DOGE & SHIB vallen ondanks de goedkeuring van Justin Sun; Raboo stijgt naarmate de AI memecoin het beleggersvertrouwen wint

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In een verrassende wending in de cryptowereld zijn DOGE en SHIB gevallen, ondanks de steun van Justin Sun. Ondertussen komt de opwindende AI memecoin Raboo naar voren als een baken van innovatie, dat het vertrouwen van investeerders wekt met zijn AI-gedreven aanpak. Vanaf slechts $0,0042 neemt Raboo niet alleen deel aan, maar stimuleert hij ook de meme-markt van $62 miljard, die in de voorverkoop al $1 miljoen overtreft en naar verwachting in 2024 ver100x zal stijgen.

Dogecoin Falls: Elementen achter de achteruitgang ondanks de steun van Justin Sun

Ondanks de goedkeuring van Justin Sun ervaart Dogecoin (DOGE) een aanzienlijke daling, voornamelijk als gevolg van het afnemende transactievolume en een opmerkelijke afname van het aantal whale-transacties.

Bovendien is de markt getuige geweest van enorme langdurige liquidaties, wat erop wijst dat langetermijnhouders DOGE-bezit van de hand doen om potentiële verliezen te minimaliseren, waardoor de prijs verder daalt.

Bijdragen aan de neerwaartse trend zijn factoren als marktvolatiliteit, uitdagingen op het gebied van de regelgeving – vooral in China – en technische indicatoren die wijzen op bearish trends onder de belangrijkste voortschrijdende gemiddelden, die een gebrek aan momentum bij kopers weerspiegelen.

Deze gecombineerde factoren hebben een bearish sentiment rondom DOGE gecreëerd, ondanks de steunbetuigingen van spraakmakende individuen als Justin Sun, die de complexe wisselwerking tussen marktdynamiek en externe invloeden in de waardering van cryptocurrency benadrukken.

Daling van Shiba Inu (SHIB): Factoren achter de prijsdaling, zelfs met de goedkeuring van Justin Sun

Shiba Inu (SHIB) heeft inderdaad een prijsdaling ervaren, onder invloed van verschillende factoren. De meest voor de hand liggende factor is de bredere neergang van de cryptocurrency-markt, die een impact had op SHIB, omdat memecoins de markttrends vaak op de voet volgen.

Bovendien duidden technische indicatoren op een bearish trend, waarbij een negatieve Chaikin Money Flow (CMF) erop duidde dat de liquiditeit uit de markt zou verdwijnen. Het verminderde handelsvolume duidde verder op verminderde interesse of activiteit van investeerders in Shiba Inu. Bovendien droeg het winstnemingsgedrag van beleggers, na een periode van prijsstijging, bij tot de prijsdaling.

De overdracht van 20 miljard SHIB-tokens door Justin Sun kan ondanks zijn steun de marktdynamiek hebben beïnvloed. Dit laat zien hoe kwetsbaar cryptocurrencies zijn voor de marktdynamiek en hoe belangrijk onderzoek is voordat er wordt geïnvesteerd.

Raboo: De door AI aangedreven memecoin die een revolutie teweegbrengt in de cryptowereld

Raboo wint snel het vertrouwen van investeerders dankzij zijn innovatieve aanpak op de AI-memecoin-markt. Het valt op door zijn AI-integratie en SocialFi-elementen, waardoor een platform ontstaat waar gebruikers kunnen deelnemen aan wedstrijden voor het maken van memes om beloningen te verdienen.

Raboo’s ontwikkelde tokenomics en het incrementele distributieplan tijdens de voorverkoopfase zorgen voor een eerlijke toewijzing en toegankelijkheid, waardoor een sterke gemeenschapsbasis wordt opgebouwd.

Het volledig gecontroleerde slimme contract en de NFT-lancering die exclusieve beloningen biedt voor houders van voorverkooptokens, voegen lagen van beveiliging en vertrouwen toe.

Deze factoren maken Raboo tot een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. Beleggers worden aangetrokken door het potentieel om de mememarkt opnieuw vorm te geven en de indrukwekkende voorverkoopopbrengst van $1 miljoen.

Conclusie

Ondanks de steun van Justin Sun hebben zowel DOGE als SHIB een daling gekend, waarbij DOGE met 28,16% daalde naar $0,1342 en SHIB met 12,91% daalde naar $0,00002317. Te midden van deze neergang komt Raboo echter naar voren als een nieuwe investeringsmogelijkheid, met zijn AI-gestuurde platform en gemeenschapsgerichte initiatieven die meer vertrouwen bij investeerders wekken. Deze stijging toont de duurzaamheid van Raboo en een beweging in de markt voor memecoins in de richting van innovatieve technologieën en gemeenschapsparticipatie.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!