Cardano versus. KangaMoon versus. Ethereum: Welke munt zal in 2024 beter presteren dan de bredere markt?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Omdat het een nogal volatiele markt is, heeft de crypto-industrie te maken gehad met prijsvariaties die een rimpeling hebben veroorzaakt binnen verschillende crypto’s. Enkele van de crypto’s die eruit lijken te springen zijn Cardano, Ethereum en de nieuwe crypto die voor veel opschudding onder investeerders heeft gezorgd, KangaMoon (KANG).

Met een laatste voorverkoopfase heeft KangaMoon zich aangesloten bij de competitie om te worden vermeld onder de beste mememunten om in te investeren. Deze uitstekende cryptomunt heeft in de voorverkoop meer dan $5 miljoen opgehaald, met als doel om eind april het doel van $6 miljoen te bereiken.

Cardano (ADA) stijgt met 500% in fonds na overname van bulls

Cardano (ADA) ontpopt zich als een koploper binnen de cryptocurrency-markt, nadat hij de afgelopen zeven dagen getuige was geweest van een stijging van meer dan 500% in de fondsstromen. Uit het wekelijkse rapport over de fondsstromen van de Cardano-munt blijkt dat deze een opmerkelijke grens van $1 miljoen heeft bereikt, wat een significante verschuiving markeert onder de sentimenten van de Cardano-muntbelegger, aangezien het de 10e grootste crypto wordt in termen van marktkapitalisatie.

De rally in de investeringen komt op een moment dat de prijs van Cardano volgens CoinMarketCap rond de $0,44 en $0,50 handelt. Sinds begin 2024 lijkt er in totaal $7 miljoen te zijn gestroomd in op Cardano gerichte beleggingsproducten, iets dat Cardano positioneert als een van de beste altcoins om in te investeren. Bovendien lijkt de prijsvoorspelling van de Cardano-munt positief te zijn, met Veel analisten voorspellen dat deze in 2024 nog verder zou kunnen stijgen en de beste cryptocurrency zou worden om in te investeren.

Ethereum (ETH) ziet een opmerkelijke prijsstijging

Ethereum (ETH) ervaart de afgelopen dag een aanzienlijke prijsstijging van meer dan 3,66%. Omdat de prijs van Ethereum volgens CoinMarketCap rond de $3.100 ligt, hangt dit opwaartse traject binnen de Ethereum-markt nauw samen met de reactivering van een portemonnee die al geruime tijd inactief is, bijna 8,7 jaar om specifiek te zijn. Deze gebeurtenis trok de aandacht van veel crypto-investeerders die verschillende speculaties voelden over de identiteit van de eigenaar van de Ethereum-muntportemonnee en hun motieven.

De opnieuw geactiveerde portemonnee met ten minste 197 ETH, ter waarde van ongeveer $622.685, wordt een centraal discussiepunt onder de meeste cryptoliefhebbers en analisten. Volgens analisten valt de activering van de dominante Ethereum-muntportemonnee simpelweg samen met andere opmerkelijke marktactiviteiten, waaronder een positieve prijsvoorspelling voor Ethereum.

KangaMoon (KANG) voorverkooprecords Indrukwekkende prestaties

KangaMoon (KANG) is op weg om een unieke niche binnen de SocialFi- en GameFi-sector te veroveren, iets waardoor het meer dan 20.000 geregistreerde gebruikers heeft weten te winnen. Het platform zal ook play-to-earn-functies bevatten waarmee spelers eenvoudig personages kunnen creëren en kunnen deelnemen aan gamewedstrijden, terwijl ze de groei ervan actief beïnvloeden. Deze stijgende populariteit van KangaMoon benadrukt een aanzienlijk potentieel voor de waarde van de KANG-tokens naarmate het platform blijft evolueren.

Sinds het begin van de eerste voorverkoopfase van KangaMoon is het KANG-token erin geslaagd de omzetgrens van $5 miljoen te doorbreken en zal het naar verwachting eind april 2024 de grens van $6 miljoen bereiken. Nadat het de meeste voorspellingen heeft overtroffen, wordt het succes van KangaMoon ook toegeschreven aan zijn snelgroeiende gemeenschap en tokenhouders die de 6000 houders overschrijden. KangaMoon is ook gepositioneerd voor verdere acceptatie binnen de meme-muntenmarkt, met zijn uitstekende ‘Kangaverse’-ecosysteem. Bovendien beloont KangaMoon zijn gebruikers, naast de gameplay met strijdthema, ook met KANG-tokens en andere waardevolle verzamelobjecten.

KangaMoon zal ook zijn actieve gebruikers van sociale media belonen met de bedoeling een levendige gemeenschap te bevorderen. Gezien het unieke model voorspellen analisten een groeitraject van 100x voor deze meme-munt tegen de tijd dat deze op de lijst staat! uitwisselingsplatforms in het tweede kwartaal van 2024.

Tot nu toe is de KangaMoon-tokenprijs gestegen naar $0,0196, wat vroege investeerders een ROI van 290% biedt. Een dergelijke opmerkelijke groei is echter slechts een glimp van wat gaat komen, aangezien analisten voorspellen dat het token investeerders een ROI van 500% zou kunnen opleveren tegen de tijd dat KANG op de DeFi-markt wordt gelanceerd.

Conclusie

Hoezeer Cardano en Ethereum ook een sterke basis hebben ten opzichte van KangaMoon, deze meme-munt-crypto valt nog steeds op, gezien de lage marktkapitalisatie. Dit betekent dat KangaMoon zich op een beter traject bevindt om de beste mememunt van 2024 te worden.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/
Word lid van onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/KangaMoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!