Santiment voorspelt bullish run voor Omnichain (OMNI), ETFSwap (ETFS) en Velo (VELO)

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Marktinformatieplatform Santiment heeft ETFswap (ETFS), Velo (VELO) en Omnichain (OMNI) uitgekozen als drie altcoins-investeerders die er goed aan doen om in de wacht te slepen nu de crypto-bullrun nadert.

Door de jaren heen hebben altcoins slimme investeerders de mogelijkheid geboden om enorme winsten te maken met hun investeringen. Maar zoals het gezegde luidt: de vroege vogel krijgt de schuld, en vroege investeerders profiteren vaak meer van deze rendementsmogelijkheden.

Santiment voorspelt een bullish beweging voor Omnichain (OMNI) ondanks een prijsverlies van 50%

Het Omnichain (OMNI)-netwerk is een blockchain-platform dat is gebouwd om interoperabiliteit tussen Ethereum-rollups mogelijk te maken en deze door middel van heropname in één ecosysteem te verenigen. Het werd gelanceerd in 2021 met Austin King en Tyler Tarsi als medeoprichters.

OMNI, het native token van het platform, is een ERC-20-token dat een cruciale rol speelt in het bestuur en de activiteiten ervan. Het wordt ook gebruikt om knooppuntoperatoren te belonen die het netwerk beveiligen. Met het aanhoudende bloedbad op de cryptomarkt heeft Santiment OMNI gekozen als een van de tokens die snel weer opveren na de sterke marktcorrecties.

Een van de redenen achter dit optimisme is dat Ominchain (OMNI) enorme steun heeft gekregen van titanen in de industrie, zoals de Binance exchange en Coinbase Global, die het token onlangs op de markt hebben gebracht. Omnichain (OMNI) boekte echter kort na de notering een verlies van meer dan 50% in prijswaarde als gevolg van een zwendeltoken dat de OMNI-ticker gebruikte om nietsvermoedende leden van de cryptogemeenschap te misleiden. Momenteel wordt het token verhandeld op het niveau van $4, volgens gegevens van CoinMarketCap.

Velo (VELO) klaar om de Aziatische rimpel te worden

Velo Labs (VELO) is een blockchain-protocol dat smart contracts gebruikt om de grenzeloze overdracht van activa en de uitgifte van digitaal krediet aan zakelijke ondernemingen mogelijk te maken. Het platform werd in 2020 gelanceerd met serieel zakenman Chatchaval Jiaravanon als voorzitter en oprichter. VELO, de native token van het platform, is een utility-token die is ontworpen om het netwerk soepel te laten functioneren.

Velo Labs (VELO) is een partnerschap aangegaan met Solana (SOL) om een geavanceerd clearinghouse te creëren voor Laos Digital Gold-transacties, en positioneert zichzelf daarmee als de Ripple of Asia. Santiment wees op de samenwerking tussen Velo Labs (VELO) en Solana (SOL) als een strategische alliantie die heeft geleid tot meer discussie over het token in de cryptogemeenschap.

Santiment drong er echter bij investeerders op aan om het project voorzichtig te benaderen. VELO wordt momenteel verhandeld tegen $0,0106 en staat volgens CoinMarketCap op de 481e plaats op de cryptomarkt.

ETFSwap (ETFS) versnellingen voor een explosie van 10.000% in prijswaarde

ETFswap (ETFS) is een blockchainplatform dat tot doel heeft de kloof tussen gedecentraliseerde en traditionele financiën te overbruggen door op de beurs verhandelde fondsen (ETF’s) te tokeniseren. ETF’s bestaan uit een breed scala aan activa, waaronder edele metalen zoals goud en zilver, maar ook materiële activa zoals onroerend goed, om er maar een paar te noemen.

Door ETF’s te tokeniseren, opent ETFswap (ETFS) mogelijkheden voor handelaren van alle portefeuillegroottes om hun portefeuilles te diversifiëren door in verschillende soorten activa te beleggen. Zelfs handelaren met weinig of geen kennis over handelen of op de beurs verhandelde fondsen kunnen er gemakkelijk in investeren via een uitgebreide web3-marktplaats op het platform dat is gebouwd om experts en nieuwkomers in de sector te huisvesten.

Ervaren handelaren kunnen ook profiteren van een hefboomwerking tot 10x op de handel die op het platform wordt aangeboden. Ze kunnen hun portefeuille ook uitbreiden door gebruik te maken van de functie voor fractioneel eigendom. De kern van het project is ETFS, het oorspronkelijke token, dat de voordelen van het platform zal ontsluiten, waaronder het verhandelen van ETF’s. Gebruikers die dit token bezitten, kunnen ook actief deelnemen aan het bestuur van het netwerk door te stemmen en ook passief inkomen verdienen door te staken.

ETFS is ongetwijfeld belangrijk voor het ETFswap (ETFS)-ecosysteem en voor iedereen die gebruik wil maken van de eindeloze mogelijkheden ervan. Dit is de reden waarom het platform ETFS aanbiedt tegen een lage prijs van $0,00854 per munt in zijn huidige fase 1 voorverkoopevenement om alle investeerders een gelijke kans te geven om een enorm rendement op hun investeringen te behalen.

Fase 2 heeft een hogere prijs van $0,01831. Daarom is het absoluut noodzakelijk om in fase 1 te kopen om automatisch winst te maken. Ook zullen vroege investeerders hun kansen vergroten om tot 100x het rendement op hun investering te krijgen wanneer het token naar de grens van $1 stijgt en met 10.000% stijgt, volgens voorspellingen van experts.

Voor meer informatie over de $ETFS-voorverkoop:

Bezoek ETFSwap-voorverkoop
Sluit u aan bij de ETFSwap-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!