Crypto whales kopen massaal SOL memecoins tijdens crypto crash – Nu meme-crypto’s kopen voor volgende pump?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De recente markt crash heeft ervoor gezorgd dat vele meme coins aanzienlijke dalingen hebben doorgemaakt. Meme coin investeerders zien echter een kans om meme coins in te kopen tijdens de dip. Is dit het beste moment om meme coins te kopen?

Na het nieuws over een mogelijke oorlog in het Midden-Oosten sloegen panikerende investeerders toe. Hierdoor ontstond er een aanhoudende verkoopdruk die met name de koersen van altcoins benadeelde. Bitcoin verloor ongeveer 5%, terwijl Ethereum meer dan 9% verloor. Gemiddeld gezien verloren veel altcoins zelfs meer dan 20% en een aantal van de voorheen succesvolle meme crypto’s verloren zelfs meer dan 30%. 

Niet alleen de crypto markt moest een aanzienlijke daling voortduren. Ook de S&P 500 index moest een 1,4% daling accepteren en bevindt zich na deze daling op zijn laagste niveau in een maand. Tegelijkertijd wisten veilige investeringen zoals de US Dollar en goud juist te stijgen in deze periode van onzekerheid. Goud bereikte kort zelfs een All-Time High (ATH) bij $2.400. 

Memecoin-markt hardste geraakt door crypto crash

De daling van Bitcoin was opmerkelijk mild ten opzichte van andere cryptomunten. Solana, XRP, Dogecoin, Toncoin, Cardano en Avalanche verloren allemaal tussen de 10 en 16%. Het waren echter de meme coins die het hardste getroffen lijken te zijn door de recente crypto crash. 

Market Cap Meme Coin Sector – Bron: CoinMarketCap


Waar Bitcoin met ongeveer 5% daalde, daalde de gehele meme coin sector met bijna 15%. Grootheden zoals Dogecoin en Shiba Inu daalden over de afgelopen 7 dagen al met bijna 20%. Andere opkomende crypto-memes, zoals WIG en BONK, daalden allebei met 30% of meer. 

De meme coin sector staat bekend om zijn volatiliteit en ondervindt daardoor vaak grotere dalingen dan BTC zelf. Het is dezelfde volatiliteit die deze tokens ook weer omhoog kan helpen en dat is waar veel crypto whales nu op anticiperen. Crypto whales kopen massaal meme coins op in de anticipatie van nieuwe stijgingen binnen de meme coin sector. 

Whales zien de recente dip van de crypto koersen als een uitstekend moment om veelbelovende tokens te kopen tegen gereduceerde prijzen. Het kan voor veel investeerders echter moeilijk zijn om te voorspellen welke crypto tokens op de korte termijn kunnen stijgen. Daarom hebben we hieronder een aantal van de meest belovende Solana memecoins benoemd die gemakkelijk x20 kunnen gaan op het moment dat er een nieuwe crypto bull run ontstaat. 

Dogeverse (DOGEVERSE) – Veelbelovende multi-chain token tijdens crypto crash

Dogeverse is een gloednieuw alternatief voor de bekende Dogecoin. Het project is bezig om zijn native DOGEVERSE token te ontwikkelen voor meerdere blockchains. Op deze manier probeert het een multi-chain alternatief te vormen voor de grootste crypto van de wereld. De DOGEVERSE token zal om deze reden ontwikkeld worden voor onder andere de Ethereum, Solana, BNB, Base en Avalanche blockchains.

Gebruikers kunnen profiteren van de beste functies van deze blockchains. Daarnaast zal Dogeverse ook een betere liquiditeit hebben waardoor de transacties van Dogeverse sneller en goedkoper zullen zijn. 

De token bevindt zich op dit moment in zijn presale fase. Voor deze fase is 15% van de totale token voorraad van 200 miljard tokens beschikbaar gesteld. Daarnaast heeft het ontwikkelingsteam nog eens 10% gereserveerd voor staking beloningen. Ondanks dat de presale van deze token nog aan de gang is, kunnen gebruikers nu al starten met het staken van hun gekochte tokens. Op dit moment is er sprake van een APY van 170%. 

De presale van de DOGEVERSE token heeft inmiddels al meer dan $6 miljoen weten op te halen. Hiermee komt het steeds dichter in de buurt van zijn volgende doel. Op dat moment gaat de presale een nieuwe fase in en zal de presale prijs verder stijgen. Dat betekent dat vandaag het beste moment is voor gebruikers om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, MATIC, AVAX, USDT en creditcard. 

Bezoek Dogeverse Presale

99Bitcoins (99BTC) – Nieuwe memecoin hype onder crypto-whales

99Bitcoins is een bekende naam binnen de crypto community, aangezien dit project in 2010 al een website ontwikkelde voor Bitcoin informatie. Sindsdien heeft het project een grote community aan volgers op kunnen bouwen en op zijn youtube kanaal heeft het project inmiddels al meer dan 700.000 abonnees. Daarnaast heeft het project ook nog eens meer dan 2 miljoen gebruikers voor zijn online crypto cursussen. 

Het team achter 99Bitcoins heeft er nu voor gekozen om een eigen token te ontwikkelen. Voor deze token is het vorige week donderdag zijn presale gestart, een presale die al snel de nodige aandacht kreeg van zijn community. De 99BTC token gaat gebruikt worden voor het unieke Learn 2 Earn systeem dat 99Bitcoins aan het ontwikkelen is. 

