BNB-investeerders grijpen de kans om deel uit te maken van de 1200% crypto-voorverkoop na de aankondiging van een infrastructuurinvestering van $1,2 miljoen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Als je goed kijkt, kun je op de cryptocurrency-markt verborgen crypto-edelstenen vinden. In sommige gevallen kunnen de edelstenen zo schitteren als de zon, wachtend tot iedereen die de hitte voelt erin springt. Dit kan het geval zijn voor Algotech (ALGT), waar veel investeerders tegenaan lopen in de voorverkoop in een poging een kans te krijgen. vroeg verdisconteerde inzet. BNB-investeerders zijn het laatste nieuws over investeerders die op de Algotech-rit springen, vooral nadat Algotech een infrastructuurinvestering van $1,2 miljoen aankondigde.

Algotech (ALGT): Eerste van vele infrastructuurontwikkelingen

Algotech is op reis om een geavanceerd gedecentraliseerd crypto-algoritmisch handelsplatform te bouwen waarmee elke handelaar geavanceerde algoritmische handelsstrategieën kan vinden en eenvoudig kan inzetten. Het platform van Algotech onderscheidt zich verder door zijn integratie van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) om de data-analyse en real-time dataverstrekking van marktgegevens aan de gebruikers van ALGT radicaal te transformeren – voor geoptimaliseerde handel.

Algotech heeft al aangekondigd dat het grootste deel van de tijdens de openbare verkoop ontvangen financiering zal worden besteed aan onderzoek en ontwikkeling (R&D). Aankondiging van zijn investering van $1,2 miljoen in NVIDIA H100 Tensor Core GPU – een uitzonderlijk systeem dat de prestaties, schaalbaarheid en beveiliging voor elke werklast optimaliseert, taalmodellen met biljoen parameters kan oplossen en grote taalmodellen (LLM’s) met 30x kan versnellen.

De NVIDIA H100 zorgt ervoor dat organisaties die AI willen adopteren toegang hebben tot de noodzakelijke AI-frameworks en tools om versnelde AI-workflows te bouwen. De opzet van Algotech bij het verkrijgen van de beste machines op de markt bevestigt haar claim om geavanceerde technologie te gebruiken om innovatie en automatisering in DeFI-handel en investeringen te stimuleren.

Waarom springen BNB-investeerders in op de voorverkoop van Algotech?

De koers van BNB is sinds begin mei aan het stijgen. Het is erin geslaagd om van het recente dieptepunt van $537 naar de huidige prijs van $585 te stijgen, wat blijk geeft van bullactiviteiten. Daarom is het springen van BNB-investeerders in Algotech geen kwestie van problemen met de BNB-prijs, maar meer van een erkenning van waarde en diversificatie van de portefeuille.

BNB-investeerders zijn al gewend aan het sterke nut van Binance Coin. Het is logisch dat ze zich aangetrokken voelen tot een ander project met een groot nut en potentieel voor ontwrichting. Innovatie en disruptief potentieel zijn altijd de topkwaliteit geweest van de cryptoprojecten die het maken, twee kwaliteiten die Algotech bezit.

De andere voor de hand liggende reden is dat ALGT zich nog in de voorverkoopfase bevindt, wat betekent dat investeerders vroeg kunnen instappen en een grote inzet tegen een gereduceerde prijs kunnen veiligstellen. De huidige fase drie-prijs is vastgesteld op $0,08, en er is meer dan $4,4 miljoen aan ALGT-verkopen geregistreerd. Nu het aantal unieke ALGT-houders de 15.000 overschrijdt, denken analisten dat dit momentum ALGT een ROI van 1200% zou kunnen opleveren wanneer het live gaat.

Conclusie:

BNB-investeerders grijpen de kans aan om deel te nemen aan de voorverkoop van Algotech, aangetrokken door het potentieel voor een rendement van 1200% en een infrastructuurinvestering van $1,2 miljoen. Algotech heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in de gedecentraliseerde algoritmische handel met AI en machinaal leren, waardoor het een veelbelovende onderneming wordt voor diversificatie en ontwrichtende innovatie in de crypto-ruimte.

Om meer te leren over Algotech, bezoek de Algotech-voorverkoopwebsite of word lid van de Algotech-gemeenschap.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!