Ethereum is getuige van de grootste netwerkgroei; THORChain en KangaMoon domineren de altcoin-ruimte

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ethereum (ETH) is getuige van een buitengewone netwerkgroei, wat een mijlpaalontwikkeling betekent. Tegelijkertijd winnen altcoins zoals THORChain (RUNE) of KangaMoon (KANG) terrein binnen de crypto-industrie. Veel analisten beweren dat KANG, die zich nu in fase 5 van de voorverkoop bevindt, de volgende altcoin van $1 in 2024 is.

Ethereum (ETH): Uitstekende netwerkgroei

Ethereum (ETH) heeft onlangs de krantenkoppen gehaald op de cryptomarkt. Volgens crypto-analist Ali Martinez is deze altcoin getuige geweest van de grootste netwerkgroei in de afgelopen twaalf maanden. Glassnode laat met name zien dat er op 29 april ongeveer 139.560 nieuwe ETH-adressen zijn aangemaakt.

De prijsbeweging van Ethereum kende alleen al het afgelopen jaar een sprong van 62%, met een marktkapitalisatie van $356 miljard. Bovendien handelt de Ethereum-crypto nu boven zijn 100- en 200-daagse EMA’s, terwijl negen technische indicatoren groen knipperen. Daarom voorspellen experts dat Ethereum vóór het einde van het tweede kwartaal van 2024 zal stijgen naar $3.775.

THORChain (RUNE): Meer dan $10 miljard aan handelsvolume

Ondertussen heeft THORChain (RUNE) ook wat golven gemaakt in deze ruimte. THORChain kondigde bijvoorbeeld aan dat maart 2024 de eerste maand was met een handelsvolume van meer dan $10 miljard. Deze mijlpaal is belangrijk omdat het laat zien hoeveel aandacht deze altcoin krijgt.

De THORChain-prijs steeg met 280% op de YTD-grafiek en de marktkapitalisatie steeg naar $1,65 miljard. Bovendien wordt de THORChain-munt verhandeld boven zijn 100- en 200-daagse EMA’s. Omdat de RSI op 60 staat, blijven experts optimistisch. Ze verwachten dat RUNE in het tweede kwartaal van 2024 een waarde van $6 zal bereiken, waardoor het een van de altcoins is om in de gaten te houden.

KangaMoon (KANG): Een aankomend lid van de top 10 altcoins

KangaMoon (KANG) wint snel aan populariteit als altcoin. Veel handelaren worden erdoor aangetrokken dankzij de geweldige voorverkoopprestaties. KangaMoon heeft bijvoorbeeld ruim 6 miljoen dollar opgehaald, en de prognoses zijn dat dit vóór het einde van mei 2024 7 miljoen dollar zal bereiken. Daarnaast zijn er 20.000 geregistreerde communityleden en 6.000 houders van deze altcoin.

De Play-to-Earn (P2E) game-industrie zal naar verwachting in 2028 een omzet van $885 miljoen bereiken, wat een goede kans biedt voor KangaMoon. Hierdoor zal het een P2E-game creëren waarin gamers het KANG-token als in-game valuta zullen gebruiken. Met andere woorden: gamers kunnen deze altcoin gebruiken om in-game items te kopen, toegang te krijgen tot uitdagingen voor extra tokens en meer.

KangaMoon richt zich ook op zijn gemeenschap. KangaMoon geeft zijn meest actieve communityleden nu bijvoorbeeld gratis KANG voordat de voorverkoop eindigt. Daarom haasten handelaren zich om de socialemediaposts van KangaMoon leuk te vinden en te delen om deze altcoin gratis te verdienen.

KANG bevindt zich nu in fase 5 van de voorverkoop en is slechts $0,0196 waard – een stijging van 290% ten opzichte van de startprijs van $0,005. Deskundigen zijn echter optimistisch over KANG, omdat het zich nog zo vroeg in zijn ontwikkeling bevindt. Ze voorspellen een stijging naar $1 zodra een Tier-1 CEX KANG in het tweede kwartaal van 2024 vermeldt. Met deze prijsvoorspelling komt KANG naar voren als een van de beste altcoins om te kopen.

Zal KangaMoon sneller rendement opleveren dan Ethereum en THORChain?

Bij een lage marktkapitalisatie van $19,6 miljoen zou KangaMoon een sneller rendement kunnen opleveren dan Ethereum of THORChain. Dit komt omdat er minder nieuwe geldstromen nodig zijn om de prijzen te verhogen. Als gevolg hiervan zou KangaMoon in 2024 een van de top 10 altcoins kunnen worden. Voor meer informatie volgt u de onderstaande links en ontvangt u een bonus van 10% op elke aankoop.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://Kangamoon.com/
Sluit u aan bij onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!