Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

WIF koers maakt comeback met pump – Zal populaire crypto meme nog stijgen of is deze opkomende crypto de beste investering?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De afgelopen tijd leken de Solana crypto memecoins het wat lastig te hebben. Hieronder viel ook de de Dogwifhat koers, die flink daalde de afgelopen week. Toch wordt het deze week een interessante periode voor populair crypto, want de Bitcoin halving staat voor de deur. Gaat crypto nog stijgen nu de Bitcoin halving eindelijk plaatsvindt? En wat is eigenlijk de beste crypto investering?

Dogwifhat koers – Gaat deze populaire crypto meme nog stijgen?

De WIF-koers heeft een heel goed 2024 achter de rug. In dit jaar steeg de koers namelijk met meer dan 1600%. Daarmee was WIF token een van de best presterende tokens in de Solana memecoin hype.

De afgelopen week leek de motor echter wat te haperen. Sommige analisten riepen zelfs dat de piek bereikt was en er nu een flinke correctie zou plaatsvinden. Sinds begin april is dogwifhat koers dan ook gedaald van ongeveer $4,44 naar het dieptepunt van $1,98 op 13 april. Dit betekende een grote daling van 55% in twee weken tijd.

Sinds het dieptepunt van afgelopen zaterdag lijkt de koers nu enigszins weer wat te herstellen. Zo is de dogwifhat koers met 7,78% gestegen in de afgelopen 24 uur. Momenteel wordt de WIF token daardoor voor ongeveer €2,72. Hierdoor bedraagt de wekelijkse daling nog iets minder dan 30%. Er is dus nog genoeg ruimte om goed te maken. Kan deze populaire crypto meme nog herstellen?

Crypto koersen bullish door nieuws uit Hong Kong en Bitcoin halving

In de vroege ochtend van maandag 15 april kwam het nieuws naar buiten dat instanties in Hong Kong de spot Bitcoin en Ethereum ETF’s hebben goedgekeurd. Dit zorgde voor optimisme onder investeerders na een slecht weekend met geopolitieke spanningen in het Midden-Oosten.

Daarnaast staat deze week de Bitcoin halving op de planning. De langverwachte halving zorgt al voor een bullish aanloop met stijgende Bitcoin en Ethereum koersen. Vaak zorgt de Bitcoin halving ongeveer 8 maanden later voor een marktbrede crypto bull run. Daarbij stijgen veel cryptomunten naar nieuwe ATH’s.

Meme coins profiteren hierbij vaak extra goed, want door de hogere volatiliteit kan de koers hard stijgen in bullish perioden. Dit geldt ook voor de dogwifhat koers. Op de langere termijn lijkt de WIF token dus een mooie toekomst tegemoet te gaan.

Een crypto analist uitte op X ook al zijn bulish vooruitzicht over de dogwifhat koers in de tweede helft van 2024. Hij stelt echter wel dat de token de komende maanden eerst nog horizontaal gaat bewegen, wellicht zelfs met een dip. Dit zal volgens hem daarom het ideale instapmoment zijn, met de effecten van de Bitcoin halving in het achterhoofd.

Top 4 opkomende crypto meme projecten – Is dit de beste crypto investering?

Wil je echter op zowel de lange als korte termijn mooie rendementen realiseren? Dan kun je ook kijken naar nieuwe opkomende crypto meme projecten. Deze tokens moeten nog hun parabolische groei doormaken, wat een uitgelezen kans voor traders biedt.

Wij hebben de meeste veelbelovende crypto meme projecten voor jou hieronder verzameld. Onze analisten zijn dagelijks bezig met scannen van de markt en deze nieuwe projecten komen allemaal naar voren als de beste crypto investering voor 2024.

Dogeverse (DOGEVERSE) – Beste crypto investering binnen memecoin-sector

De beste crypto investering van dit moment is volgens ons Dogeverse. Deze token is de nieuwe versie van Dogecoin die de crypto meme sector op zijn kop gaat zetten. Slothana beschikt namelijk over alle belangrijke karakteristieken die Dogecoin zo bijzonder maken, maar weet een aantal essentiële punten te verbeteren.

De token van Dogeverse beperkt zich niet tot een enkele blockchain. Deze ‘chain traveling coin’ is namelijk een multi-chain token die op meerdere blockchains opereert. Hierdoor is het mogelijk om de crypto meme te kopen op de Binance Smart Chain, Ethereum, Solana, Avalanche, Base en Polygon. Het publiek dat Dogeverse dus kan aanspreken is immens. 

