Altcoin Sherpa blijft bullish voor Bitcoin, terwijl dogwifhat en KangaMoon de memecoin-markt betreden

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Volgens Altcoin Sherpa heeft Bitcoin (BTC), ondanks de onzekerheid op de cryptocurrency-markt, bewezen een stabiel bezit te zijn. Ondertussen blijven Dogwifhat (WIF) en KangaMoon (KANG) stijgen in de meme-muntenwereld. Prominente marktanalisten laten doorschemeren dat KANG, dat zich nu in fase 5 van de voorverkoop bevindt, in 2024 met een factor 100 kan stijgen.

Altcoin Sherpa: Bitcoin-prijs in hetzelfde bereik als voorheen

Onlangs heeft Bitcoin (BTC) te maken gehad met enige turbulentie, omdat de spanningen in het Midden-Oosten tot een marktbrede daling leidden. Uit gegevens van CoinMarketCap blijkt dat de Bitcoin-prijs alleen al in de afgelopen 30 dagen is gedaald van $68.410 naar $66.587. In die periode daalde ook de marktkapitalisatie van $1,33 biljoen naar $1,30 biljoen.

Altcoin Sherpa blijft echter bullish. In zijn nieuwe tweet staat dat Bitcoin-crypto nu in hetzelfde bereik ligt als voorheen. Hij is van mening dat alles over het algemeen in orde is. De technische analyse van BTC ondersteunt deze verklaring, aangezien 15 indicatoren zich in de koopzone bevinden. Marktanalisten hebben dus een bullish Bitcoin-prijsvoorspelling gedaan, die in het tweede kwartaal van 2024 $85.763 zou bereiken.

Dogwifhat (WIF) is nu vermeld op OKX

Ondertussen heeft Dogwifhat (WIF) meer grip gekregen op de markt voor meme-munten. Het belangrijkste is dat OKX een nieuwe spotlijst voor Dogwifhat heeft aangekondigd. Dit bullish Dogwifhat-nieuws kan een rally voor deze crypto veroorzaken. De waarde van deze meme-munt is de afgelopen maand gestegen van $2,64 naar $3,04. De marktkapitalisatie van WIF steeg in die tijd van $2,53 miljard naar $3,03 miljard.

Bovendien vertoont de technische analyse voor de Dogwifhat-crypto bullish tekenen, aangezien de RSI zich nu in de koopzone bevindt. Vanwege al deze redenen voorspellen experts op cryptogebied dat Dogwifhat $0,25 zal bereiken voordat het tweede kwartaal van 2024 eindigt. Dit maakt WIF een van de meme-munten om naar te kijken.

KangaMoon (KANG) op koers om $5 miljoen te halen in lopende voorverkoop

KangaMoon (KANG) is een andere mememunt die furore maakt in deze bloeiende sector. Deze opkomende ster in de voorverkoop heeft al meer dan $4,9 miljoen opgehaald en kan vóór het einde van april 2024 $6 miljoen bereiken. Bovendien zijn er nu 20.000 geregistreerde communityleden en 5.800 KANG-houders, wat aangeeft hoeveel belangstelling deze innovatieve meme-munt krijgt.

In tegenstelling tot de meeste meme-munten, die in wezen door hypes worden aangedreven, zal KANG opvallen omdat het feitelijk nut heeft. Het zal dienen als in-game valuta voor KangaMoon’s aankomende Play-to-Earn (P2E) game. Met deze mememunt kun je in-game items of personage-upgrades kopen.

Maar wat KangaMoon uniek maakt, is de focus op iets teruggeven aan de gemeenschap. Vóór de officiële lancering beloont KangaMoon zijn meest actieve communityleden met gratis KANG-tokens. Daarom liken en reageren talloze handelaren nu op de sociale media-posts van KangaMoon om deze meme-munt te verdienen zonder iets uit te geven.

Eén KANG-token kost nu slechts $0,0196, aangezien het zich in fase 5 van de voorverkoop bevindt. Degenen die het vroeg hebben gekocht, ervaren een ROI van 290%. Vergeet niet dat deze meme-munt de P2E-gamingmarkt zal aanboren, die naar verwachting in 2028 $885 miljoen zal bereiken. Marktanalisten voorspellen dus een potentiële sprong van 100x zodra een Tier-1 CEX deze in het tweede kwartaal van 2024 opsomt.

Zal KangaMoon sneller stijgen dan Bitcoin en Dogwifhat?

De marktkapitalisatie van KangaMoon bedraagt $19,6 miljoen, drastisch lager dan die van Bitcoin en Dogwifhat. Dit betekent dat KangaMoon mogelijk hogere groeipercentages kent dan andere crypto’s, omdat het geen grote hoeveelheden geld nodig heeft om zijn prijzen te verhogen. Met dit voordeel zou KangaMoon naar voren kunnen komen als een van de meme-munttitanen die je nu kunt kopen en een bonus van 10% kunt krijgen.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/
Word lid van onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/KangaMoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!