In dit systeem zullen gebruikers in staat zijn om crypto te verdienen terwijl ze leren over crypto. Het project heeft voor bijna 80 uur aan leerstof klaarstaan om mensen met alles omtrent crypto. De token geeft toegang tot deze stof. Daarnaast kunnen holders ook exclusieve toegang krijgen tot voordelen zoals online webinars, trading signalen en nog veel meer. 

De kans is groot dat deze 99BTC token hard zal stijgen op het moment dat de token gelist wordt op exchanges. De presale heeft inmiddels al meer dan $420.000 weten op te halen en tokens kosten op dit moment $0,00101 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek 99BTC Presale 

Slothana (SLOTH) – Nieuwe memecoin op Solana-blockchain

Slothana is een nieuwe meme coin op de Solana blockchain die onlangs de presale voor zijn native SLOTH token is gestart. Deze meme coin wil voortbouwen op het succes van voorgangers binnen het Solana ecosysteem. Hierbij kan gedacht worden aan grootheden zoals BONK, WIF en PEPE. 

Slothana wilde zich echter onderscheiden van de andere meme coins en maakt daarom geen gebruik van een standaard presale. In plaats daarvan maakt het gebruik van een uniek send-to-wallet airdrop systeem dat het mogelijk maakt voor gebruikers om SOL direct naar het Slothana wallet adres te sturen. Na het aflopen van de presale worden de SLOTH token vervolgens automatisch naar je eigen wallet gestuurd. Op deze manier was het erg makkelijk voor gebruikers om deel te nemen aan de SLOTH presale. 

Deze presale werd dan ook al snel een succes en de presale raakte binnen no-time zijn doel van $10 miljoen. Hierdoor is er nu nog maar beperkte tijd te gaan voor investeerders om in te stappen bij deze veelbelovende meme coins. De presale sluit namelijk op 29 april. 

1 SOL levert je 10.000 SLOTH tokens op. Dat staat gelijk aan ongeveer $0,0137 per SLOTH token. Naast dat gebruikers in staat zijn om SOL-tokens over te maken naar de wallet van Slothana kunnen ze hun wallet ook verbinden met de officiële website van Slothana om deel te nemen aan de presale. Op dit moment worden de Phantom Wallet, Solflare Wallet, Coinbase Wallet en Trust Wallet geaccepteerd. 

Bezoek Slothana Presale

Smog (SMOG) – Zeer succesvolle Solana memecoin

Smog is een Solana meme coin die niet gebruik maakte van een presale, maar in plaats daarvan meteen op een DEX werd gelanceerd. Dit leidde meteen tot het nodige succes en de token wist binnen de eerste 24 uur na zijn lancering al meer dan 100% te stijgen. Vervolgens verdubbelde de crypto meme nog eens waarde, maar heeft dit tijdens de crypto crash weer moeten inleveren. Deze token vormt daarom ook een ideale kandidaat om te kopen tijdens de huidige dip. 

Het team van Smog doet er alles aan om de naamsbekendheid te vergroten en de Smog token viraal te laten gaan. Hiervoor heeft het ook 50% van de token voorraad gereserveerd voor marketingdoeleinden. Daarnaast heeft het team ook nog eens 35% van de tokens geserveerd voor airdrop beloningen. 

Smog Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Airdorps vormen een belangrijk onderdeel binnen de token allocatie van het platform. Om in aanmerking te komen voor deze airdrop, zullen gebruikers SMOG-tokens in bezit moeten hebben. Daarnaast kunnen ze ook airdrop punten sparen via Zealy. Daarbij geldt: hoe meer punten je hebt, des te groter zal je beloning zijn.

De Smog token bevindt zich op dit moment rond de $0,10 en is daarmee 100% meer waard dan zijn listing prijs. Gebruikers die de token op de officiële website van Smog kopen krijgen op dit moment zelfs 10% korting. Tokens zijn daarnaast te koop op de Jupiter en MEXC exchange.

Bezoek Smog Website

Sponge (SPONGE) – Bekende crypto meme migreert naar Polygon

Sponge is een bekende naam onder veel crypto traders. Deze token wist namelijk een marketcap van boven de $100 miljoen te bereiken in de dagen na zijn initiële listing. Sindsdien heeft de token het nodige terrein in moeten leveren, maar het team achter dit project is nu bezig om de token nieuw leven in te blazen. 

De tweede versie van de token verhelpt al deze problemen. Deze V2 van Sponge brengt daarom de nodige utility met zich mee. Zo zal het gebruikt worden voor een Play 2 Earn racing game. Daarnaast zullen gebruikers ook in staat zijn om de nieuwe cryptomunt te staken voor aantrekkelijke beloningen. Door deze utility is de kans groot dat de SPONGE V2 token in de toekomst zijn waarde kan behouden. 

Naast dat het team een V2 versie van zijn originele token heeft ontwikkeld, is er ook gekozen voor een migratie naar Polygon. Dit netwerk brengt een groot aantal voordelen met zich mee, zoals snellere en goedkopere transacties. Deze migratie leidde meteen al tot het nodige enthousiasme die ervoor zorgde dat de koers van Sponge meteen tot boven de $100 miljoen steeg. Ondanks een kleine terugval heeft de token nu nog altijd een marketcap van $67 miljoen. 

Tokens zijn op dit moment nog te koop via de officiële website via ETH, MATIC en USDT. 1 Sponge token kost ongeveer $0,0015. De kans is groot dat de token hard zal stijgen op het moment dat het momentum van de rest van de markt weer toeneemt. 

Bezoek Sponge Website

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!