Daarbovenop is deze crypto meme geschikt om te staken. Investeerders kunnen dus een passief inkomen verdienen met de meme coin, terwijl ze rustig kijken hoe DOGEVERSE naar de maan vliegt. In totaal zijn er 30 miljard van de 200 miljard tokens gereserveerd voor het stakingprogramma.

Investeerders kunnen momenteel de DOGEVERSE token kopen in een presale. Daar kosten de tokens $0,000295 per stuk. Inmiddels is de bekendheid al wijdverspreid, wat heeft geleid tot een opgehaald kapitaal van $4,75 miljoen.

Nu naar Dogeverse

Slothana (SLOTH) – Populaire crypto presale schiet door het dak

Slothana is een nieuwe Solana meme coin die nu al een groot succes is. De token is nog niet gelanceerd op een crypto exchange, maar nu al staan traders in de rij om de token te krijgen. Hierdoor was de presale dan ook een groot succes en werd er binnen no-time meer dan $10 miljoen opgehaald.

Investeerders hebben een gemeenschappelijk doel met het project: waarom in die 9 tot 5 sleur blijven zitten als je ook op een luie manier rijk kunt worden met crypto? Slothana biedt je deze kans tijdens de volgende crypto bull run.

Alhoewel het doel van de presale al is bereikt, kunnen investeerders nog steeds de token aanschaffen. Je kunt nog steeds 10.000 SLOTH tokens krijgen voor 1 SOL.

Daarbij hoef je geen ingewikkelde ‘claim processen’ te doorlopen. Slothana heeft namelijk gekozen voor een ‘sent-to-wallet’ mechanisme. Dit betekent dat je gekochte tokens direct naar je wallet worden gestuurd na het aflopen van de presale.

Je hebt nog een kleine twee weken om deel te nemen, dus wacht niet te lang met kopen!

Nu naar Slothana

Smog (SMOG) – Succesvolle crypto meme lanceert grootste crypto airdrop ooit

Smog lanceerde hun SMOG token begin februari via een ‘straight-to-dex’ lancering. Dit betekent dat er geen presale heeft plaatsgevonden. De token was direct op exchanges beschikbaar voor alle investeerders.

Direct na de lancering steeg de Smog koers met 100%, maar daar bleef het niet bij. Een aantal weken later steeg deze Solana crypto meme namelijk met 3000%. Vroege investeerders konden hierdoor een rendement van x30 realiseren.

De vele investeerders worden vooral aangetrokken door de crypto airdrop van Smog. Het team organiseert namelijk de grootste crypto airdrop ooit op de Solana blockchain. De eerste ronde is net voltooid, waarbij meer dan $1 miljoen aan SMOG is verstuurd. Je kunt al deelnemen door SMOG tokens te kopen en te staken, maar ook extra beloningen verdienen via ‘quests’ op Zealy.

Je kunt SMOG token kopen via de website van Smog, decentralized exchanges (DEX’s) en via de MEXC crypto exchange. Neem snel een kijkje en profiteer van deze opkomende crypto. 

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGEV2) – Opkomende crypto toont veel potentie

Sponge is een project dat veel crypto meme investeerders waarschijnlijk wel eerder voorbij hebben zien komen. Dit project heeft namelijk in het voorjaar van 2023 al een token gelanceerd: SPONGE. Deze meme coin was destijds een groot succes met een x100 stijging.

Na het behalen van de piek daalde de koers echter flink. Het ontbrak de Sponge token aan utility, waardoor veel investeerders op de lange termijn zijn vertrokken. Daarom heeft Sponge een nieuwe token gelanceerd die deze problemen oplost: Sponge V2.

De Sponge V2 token is tot op heden ook een groot succes. Sinds het begin van het jaar is de token al met meer dan 200% gestegen. Daarnaast kunnen investeerders profiteren van een lucratief APY via de stakingpool. Als kers op de taart gaat Sponge V2 token een belangrijke rol spelen in een leuke Play-to-Earn racegame.

Door de toegevoegde utility behoort Sponge V2 token zeker tot de beste crypto investering opties van dit moment. Neem snel een kijkje op de website van Sponge en ontdek dit veelbelovende project. 

Nu naar Sponge

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!