Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Ripple vs SEC: XRP koers onderuit na nieuwe zitting in Ripple rechtszaak – Wat gaat Ripple doen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Ripple koers heeft recentelijk, net als de rest van de crypto markt, aanzienlijke verliezen moeten accepteren. De token daalde met bijna 20% over de afgelopen 7 dagen in aanloop naar de belangrijke meeting met de SEC, die voorafgaand aan de Ripple rechtszaak plaatsvindt.

Deze meeting tussen de SEC en Ripple kan een belangrijke impact hebben op de XRP koers aangezien er veel geruchten rond gaan over een mogelijke schikking in deze zaak. Toch neemt onzekerheid het voortouw en is het moeilijk om te voorspellen welke kant de Ripple koers opgaat.

Belangrijke meeting voorafgaand aan de Ripple vs SEC rechtszaak

In de meeting van 16 april gaat er bepaald worden of de Ripple vs SEC-rechtszaak van start gaat of dat er een schikking gevonden kan worden tussen de SEC en Ripple. Supporters zijn positief over deze meeting, aangezien er recentelijk meerdere geruchten rond gingen dat de SEC zich voorbereidt op een schikking. 

De uitspraak in deze zaak kan belangrijke gevolgen hebben voor de Ripple koers. Iets wat eerder al duidelijk werd toen rechter Torres een uitspraak deed die de Ripple community de nodige opluchting opbracht. De rechter bepaalde dat XRP geen effect is op het moment dat de token aan particulieren wordt verkocht en in reactie op deze uitspraak steeg de XRP koers meteen richting de $1. 

Er is echter nog altijd onzekerheid binnen deze rechtszaak doordat de SEC voorheen al heeft aangegeven in hoger beroep te willen gaan. Elke ontwikkeling in deze rechtszaak heeft een invloed op de XRP koers en een schikking zou mogelijk kunnen zorgen voor de rally die Ripple nodig heeft om opnieuw richting de $1 te stijgen. 

Impact van meeting op Ripple koers – Wat gaat Ripple doen?

Op dit moment bevindt de Ripple koers zich in een moeilijke fase nadat het onder de $0,50 is gezakt. De neerwaartse druk op de bekende cryptomunt, en de gehele markt, blijft groot en verdere dalingen zijn daardoor zeker mogelijk. De XRP koers kan op dit moment rekenen op ondersteuning bij de $0,4717. Op het moment dat de koers tot onder dit niveau daalt kan het vervolgens rekenen op ondersteuning bij de $0,4188. 

Ripple Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Een positieve uitkomst van de schikkingsmeeting kan echter leiden tot een doorbraak in de XRP koers. In dat geval kan XRP mogelijk weer een succesvolle doorbraak realiseren tot voorbij de $0,50. Op het moment dat de koers hiertoe in staat is, kan vervolgens naar de $0,5310 gekeken worden. Een succesvolle stijging tot voorbij dit niveau zet de deuren wagenwijd open voor verdere stijgingen. Op dat moment is een stijging richting de $1 zeker mogelijk. 

Tot die tijd zullen investeerders echter geduldig moeten zijn en alle updates en aankondigingen rondom dit traject goed in de gaten moeten houden. Alleen dan is te zien welke kant deze meeting opgaat. Investeerders zullen er daarnaast ook goed aan doen om hun portfolio te diversificeren. Dit kan bijvoorbeeld met cryptomunten die op de korte termijn al een aanzienlijke stijging kunnen doormaken. Met name presale tokens zijn recentelijk in staat geweest om aanzienlijke stijgingen door te maken. Hieronder bespreken we daarom een drietal van de beste presale crypto van dit moment. 

99Bitcoins (99BTC) – Grote naam in crypto community lanceert eigen crypto

99Bitcoins is een bekende naam binnen de crypto community. Al in 2010 lanceerde het project een website waar gebruikers terecht kunnen voor alle informatie over Bitcoin. Sinds zijn lancering in 2010 wist het project al meer dan 700.000 gebruikers aan te trekken bij zijn YouTubekanaal. Daarnaast heeft het project meer dan 2 miljoen leden die gebruik maken van hun cursussen. 

