Zelfs als Bitcoin instort – Analisten noemen veiligste altcoins voor deze marktonrust

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Te midden van de volatiliteit van Bitcoin komen bepaalde altcoins naar voren als potentiële veilige havens. Analisten hebben deze kanshebbers geïdentificeerd die veerkrachtig zouden kunnen blijken tegen marktschommelingen. Naarmate de bull run van 2024 voortduurt, wordt het voor beleggers van cruciaal belang om te begrijpen welke munten stabiliteit kunnen bieden. Dit artikel duikt in de deskundige analyse achter de selectie van deze altcoins die de huidige marktomstandigheden zouden kunnen doorstaan.

BlastUP-voorverkoop: Het eerste lanceerplatform in het Blast-ecosysteem is live!

BlastUP is een baanbrekend lanceerplatform voor Blast, de geavanceerde Layer 2-oplossing die in slechts 35 dagen snel een totale waarde van $1 miljard heeft bereikt. Het succes van BlastUP is ook duidelijk, aangezien het in slechts een paar weken tijd $4,6 miljoen heeft opgehaald, wat de aandacht heeft getrokken van slimme vroege investeerders.

BlastUP verdedigt het motto “Groei sneller, verdien meer.” Het primaire doel van dit lanceerplatform is om de toegangsbarrières voor blockchain-startups te verminderen, zodat ze vanaf het begin zijn uitgerust voor succes.

Het BlastUP-token, een hoeksteen van het platform, ontgrendelt toegang tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en exclusieve loyaliteitsvoordelen.

>> Groei sneller en verdien meer met BlastUP! <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen genieten van exclusieve voordelen zoals toegang tot een Airdrop, speciale beloningen in IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het zich inzetten voor het creëren van een mondiale hub voor de Blast-gemeenschap, ter ondersteuning van startups in een vroeg stadium. BlastUP wint snel aan populariteit ten behoeve van alle deelnemers aan dit ecosysteem.

De routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en belooft de introductie van AI-gestuurde tools en de Community Marketplace, waardoor de mogelijkheden van het ecosysteem verder worden verrijkt.

>> Sluit je NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen <<

Ethereum-prijsdynamiek en toekomstige vooruitzichten

Ethereum heeft de afgelopen week een aanzienlijke waardedaling gezien, met een daling van 17,12%. De afgelopen maand is het ook met 13,33% gedaald. De afgelopen zes maanden is Ethereum echter met 95,83% gestegen. Het wordt momenteel verhandeld tussen $2771,40 en $3637,80. De munt lijkt zich in een corrigerende fase te bevinden, aangezien deze onder de 10-daagse en 100-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelden ligt.

Vooruitkijkend kan de ETH-prijs een herstel ondergaan, gezien de sterke prestaties van het afgelopen halfjaar. Ondanks de huidige dip zou de munt, als hij voorbij de $4116,75 komt, kunnen mikken op het tweede weerstandsniveau op $4983,15. Aan de andere kant: mocht de koers onder de $2383,95 komen, dan is het volgende belangrijke niveau $1517,55. Het algemene sentiment is voorzichtig evenwichtig, waarbij rekening wordt gehouden met zowel mogelijke groei als verdere correcties.

Solana’s recente prijsgedrag en huidige vooruitzichten

Momenteel varieert de prijs van Solana tussen $118,70 en $184,63. De afgelopen week en maand heeft de munt een daling gekend van respectievelijk 26,74% en 27,49%. Als we echter naar de afgelopen zes maanden kijken, is de prijs op indrukwekkende wijze gestegen met 465,48%. Deze gemengde trend duidt erop dat SOL enkele corrigerende stappen ondergaat na een sterke opwaartse beweging. Indicatoren zoals de Relative Strength Index op 43,04 duiden erop dat deze zich niet in het oversold- of overboughtgebied bevindt.

Het voorspellen van de toekomst van SOL vereist een zorgvuldige mix van optimisme en voorzichtigheid. Gezien de stijging in zes maanden is er groeipotentieel, mogelijk gericht op de dichtstbijzijnde weerstand op $217,68. Als de positiviteit aanhoudt, zou het zelfs naar het tweede weerstandsniveau op $283,61 kunnen gaan. Omgekeerd zouden dips de koers naar ondersteuningsniveaus van $85,82 of zelfs $19,89 kunnen brengen in bearish scenario’s. Beleggers moeten de markt in de gaten houden voor tekenen die aangeven in welke richting SOL meer neigt.

Toncoin: Evenwicht tussen hoop en voorzichtigheid bij prijsvoorspellingen

De prijs van Toncoin heeft de laatste tijd gemengde bewegingen gekend. De huidige prijsklasse ligt tussen $5,29 en $7,98. De afgelopen week daalde de prijs met zo’n 4%. Als we echter over een maand terugkijken, schoot het met ruim 72% omhoog. En binnen zes maanden is het met bijna 198% gestegen. De prijzen zijn momenteel niet sterk in beweging – noch impulsief, noch corrigerend, en blijven meer binnen een bepaalde marge.

Het voorspellen van de prijs van TON kan lastig zijn. Sommige tekenen wijzen op groei: de prijs is de afgelopen zes maanden en de afgelopen maand flink gestegen. Maar de prijsdaling van vorige week suggereert dat beleggers niet al te hoopvol moeten worden. $9,18 en $11,87 zijn belangrijke prijzen om op te letten voor stijgingen, terwijl $3,81 en $1,12 prijzen zijn waar deze kunnen dalen. Het evenwicht tussen optimisme en voorzichtigheid is hier noodzakelijk.

XRP-prijsvooruitzichten en evenwichtige prognose

De afgelopen week daalde de prijs van XRP scherp met ruim 20%, terwijl maandelijkse statistieken een daling van bijna 19% laten zien. Als we zes maanden terugkijken, is de verandering minimaal, net boven break-even. Momenteel schommelt de prijs tussen $0,41 en $0,62. Indicatoren suggereren dat XRP mogelijk aan het verschuiven is van een recente neerwaartse trend, in afwachting van een mogelijke nieuwe richting.

Gezien de huidige positionering van XRP liggen de dichtstbijzijnde weerstands- en ondersteuningsniveaus respectievelijk op $0,74 en $0,31. Evaluatie van technische indicatoren, zoals de RSI van bijna 47, duidt op een neutraal momentum, noch overbought, noch oververkocht, terwijl de Stochastics op 63 richting een positiever sentiment neigt. Vooruitkijkend, terwijl sommige traders mogelijk groeipotentieel richting hogere weerstandsniveaus zien, zouden voorzichtige waarnemers kunnen adviseren om te letten op tekenen van stabiliteit om een opwaartse trend te bevestigen.

Conclusie

In een markt waar Bitcoin te maken krijgt met neerwaartse druk, bieden ETH, SOL en XRP een lager groeipotentieel op de korte termijn. Hiervan valt TON ook in een vergelijkbare categorie, die een bescheiden veiligheid biedt, maar een beperkt voordeel. Het hoogtepunt is BlastUP, een project binnen het bredere Blast-ecosysteem, waarvan analisten denken dat het een groter groeipotentieel heeft. De kracht van BlastUP ligt in het innovatieve concept dat goed aansluit bij de huidige marktfase, wat erop wijst dat het tijdens de aanhoudende bull run beter zou kunnen presteren dan zijn concurrenten.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!