2024 is het jaar voor deze cryptocurrencies, ontdek waarom! Injectief (INJ), Gala (GALA) en KangaMoon ($KANG)

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het jaar 2024 is het halveringsjaar van Bitcoin; als zodanig zijn er hoge verwachtingen dat crypto’s getuige zullen zijn van enorme rally’s. Hoewel topcrypto-tokens zoals Bitcoin dit jaar nieuwe records hebben gevestigd, wordt verwacht dat andere tokens zullen volgen. Met de enorme belangstelling voor speltokens zou de prijs van Gala (GALA) de komende weken een exponentiële rally kunnen meemaken.

Ondertussen streeft Injective (INJ) ernaar de kerninfrastructuur te bieden die nodig is om DeFi-producten van de volgende generatie te bouwen. Met de massale adoptie van DeFi zullen tokens zoals Injective binnenkort getuige zijn van een enorme rally. KangaMoon (KANG) bouwt een Play2Earn-ecosysteem dat gamers zal belonen. Door zijn unieke gebruik is het een van de top 5 cryptocurrencies geworden die in 2024 zullen exploderen.

KangaMoon (KANG) geeft nieuwe investeerders een bonus van 10% omdat de voorverkoop momentum oplevert

Hoewel Injective (INJ) en Gala (GALA) tot de beste crypto-tokens op de markt behoren, overtreft KangaMoon ze nu al terwijl ze furore maakt op de markt. Het KangaMoon-platform biedt meme-enthousiastelingen en gamers de mogelijkheid om leuke games te spelen en prijzen te winnen. Het doel van KangaMoon is om een levendige gemeenschap van meme-enthousiastelingen op te bouwen.

Als P2E-platform kunnen spelers hun unieke personages bouwen, verbinding maken met spelers over de hele wereld en ze uitdagen in gevechten om hun vaardigheden te testen. Elke uitdaging op het platform is een kans om te winnen, en deze overwinningen vertalen zich in reële waarden en beloningen. De virtuele valuta en in-game activa die gamers winnen, kunnen worden verhandeld of verkocht op de marktplaats van het platform.

Het inheemse KangaMoon-token KANG bevindt zich in de 5e fase van de voorverkoop en wordt verkocht voor slechts $0,0196. Vroege kopers hebben een rendement van 290% behaald en nieuwe kopers krijgen een stortingsbonus van 10% wanneer ze het token kopen. Houders kunnen meer tokens krijgen als ze meedoen aan het promoten van het project op sociale media.

Er zijn lopende plannen om KANG in het tweede kwartaal op een grote CEX-beurs te noteren. Als dit werkelijkheid wordt, kan de tokenprijs in het derde kwartaal $0,5 bereiken. De meme-markt is de afgelopen maanden getuige geweest van een enorme acceptatie en de verwachting is dat KangaMoon dit jaar de populaire meme-munten zal omverwerpen. Als zodanig behoort het tot de top 5 van cryptocurrencies die je nu kunt kopen en in 2024 van $10 naar $1000 kunt veranderen.

De Injective prijs (INJ) is op weg naar een heropleving

Injective (INJ) komt met ideeën om de adoptie van DeFi te stimuleren, waardoor het een van de beste crypto-tokens op de markt wordt. Ondertussen zijn de marktprestaties van het Injective-token al een tijdje niet indrukwekkend als gevolg van de algemene marktretracement.

Uit gegevens van CoinMarketCap blijkt dat de Injective-prijs de afgelopen maand met 23% en de afgelopen week met 10% is gedaald. Door de laatste heropleving heeft het token echter steun boven de $28 bereikt. Na in maart $ 50 te hebben getest, is de kans op een hertest groot. Sommige injectieve prijsvoorspellingen laten meer dan 5x rally’s zien in 2024.

Gala (GALA) wint 7%, is een comeback mogelijk?

De heropleving van de Gala-markt (GALA) was indrukwekkend, met een winst van meer dan 7% in de afgelopen dagen. Hoewel de wekelijkse prijsgrafiek nog steeds negatief is, blijven analisten positief over het token. Van $0,02 in februari steeg de prijs van Gala naar $0,08 in maart voordat er sprake was van een retracement.

Ondertussen bevinden het handelsvolume en de marktkapitalisatie van Gala zich in een stijgende trend, wat duidt op toenemende marktactiviteit en massale adoptie. Er is de laatste tijd enorme belangstelling voor game-tokens en deze zouden een rally voor top-game-tokens zoals Gala kunnen veroorzaken.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/
Word lid van onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/KangaMoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!