You have not selected any currencies to display

Raboo-voorverkoop heeft de mijlpaal van $1 miljoen overschreden terwijl de prijzen van Shiba Inu en Dogecoin stijgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De markt voor memecoins herstelt zich opnieuw, en de trouwe memecoins zorgen ervoor dat de portefeuilles van beleggers uitpuilen. De prijsvoorspelling van Dogecoin is zeer bemoedigend, terwijl Shiba Inu het niet zo slecht doet. Maar er zijn meer memecoins dan alleen de grote honden: er is een nieuwe mememunt in de stad. De naam is Raboo en het is hier om de markt voor memecoins op te ruimen. Dit konijn zit op de staart van de honden en heeft tijdens zijn voorverkoop de grens van één miljoen dollar overschreden.

Dogecoin (DOGE): Heropleving na zware maand

April was niet vriendelijk voor de markten, en de markt voor memecoins kwam in de problemen. Dogecoin verloor de afgelopen maand 36% van zijn waarde, en een golf van paniekverkopen heeft ervoor gezorgd dat de prijs een klap kreeg. De slimme belegger is echter niet verontrust omdat een lagere prijs perfecte koopmogelijkheden creëert. De prijsvoorspelling van Dogecoin ziet er rooskleurig uit, nu de Bitcoin-halverende aanbodschok nog niet eens in het spel is.

Coincodex schat de prijsvoorspelling van Dogecoin op een stijging van 5 keer ten opzichte van de huidige koers, wat ongeveer net zo laag is als de prijsvoorspelling van Dogecoin zal gaan. Beleggers hoeven zich geen zorgen te maken over de druk die de prijzen met zich meebrachten – het was alleen maar de correctie van de markt, en de grafieken steken nu al weer de kop op. Stap nu in nu het goed gaat.

Shiba Inu (SHIB): Best presterende grote pet

Geen enkele munt ontsnapte aan de marktverliezen van april, maar Shiba Inu presteerde deze maand het best en is, in een kaars van een week, de enige munt met een groene balk. Coincodex is extreem optimistisch over Shiba Inu en ziet de munt de komende maand verdubbelen en een nul verliezen voor een stijging van 15x in 2025!

De memecoin-markt is een uitstekende geldspinner. Conservatieve beleggers hebben verloren door het negeren van memecoins. Shiba Inu is het bewijs van hoe lucratief memecoins kunnen zijn. Shiba Inu staat momenteel op de elfde plaats qua marktkapitalisatie, slechts een haar achter Cardano.

Raboo (RABT): Een memecoin voor het nieuwe tijdperk!

De markt voor memecoins is lucratief maar ook vol rommel. Dit is waar Raboo tussenbeide komt: Raboo is een nieuwe meme-fi AI-crypto met een unieke missie: de markt voor memecoins opruimen, deze ontdoen van waardeloze memes en een plek maken voor de sterken om te overleven! Dit is een geweldig verhaal; iedereen die ook maar de minste aandacht aan de markt voor memecoins heeft besteed, weet dat een goed verhaal een goede prijs oplevert. Maar Raboo heeft inhoud achter de stijl met een solide tokenomics-model en een AI-aangedreven turboboost om Raboo te brengen waar geen enkele memecoin eerder is geweest.

Een vluchtige blik op Raboo’s whitepaper laat zien dat Raboo een solide basis heeft die zijn beweringen ondersteunt en het volgende grote ding zal zijn dat de memecoin-markten zal betreden.

Conclusie:

Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) zijn de tokens die de huidige markt voor memecoins bepalen, waarbij de prijsvoorspelling van Dogecoin er geweldig uitziet en Shiba nog beter. Maar Raboo is de Meme-munt voor morgen. Kunt u het zich veroorloven om niet te investeren, nu Raboo (RABT) momenteel in de voorverkoop is voor $0,0042?

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!