Polkadot en Tron gerangschikt onder de best presterende cryptonetwerken – KangaMoon bereikt een nieuwe mijlpaal

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het lijdt geen twijfel dat de cryptocurrency-markt de afgelopen maanden een ernstige marktdynamiek heeft ondergaan. Sommige topcryptomunten zijn er echter in geslaagd om nog sterker naar voren te komen. Volgens een recent rapport van Messari hebben zowel Polkadot- als Tron-netwerken een opmerkelijke groei in hun respectieve ecosystemen geregistreerd. Terwijl de kwartaalomzet van Tron stijgt, bereikten de dagelijkse actieve adressen van Polkadot een recordhoogte van 514.000. Ondertussen staat nieuwkomer KangaMoon (KANG) op het punt de financieringsmijlpaal van $7 miljoen te bereiken nu het einde van zijn voorverkoopcampagne nadert.

KangaMoon nadert een financieringsmijlpaal van $7 miljoen terwijl de voorverkoopcampagne afloopt

KangaMoon (KANG) blijft nieuwe normen stellen op de markt voor meme-munten nu het einde van zijn voorverkoopcampagne nadert. Na onlangs de verwachte financieringsmijlpaal van $6,4 miljoen te hebben overschreden, heeft KangaMoon nu zijn zinnen gezet op het behalen van de mijlpaal van $7 miljoen voordat de voorverkoopcampagne binnenkort eindelijk stopt.

Ondertussen is het succes van KangaMoon in de voorverkoop niet beperkt tot financiële vooruitgang, aangezien het meme-muntproject nu beschikt over een snelgroeiende gemeenschap van meer dan 23.000 geregistreerde leden, bestaande uit meer dan 6.000 tokenhouders. Moreso heeft KangaMoon onlangs een samenwerking aangekondigd met RaidShark, een community-interactiebot die de adoptie van KangaMoon op de cryptomarkt verder zou versnellen.

Het unieke karakter van KangaMoon ligt echter in de unieke mix van GameFi’s Play-to-Earn-model en SocialFi-elementen in een verenigd ecosysteem genaamd ‘Kangaverse’. Hier kunnen deelnemers deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder spannende gevechtswedstrijden en speculatieve weddenschappen in een poging beloningen te winnen. Deze beloningen, meestal in de vorm van een KANG-token en andere waardevolle in-game items, kunnen op een speciale marktplaats worden verhandeld voor waarden uit de echte wereld.

Momenteel bevindt het inheemse KANG-token zich in de vijfde voorverkoopfase en is getuige geweest van een opmerkelijke stijging, die met maar liefst 290% steeg van een initiële prijs van $0,005 naar $0,0196. Bovendien voorspellen marktanalisten een verdere stijging, waarbij ze de aspirant-topcryptomunt aanprijzen om voor het einde van het jaar de prijs van $1 te bereiken. Hoewel er nog geen lanceringsdatum moet worden aangekondigd, maakt KangaMoon zich op voor een release in het tweede kwartaal, waarna het KANG-token de markt zal overspoelen.

Het toenemende gebruikersbestand van Polkadot (DOT) is een recept voor duurzame groei

In een recente X-post citeerde Polkadot (DOT) een tweet van de populaire crypto-onderzoeksanalist Nick Garcia, die deelde over de meest recente netwerkontwikkeling. In de post schetste Nick de details in het eerste kwartaalrapport van Messari, waaruit bleek dat Polkadot Network getuige was van een toename van ongeveer 48% of 514.000 actieve portemonnee-adressen.

Hoewel dit lovenswaardig is, boekte Polkadot Network helaas niet veel succes in termen van inkomsten. Vergeleken met de 2,8 miljoen dollar die in het vierde kwartaal van 2023 werd opgetekend, was het Polkadot-netwerk in het eerste kwartaal van 2024 slechts goed voor een fractie van ongeveer 0,2 miljoen dollar.

Hoe dan ook, dit is een veel betere prestatie vergeleken met het eerste kwartaal van 2023, toen Polkadot Network slechts ongeveer de helft of $0,1 miljoen aan inkomsten boekte. Hoe dan ook wijzen de collectieve prestaties van Polkadot op een duurzame toekomst, vooral voor het native DOT-token dat zijn positie heeft behouden als een van de beste cryptomunten om in te investeren.

Tron (TRX) boekt opnieuw een kwartaal van consistente groei

Net als Polkadot weerspiegelt het overzicht van het Tron (TRON)-netwerk ondanks alle verwachtingen ook een succesvol eerste kwartaal. Volgens een X-post steeg de marktkapitalisatie van TRON met 15%, wat opnieuw een kwartaal van consistente groei markeerde. In deze context boekte Tron in het vierde kwartaal van 2023 een omzet van ongeveer $119,4 miljoen en sloot het eerste kwartaal van 2024 af met een extra stijging van 7,2% of een totaal van $128,1 miljoen aan totale inkomsten.

Dit is niet alleen lovenswaardig, maar het benadrukt ook een consistent groeitraject voor Tron Network, dat voor de vijfde keer een opmerkelijke stijging van de kwartaalomzet heeft geregistreerd in een functie die begint vanaf het eerste kwartaal van 2023. Als er iets is om hier weg te nemen, dan is dat De veerkracht van Tron Network te midden van de zeer volatiele cryptomarkt, die uiteindelijk het native TRX-token positioneert als een topcryptomunt om in te investeren.

Kan KangaMoon de successen van Polkadot en Tron evenaren?

Absoluut! Hoewel ze in verschillende niches opereren, onderscheidt KangaMoon’s innovatieve mix van GameFi en SocialFi in een meme-munt het bedrijf en plaatst het uiteindelijk op een eigen voetstuk.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://Kangamoon.com/
Sluit u aan bij onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!