Render (RNDR) en NEO (NEO) investeerders stappen over naar DTX Exchange terwijl bears AI-crypto’s overnemen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Strategische bewegingen van handelaren en investeerders veroorzaken veranderingen over de hele markt. Een opvallende trend is de verschuiving van AI-georiënteerde cryptocurrencies zoals RNDR en NEO. Er wordt voorspeld dat de AI-cryptogemeenschappen afstevenen op bearish marktomstandigheden, en beleggers springen in het diepe zolang ze kunnen.

RNDR-daling

RNDR wordt momenteel verkocht voor $7,81 en heeft de afgelopen maand een gestage daling laten zien. De waarde van de munt is de afgelopen dertig dagen met 28,3% gedaald. Deze maand luidde geen gunstiger tijden in voor de munt, aangezien deze bleef dalen, eerst met 16,1% en 13,8% in de afgelopen weken.

De munt is de afgelopen vierentwintig uur met een schokkende 5,5% gedaald, en met elke waardedaling neemt ook het vertrouwen van beleggers af.

De markt zal algemene verliezen ervaren als reactie op de recente daling van de prijs van Bitcoin. RNDR, een project dat vroeger werd beschouwd als een van de meest veelbelovende en innovatieve toepassingen op het gebied van AI en gedecentraliseerde financiering, is snel een zinkend schip geworden, wat investeerders ertoe aanzet hun investeringen te heroverwegen en alternatieven te zoeken.

Geen hoop voor NEO?

De neerwaartse trend van het NEO-token kan worden herleid tot het gebrek aan interesse van beleggers. Het project maakt gebruik van innovatieve AI-technologie om activa volledig te digitaliseren en werd beschouwd als een game-changer in de gedecentraliseerde financiële ruimte, maar het is er de afgelopen tijd niet in geslaagd de interesse van investeerders vast te houden en een nieuwe toestroom van handelaars of gebruikers naar het platform te trekken.

Het token is getuige geweest van een aanzienlijke daling, waarbij de prijs de afgelopen week met 25,8% daalde. Er lijkt niet veel ruimte te zijn voor een onmiddellijke omkering, aangezien het token vandaag met 10,3% is gedaald en momenteel wordt verkocht voor $16,88.

Het valt nog te bezien of het token een omkering aankan of de komende dagen zal blijven dalen.

DTX Exchange schiet te hulp

Beleggers van RNDR en NEO die hun winst willen maximaliseren en risico’s willen beperken, richten hun aandacht op DTX, een veelbelovende altcoin op de markt.

DTX Exchange is een hybride uitwisselingsplatform dat in de begindagen van de eerste seed fase aanzienlijke winsten boekte. Met meer dan $250.000 ingezameld sinds het begin van de voorverkoop, presteert het platform net zo goed, zo niet beter, dan andere gevestigde munten in hun vroege stadia.

De groei en het succes van het platform zijn het resultaat van de functies en kansen die het zijn gebruikers biedt. De 1000x hefboombeurs met een gemiddelde uitvoeringssnelheid van 0,04 seconden is een onmiddellijke blikvanger op de markt. Met andere opvallende kenmerken, zoals 120.000 verhandelbare activa en geavanceerde tools zoals API’s, grafieken, kaarten en analytische tools, heeft het project geen moeite gehad om investeerders aan te trekken om deel te nemen aan de voorverkoop.

Het token wordt momenteel verkocht voor slechts $0,02. In de tweede ronde wordt de waarde van de munt op $0,075 geplaatst. Ondanks de prijsstijging van 275% zal DTX nog steeds betaalbaar zijn, wat een belangrijk criterium is voor beleggers die weinig kapitaal willen omzetten in maximale winst.

Laatste gedachten

Soms voelt het alsof de markt een eigen mening heeft. Dit kan zijn omdat de overgrote meerderheid van de handelaren op vergelijkbare manieren reageert op veranderende situaties. Doorgewinterde beleggers en handelaars weten wanneer ze de massa moeten volgen of een alternatief pad moeten kiezen om hun rendement te maximaliseren.

Handelaren die de trend willen volgen, kunnen deelnemen aan de DTX-tokenvoorverkoop of lid worden van de community op Telegram voor meer informatie.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!