WIF, SOL en PEPE koers pumpen voor Bitcoin halving – Is nieuwe Solana memecoin de volgende stijger na grootschalige crypto airdrop

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na de recente crypto crash lijkt de crypto markt eindelijk weer zijn weg omhoog ingezet te hebben in aanloop naar de naderende Bitcoin halving. De gehele crypto markt is vandaag al met meer dan 2,87% gestegen. Ook de memecoin markt bevindt zich weer in het groen. 

Afgelopen week vond er een significante crypto crash plaats die grote namen zoals Bitcoin en Ethereum met meer dan 10% deed dalen. Bitcoin daalde van dichtbij zijn recordhoogte van $74.000 terug tot onder de $64.000, terwijl ook Ethereum steeds dichter richting de $3000 kroop. Het waren echter de memecoins die nog harder geraakt werden en bekende memecoins, zoals BONK en WIF daalden met meer dan 30%. 

Het herstel leek gisteren eindelijk weer in gang gezet te worden, maar een korte periode van stijgingen werd al snel opgevolgd door een aanzienlijke terugval nadat er nieuws over een aanval van Israël op Iran naar buiten kwam. Bitcoin daalde zelfs kort tot onder de $60.000 voor het eerst in twee maanden tijd. 

Deze terugval duurde echter niet lang en de crypto markt bevindt zich vandaag alweer overtuigend in het groen. Wat opvalt is dat Solana harder wist te stijgen dan de rest van de crypto markt. Solana steeg de afgelopen 24 uur al meer dan 10% terwijl Bitcoin slechts 5% wist te stijgen.

Solana koers verwachting in aanloop naar Bitcoin halving

Met zijn recente stijging van 10% bevindt de Solana koers zich nu weer overtuigend boven de $140. Met een market cap van boven de $65 miljard bevindt deze bekende cryptomunt zich op plek 5 van de crypto markt op basis van market cap. 

Solana Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Meerdere bekende crypto analisten hebben een bullish houding over de toekomst van Solana. Austin Arnold voorspelde recentelijk bijvoorbeeld al dat Solana richting de $360 kan gaan op de korte termijn. Volgens Arnold kan Solana 3% van de totale crypto market cap in handen krijgen. Op dit moment is de market cap van de totale crypto markt $2,35 biljoen. 

De SOL koers komt steeds dichter in de buurt van zijn kritieke weerstandsniveaus van $151,76. Op het moment dat de koers voorbij dit niveau weet te stijgen kan het zijn ogen richten op de volgende weerstand in de buurt van de $170. Vanuit daar kan het verder stijgen richting zijn recente piek van boven de $200. 

Op dit moment lijkt een groot deel van het opwaartse momentum van Solana echter afhankelijk van externe factoren. Met name de prestaties van Solana memecoins bepalen hoe de SOL koers presteert. 

Solana koers wordt beïnvloed door Solana memecoins

De Solana blockchain wist eerder dit jaar ook al ontzettend goed te presteren door de hulp van opkomende en virale Solana memecoins. Voor Solana ontwikkelde memecoins zoals Dogwifhat (WIF), Pepe (PEPE) en Bonk (BONK) wisten enorme stijgingen te realiseren.

WIF wist van een waarde van $0,07 te stijgen tot boven de $4,80. Hiermee leverde het zijn investeerders duizenden procenten winst op. Daarmee presteerde het bijna even goed als de PEPE koers.

Gelijkwaardige Koerspatronen WIF en SOL – Bron: CoinMarketCap

De Solana koers lijkt erg beïnvloed te worden door deze grote memecoins en het is dan ook geen verrassing dat Solana een van de grote verliezers was uit de top 10 tijdens de recente crypto crash. Solana moest bijna 30% inleveren. Iets wat mede veroorzaakt werd door de grote verliezen van Solana meme coins. Solana memecoins zoals WIF, FLOKI, BONK, PEPE en BOME moesten allemaal verliezen accepteren van meer dan 30%. 

Nu deze memecoins hun weg omhoog weer ingezet hebben, weet dus ook de Solana koers weer aanzienlijk te stijgen. Dogwifhat wist zelfs al meer dan 15% te stijgen over de afgelopen 24 uur terwijl ook de PEPE koers al meer dan 5% steeg. 

Desondanks is er nog een lange weg te gaan voordat deze memecoins hun oude niveau van voor de crypto crash bereikt hebben. WIF is bijvoorbeeld nog altijd meer dan 14% gedaald ten opzichte van een maand geleden, terwijl de PEPE koers al meer dan 28% is gedaald over dezelfde periode. 

Nieuwe Solana memecoins als volgende grote stijgers

De recente goede prestaties van Solana zijn ook goed nieuws voor opkomende Solana memecoins die zich nog in zijn beginnende fases bevinden. Deze tokens kunnen profiteren van hun succesvolle voorgangers en binnen korte tijd honderden procenten winst realiseren. 

Onder deze opkomende Solana memecoins vallen Dogeverse, Slothana en SMOG. Tegelijkertijd vormt Dogecoin20 ook een goed alternatief als memecoin op de Ethereum blockchain. Hieronder gaan we verder in op deze veelbelovende cryptomunten

Dogeverse (DOGEVERSE) – Nieuw multi-chain Dogecoin alternatief

Dogeverse ontwikkelt zijn native token niet alleen voor de Solana blockchain. In plaats daarvan ontwikkelt het de DOGEVERSE token voor meerdere blockchains om op deze manier een mult-chain alternatief voor Dogecoin aan te kunnen bieden. De token wordt hiervoor onder andere ontwikkeld op de Ethereum, Base, Solana, BNB en Avalanche blockchain. 

