5 meest ondergewaardeerde altcoins op dit moment die elk moment kunnen stijgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In het dynamische domein van cryptocurrency bieden bepaalde munten een aanzienlijk groeipotentieel, maar worden ze nog steeds over het hoofd gezien. Dit artikel onthult vijf van dergelijke altcoins, elk met het vermogen om aanzienlijke waardestijgingen te ervaren. Gezien het begin van de bull run van 2024 zouden deze alternatieven voor reguliere munten lucratieve kansen kunnen bieden. Beleggers die hun portefeuilles willen verbreden, zullen de inzichten over deze onder-de-radar-opties wellicht bijzonder actueel en overtuigend vinden.

BlastUP-voorverkoop: Een baken van voorspelbaarheid in de vluchtige crypto-ruimte

Voorverkooptokens zijn immuun voor de wilde schommelingen van de markt, omdat hun prijs op een bepaald niveau is vastgelegd. Voorspelbaarheid is een van de belangrijkste voordelen van voorverkoopprojecten zoals BlastUP.

BlastUP is het eerste startplatform op Blast, de enige Layer 2-oplossing met native rendement voor ETH en stablecoins. In slechts een paar weken na de voorverkoop heeft dit platform bijna $6 miljoen opgehaald, wat veel zegt over de brede erkenning ervan onder slimme investeerders.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang en biedt een behoorlijke kans om tegen een lage prijs in een veelbelovend bezit te investeren.

>> Mis het niet! Koop BlastUP-tokens tegen de beste prijs! <<

Degenen die in dit stadium BlastUP-tokens kopen, krijgen exclusieve toegang tot een Airdrop waarin een deel van de gratis tokens wordt verdeeld. Bovendien kunnen ze extra beloningen krijgen door te staken.

BlastUP zet zich in voor het bevorderen van een robuuste gemeenschap met het Blast-ecosysteem waar iedereen profiteert van wederzijdse groei. Met ambitieuze plannen om AI- en Web3-tools te combineren, wil BlastUP een echt lonende en veilige omgeving creëren voor soepele DApps-lanceringen.

BlastUP is in opkomst en stimuleert crypto-startups met een gemeenschapsgerichte sfeer en innovatie als kern. Het wordt snel de belangrijkste hub in het Blast-ecosysteem, met grote plannen tot 2026.

>> Handel snel! Het aanbod van BlastUP-tokens is beperkt – Stel NU uw plek veilig! <<

Jito bereikt nieuwe prijsklasse te midden van stijgende belangstelling

Jito (JTO) heeft een opmerkelijke groei doorgemaakt met een indrukwekkende prijsstijging van 2550,67% in de afgelopen zes maanden. De afgelopen week steeg de JTO met 24,72%, wat wijst op een bullish trend, aangezien de prijzen van $2,95 naar $4,01 stegen. Het huidige weerstandsniveau ligt op $4,44, terwijl de munt steun vindt op $2,32. De muntbewegingen lijken impulsiever, met technische indicatoren zoals een stabiele RSI van 60,60 en een hoge Stochastics op 84,40, wat duidt op een sterk koopmomentum. Als de trend zich voortzet, kan dit de volgende weerstand op $5,5 testen.

Pyth Network (PYTH) prijsbewegingen en prognoses

Pyth Network (PYTH) handelt tussen $0,50 en $0,60, onder het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,64 en boven de dichtstbijzijnde steun van $0,44. Het recente gedrag van de munt laat een daling zien, met een aanzienlijke daling van 40,63% in de afgelopen maand. Desondanks wist PYTH de afgelopen zes maanden een winst van 30,82% te behalen. Indicatoren duiden op een neutraal momentum met een lichte neiging naar een opleving nu de Relative Strength Index rond de 47 zweeft. De huidige patronen wijzen op een stabilisatiefase na een corrigerende zet met een potentieel voor herstel als bulls de leiding overnemen, waarbij eerst wordt gestreefd naar de dichtstbijzijnde weerstand van $0,64. voordat u een poging onderneemt naar het tweede niveau van $ 0,75. Omgekeerd zou een daling de steun op $0,44 op de proef kunnen stellen en als de bearish druk aanhoudt, richting de tweede steun op $0,34 kunnen gaan.

Mantle (MNT) prijsbeweging en voorspelling

De koers van Mantle (MNT) schommelde onlangs tussen $0,92 en $1,15. Het komt dicht bij een weerstandsniveau van $1,23, maar heeft een stevige steun van $0,78. Kijkend naar een grotere prijssprong, is er nog een plafond van $1,45 en een terugvalpunt van $0,56. De afgelopen week is de munt met 7,30% gestegen, wat goed lijkt, maar de afgelopen maand daalde hij met 27,33%. De afgelopen zes maanden was het echter een grote winnaar met een sprong van 124,34%. De gemiddelde prijs over de afgelopen 10 dagen was $1,03, en over de afgelopen 100 dagen $1,05, wat aantoont dat deze de laatste tijd redelijk stabiel is geweest. De RSI staat op 43,23, wat betekent dat er niet sprake is van overbought of oversold. De Stochastics op 53,05 zijn ook redelijk in balans, en de MACD is slechts een klein beetje negatief. Op dit moment suggereren de bewegingen van Mantle (MNT) dat het zich meer in een corrigerende fase bevindt dan in een impulsieve fase.

Conclusie

Altcoins zoals JTO, PYTH en MNT zijn veelbelovend, maar zullen op korte termijn mogelijk geen significante groei zien. BlastUP valt daarentegen op met een aanzienlijk potentieel voor een prijsstijging. Deze munt profiteert van een sterk concept en integratie binnen het robuuste Blast-ecosysteem. De focus voor degenen die willen profiteren van de bull run zou moeten liggen op BlastUP als de opvallende keuze voor potentiële winsten.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!