Bonk (BONK) en Floki (FLOKI) kopers gaan naar nieuwe memecoin te midden van prijsdaling

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De markt voor memecoins is de laatste tijd zeer volatiel, waarbij Bonk (BONK) en Floki (FLOKI) prijsdalingen ervaren. Hun kopers hebben echter een nieuwe meme-muntsensatie gevonden die zich momenteel in fase 5 van de voorverkoop bevindt: KangaMoon (KANG). Met een prijsgroei van 290% voor deze crypto, suggereren experts zelfs dat dit de volgende meme-munt van $ 0,5 in 2024 zou kunnen worden.

Bonk-prijsanalyse: Handelen in het rood

De laatste tijd bevindt Bonk (BONK) zich in een neerwaartse trend. Volgens de gegevens van CoinMarketCap is de Bonk-prijs alleen al in de afgelopen maand gedaald van $0,000022 naar $0,000014. De marktkapitalisatie daalde in die tijd van $1,38 miljard naar $965 miljoen. De technische analyse voor deze meme-munt schetst echter een bullisher beeld.

Op dit moment handelt de Bonk-crypto boven zijn 50-daagse EMA. Bovendien knipperen meer dan tien technische indicatoren groen voor deze meme-munt. Marktanalisten hebben dus een bullish Bonk-prijsvoorspelling gedaan. Ze voorspellen een stijging naar $0,000021 voor BONK in het tweede kwartaal van 2024.

Blockchain-babe met een bullish Floki-prijsvoorspelling

Ondertussen heeft Floki (FLOKI) ook enige turbulentie ervaren. Uit CoinMarketCap-gegevens blijkt dat de waarde van deze meme-munt is gedaald van $0,000186 naar $0,000141. De marktkapitalisatie van Floki daalde in die periode van $1,77 miljard naar $1,35 miljard. Maar crypto-analist Blockchain Babe voorspelt dat de Floki-prijs binnenkort $0,00038 kan bereiken.

Vanuit technisch analyseperspectief heeft deze prijsvoorspelling het potentieel om uit te komen. De Floki-munt wordt bijvoorbeeld verhandeld boven zijn EMA’s van 50 en 100 dagen. Bovendien geven 18 technische indicatoren groen aan voor Floki. Als gevolg hiervan voorspellen experts dat deze meme-munt in het tweede kwartaal van 2024 $0,000213 waard zal zijn.

KangaMoon (KANG): Een dominante kracht op de markt voor memecoins

Te midden van een waardedaling en de groeiende onzekerheid met betrekking tot Bonk en Floki, zijn kopers hun aandacht gaan richten op KangaMoon (KANG). Deze voorverkoopsensatie wint snel aan populariteit vanwege de unieke meme-munt en de focus op de gemeenschap. Het heeft al meer dan $5 miljoen opgehaald en is op weg om $7 miljoen te bereiken voordat april 2024 eindigt.

KANG onderscheidt zich van andere meme-munten omdat het daadwerkelijk nut heeft. Dit wordt de in-game valuta voor KangaMoon’s aankomende Play-to-Earn (P2E)-game, wat betekent dat spelers items kunnen kopen en personages kunnen verbeteren met deze meme-munt. Bovendien zal KangaMoon KANG-houders exclusieve uitdagingen bieden voor extra tokens en in-game items.

Bovendien geeft KangaMoon vóór de lancering gratis KANG-tokens weg aan actieve communityleden. Deze strategie heeft meer dan 20.000 geregistreerde communityleden aangetrokken, die zich nu bezighouden met KangaMoon’s sociale media-posts.

KANG is slechts $ 0,0196 waard sinds het zich in fase 5 van de voorverkoop bevindt – een stijging van 290% ten opzichte van de startprijs. Gezien het feit dat de P2E-gamingindustrie in 2028 een omzet van 885 miljoen dollar kan bereiken, zou dit volgens deskundigen tot succes voor KANG moeten leiden. Sommige analisten gaan zelfs zo ver dat ze zeggen dat deze meme-munt in het tweede kwartaal van 2024 een waarde van $0,5 zou kunnen bereiken, vooral na het veiligstellen van een notering op een Tier-1 CEX.

Waarom kiezen Bonk- en Floki-handelaren voor KangaMoon?

KangaMoon trekt Bonk- en Floki-handelaren aan omdat het een lage marktkapitalisatie van $19,6 miljoen heeft. Met andere woorden: in tegenstelling tot andere mememunten zal KANG minder nieuwe fondsen nodig hebben om de prijs te laten stijgen. Daarom beschouwen handelaren KANG als de beste mememunt om in te investeren. Als je het wilt kopen, volg dan de onderstaande links en ontvang een bonus van 10%.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/
Word lid van onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/KangaMoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!