CryptoGodJohn bullish op Solana; Terwijl Pepe en KangaMoon de memecoin-ruimte domineren

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Onlangs heeft CryptoGodJohn een onwrikbaar optimisme getoond over Solana (SOL), wat veel leden van de gemeenschap hebben opgemerkt. Wat er gebeurt rond meme-munten zoals Pepe (PEPE) of KangaMoon (KANG) is zelfs nog verbazingwekkender. Sommige analisten speculeren dat KANG, een voorverkoopster uit fase 5, in 2024 de volgende mememunt van $1 zou kunnen worden.

CryptoGodJohn concentreert zich op Solana (SOL)

Solana (SOL) heeft de laatste tijd enige volatiliteit ervaren, net als de rest van de cryptomarkt. Uit gegevens van CoinMarketCap blijkt dat de Solana-prijs alleen al de afgelopen week is gedaald van $176 naar $154. Gedurende die tijd daalde ook de marktkapitalisatie van $78,96 miljard naar $69,04 miljard. Crypto-analist CryptoGodJohn beweert echter dat dit het perfecte toegangspunt is voor nieuwe SOL-kopers.

De technische analyse voor de Solana-crypto laat ook een bullish beeld zien, aangezien deze boven zijn 100 en 200-daagse EMA’s handelt. Bovendien staan er nu 12 technische indicatoren in het groen voor SOL. Vanwege al deze factoren hebben experts op cryptogebied een bullish Solana-prijsvoorspelling gedaan. Ze voorspellen dat de Solana-prijs in het tweede kwartaal van 2024 $209 kan bereiken.

Ali Martinez met een bullish Pepe-prijsvoorspelling

Ondertussen schittert Pepe (PEPE) in de meme-muntenruimte. Op de YTD-grafiek steeg de Pepe-prijs van $0,000000065 naar $0,0000056. De marktkapitalisatie van deze meme-munt groeide in die periode van $1,04 miljard naar $2,37 miljard. Volgens crypto-analist Ali Martinez bereidt Pepe zich nu voor op zijn volgende stap: een potentiële rally van 54%.

Vanuit technisch analyseperspectief heeft deze Pepe-prijsvoorspelling het potentieel om uit te komen. De Pepe-munt handelt boven zijn 21- en 50-daagse EMA’s en beschikt over 11 groene technische indicatoren. Als gevolg hiervan verwachten prominente marktanalisten dat PEPE vóór het einde van het tweede kwartaal van 2024 een waarde van $0,000009 zal bereiken.

KangaMoon (KANG): een van de beste mememunten om in te investeren

Onder de kanshebbers op de voorverkoop van meme-munten is KangaMoon (KANG) een van de meest opvallende. Deze mememunt heeft al $5 miljoen opgehaald en is gekocht door meer dan 5.800 handelaren. Sommige schattingen beweren dat KangaMoon vóór het einde van april 2024 het niveau van $7 miljoen zal bereiken – een goede indicatie van de aandacht die het krijgt.

In tegenstelling tot de meeste mememunten valt KANG op omdat het daadwerkelijk bruikbaar is. Het zal een in-game valuta zijn in de komende Play-to-Earn (P2E) game van KangaMoon. Met deze mememunt kun je in-game items kopen of zelfs je personages upgraden. Daarnaast zal KangaMoon KANG-houders exclusieve uitdagingen bieden voor extra tokens of in-game items.

Niet alleen dat, KangaMoon richt zich op het teruggeven aan de gemeenschap. Momenteel beloont het zijn meest actieve communityleden met gratis KANG-tokens. Als gevolg hiervan liken, delen en reageren nu meer dan 20.000 geregistreerde communityleden op de sociale media-posts van KangaMoon.

Momenteel is KANG slechts $0,0196 waard in fase 5 van de voorverkoop – een stijging van 290% ten opzichte van de startprijs van $0,005. Dankzij de banden met de P2E-gamingmarkt, die in 2028 naar verwachting $885 miljoen zal bereiken, voorspellen experts enorme winsten voor KANG. Ze voorzien dat deze innovatieve meme-munt in het tweede kwartaal van 2024 $1 zal bereiken zodra een Tier-1 CEX hem op de lijst zet.

Zal KangaMoon Solana en Pepe overtreffen?

KangaMoon heeft een lage marktkapitalisatie van $19,6 miljoen, wat drastisch lager is dan die van Solana en Pepe. Daarom zal KANG veel minder geld nodig hebben om de prijs omhoog te laten schieten. Als je geïnteresseerd bent in een van de meest veelbelovende nieuwe meme-tokens, volg dan de onderstaande links en ontvang een bonus van 10%.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/
Word lid van onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/KangaMoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!