Deze bekende naam binnen de crypto wereld heeft er nu eindelijk voor gekozen om zijn eigen crypto te ontwikkelen. 99Bitcoins lanceerde onlangs zijn presale voor zijn native 99BTC token. Deze token gaat een belangrijk onderdeel vormen in zijn nieuwe en unieke Learn 2 Earn module. In dit unieke concept zijn gebruikers in staat om geld te verdienen door te leren over crypto. 

In deze module is er meer dan 79 uur aan trading lessen beschikbaar en kunnen zowel ervaren als beginnende investeerders alles leren over crypto. Daarnaast zullen gebruikers die de 99BTC token aanschaffen ook toegang krijgen tot exclusieve content zoals trading signalen, trading webinars en toegang tot VIP community groepen. 

De presale van 99Bitcoins ging donderdag pas live, maar heeft nu al meer dan $380.000 weten op te halen. 99BTC tokens kosten op dit moment $0,00101 per stuk, maar zullen elke fase verder stijgen in prijs. Dat betekent dat investeerders er snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek 99BTC Presale

Dogeverse (DOGEVERSE) – Uniek alternatief voor de populaire Dogecoin 

Dogeverse is een onlangs gelanceerde meme coin die een innovatief alternatief voor de bekende Dogecoin wil vormen. Het doet dit door zijn native DOGEVERSE token voor meerdere blockchains te ontwikkelen. De DOGEVERSE token gaat onder andere ontwikkeld worden voor de Ethereum, BNB, Polygon, Solana, Base en Avalanche blockchains. 

Doordat de memecoin ontwikkeld wordt voor meerdere blockchains, kunnen gebruikers ook profiteren van de beste voordelen en functies van deze blockchains. Daarnaast zal de liquiditeit van Dogeverse erg goed zijn en dit zorgt ervoor dat transacties sneller en goedkoper kunnen zijn dan bij Dogecoin. 

Het project heeft een totale token voorraad van 200 miljard tokens. 15% hiervan is gereserveerd voor de presale fase van het project. Daarnaast is er nog eens 10% gereserveerd voor staking beloningen. Deze staking beloningen zijn nu al te verkrijgen, ondanks dat de presale nog altijd in volle gang is. De APY van het project bevindt zich op dit moment rond de 190%. 

De presale van Dogeverse heeft inmiddels al meer dan $5,3 miljoen opgehaald. Tokens kosten op dit moment $0,000296 maar zullen elke presale fase verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, MATIC, BNB, AVAX, USDT en creditcard. Alleen als je de token koopt met ETH kom je echter in aanmerking voor de huidige staking beloningen. 

Bezoek Dogeverse Presale

Slothana (SLOTH) – Nieuwe memecoin op de Solana blockchain

Slothana is een nieuwe meme coin die ontwikkeld is voor de Solana blockchain. De Solana blockchain wist recentelijk al meerdere succesvolle meme coins te ontwikkelen, zoals Bonk en WIF. Nieuwe meme coins zoals Slothana lijken daar op dit moment optimaal gebruik van te kunnen maken.

Het team van Slothana wil deze tokens dan ook evenaren of zelfs voorbij gaan in waarde. Als de presale iets is om op af te gaan, dan is dit zeker mogelijk. De presale wist binnen enkele dagen namelijk meer dan $10 miljoen op te halen en heeft daarmee zijn hard cap doel behaald. Een belangrijke reden hiervan is het unieke send-to-wallet systeem dat Slothana introduceerde voor zijn presale.

Met dit systeem waren investeerders in staat om simpelweg SOL tokens over te maken naar het wallet adres van Slothana om in aanmerking te komen voor de native SLOTH tokens. Op deze manier was het dus erg gemakkelijk voor investeerders om in te stappen bij dit project. Daarnaast kunnen ze ook hun wallet verbinden op de officiële website van Slothana om op die manier hun SOL tokens over te maken. 

Ondanks dat de hard cap van de presale al bereikt is, hebben investeerders nu nog steeds de mogelijkheid om SLOTH tokens te kopen voor de presale prijs van 10.000 SLOTH per 1 SOL. Dit zal echter slechts beperkte tijd mogelijk zijn. Investeerders zullen er dus snel bij moeten zijn om SLOTH tokens te kopen voordat ze exploderen in waarde op het moment dat ze gelist worden bij exchanges. 

Bezoek Slothana Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!