Doordat de token op meerdere blockchains is ontwikkeld zijn gebruikers ook in staat om hun fondsen gemakkelijk van de ene naar de andere blockchain over te maken. Daarnaast zal Dogeverse kunnen profiteren van een verbeterde liquiditeit die de transacties van het platform sneller en goedkoper maken. 

Gebruikers van Dogeverse zijn ook in staat om hun gekochte DOGEVERSE tokens te staken. Hiervoor komen ze in aanmerking voor aantrekkelijke beloningen. In totaal is 15% van de totale token voorraad van 200 miljard tokens gereserveerd voor deze beloningen. Hoewel de presale nog in volle gang is, kunnen gebruikers nu al beginnen met het staken van hun gekochte tokens. De APY bevindt zich op dit moment rond de 143%. 

De presale van de DOGEVERSE token is inmiddels al een groot succes gebleken en wist in korte tijd meer dan $7,4 miljoen op te halen. Het project maakt gebruik van een stijgende prijs strategie wat betekent dat de prijs van de DOGEVERSE token in elke fase van de presale zal stijgen in prijs. Vandaag is dan ook het beste moment voor investeerders om te profiteren van de huidige lage prijs van de Dogeverse tokens. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT, MATIC, AVAX, BASE en creditcard

Bezoek Dogeverse Presale

Slothana (SLOTH) – Nieuwe virale Solana memecoin klaar voor rally na Bitcoin halving 

Slothana is een nieuwe Solana memecoin die optimaal lijkt te profiteren van zijn succesvolle voorgangers. De presale van Slothana behaalde namelijk binnen no-time zijn hard cap doel van $10 miljoen en gebruikers hebben daardoor nog maar beperkt de tijd om zich aan te sluiten bij dit project. 

Slothana wilde geen gebruik maken van een standaard presale en introduceerde daarom een send-to-wallet airdrop systeem. Hierbij kunnen gebruikers hun SOL tokens overmaken naar het Slothana wallet adres om zo in aanmerking te komen voor SLOTH tokens. Daarnaast kunnen gebruikers ook hun wallet verbinden op de Slothana website om in aanmerking te komen voor SLOTH tokens. Op dit moment worden de Phantom Wallet, Solflare Wallet, Coinbase Wallet en Trust Wallet geaccepteerd.

Dit presale concept bleek al snel een groot succes. Doordat het zo makkelijk was voor gebruikers om tokens te kopen wist het project al snel zijn presale doel te bereiken. Investeerders hebben hierdoor nog maar beperkt de tijd om in te stappen voordat de presale op 29 april afgerond wordt. Na deze periode zullen de token gelanceerd worden op exchanges en mogelijk exploderen in waarde. 

1 SOL token levert je op dit moment 10.000 SLOTH op. Dit staat gelijk aan ongeveer $0,0145 per SLOTH token. Om mee te doen kun je SOL sturen naar het wallet adres van Slothana: EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA.

Bezoek Slothana Presale

Smog (SMOG) – Succesvolle Solana memecoin lanceert airdrop

Smog is een nieuwe memecoin die geen gebruik maakte van een presale, maar in plaats daarvan meteen op een DEX gelanceerd werd. Dit bleek meteen een groot succes, aangezien de token binnen 24 uur met meer dan 100% is gestegen.

Het team achter Smog doet er alles aan om de token viraal te maken en om de naamsbekendheid van het project te verbeteren. Hiervoor heeft het 50% van de token voorraad gereserveerd. Deze tokens zullen gebruikt worden voor huidige en toekomstige marketingcampagnes. 

Naast dat er 50% gereserveerd is voor marketing heeft het team ook nog eens 35% van de tokens gereserveerd voor airdrop beloningen. Deze airdrops zullen een belangrijk onderdeel vormen in de token allocatie van het project. Om in aanmerking te komen voor deze airdrops zul je Smog tokens moeten kopen. Daarnaast kun je voor airdrop punten sparen via Zealy. 

De Smog token werd initieel gelist op de Jupiter exchange, maar werd onlangs ook gelanceerd op de MEXC exchange. Gebruikers die naar de website gaan kunnen voor beperkte tijd in aanmerking komen voor 10% korting op Smog tokens. 

Bezoek Smog Website

Dogecoin20 (DOGE20) – Dogecoin alternatief met potentie na Bitcoin halving

Dogecoin20 was een recent presale project dat al snel de nodige aandacht wist te winnen. Dit project vormt een duurzaam alternatief voor Dogecoin en rondde onlangs zijn presale af. Dogecoin20 ontwikkelde zijn token op de Ethereum blockchain en kon zo gebruik maken van het Proof-of-Stake concept van Ethereum. 

Op deze manier wist het een duurzamer alternatief te vormen voor Dogecoin. Dogecoin maakt namelijk nog altijd gebruik van het Proof-of-Work concept dat bekendstaat om zijn energieverbruik. 

Dogecoin20 zet zijn community voorop en zorgt ervoor dat ze gebruik kunnen maken van de staking mogelijkheden van de Ethereum blockchain. DOGE20 tokens kunnen daardoor gestaked worden in ruil voor een aantrekkelijk inkomen. Op dit moment kunnen gebruikers profiteren van een APY van 38%. In totaal zijn er al meer dan 72 miljard DOGE20 tokens gestaked.  

Dogecoin 20 bleek snel een succes en wist in korte tijd meer dan $10 miljoen op te halen tijdens zijn presale. Hiermee raakte de presale uitverkocht en de token is daardoor onlangs live gegaan. Sinds zijn listing heeft de token een market cap van $22,8 miljoen weten te realiseren. Dit betekent ook dat er nog meer dan genoeg ruimte is voor verdere stijgingen. 

Bezoek Dogecoin20

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!