Deskundigen voorspellen een enorme prijsstijging voor nieuwe altcoins direct na de halvering van BTC

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De komende halvering van Bitcoin vormt de weg voor een aanzienlijke stijging van de prijzen van jonge cryptocurrencies. Waarnemers in de sector merken een patroon op dat aansluit bij eerdere cycli en anticiperen op een sterke opwaartse beweging voor deze nieuwe munten na de halvering. Terwijl crypto-enthousiastelingen op zoek zijn naar de volgende grote stijger op de markt, verschuift de aandacht naar deze activa te midden van de huidige bull run. Het potentieel voor substantiële winsten zorgt voor opwinding nu de datum van de halvering dichterbij komt.

BlastUP gaat viraal en haalt in een paar weken tijd 4,6 miljoen dollar op

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs furore gemaakt in de cryptowereld met zijn verbluffende debuut, waarmee in slechts een paar weken tijd $4,6 miljoen werd opgehaald. Veel slimme investeerders haasten zich om BlastUP-tokens te kopen voordat hun waarde omhoog schiet.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> Koop BlastUP-tokens voordat ze omhoogschieten <<

De vluchtige positie en het toekomstige traject van Optimism

Optimism (OP) schommelt tussen $1,64 en $3,22. Onlangs was de koers wekelijks met 30,48% gedaald en in een maand tijd met 41,81% gedaald. Ondanks de dalen is de prijs de afgelopen zes maanden met 85,83% gestegen. De bewegingen van de munt laten een mix zien van grote snelle veranderingen en kleinere, stabielere bewegingen.

Ondanks de recente daling schetst de langetermijnstijging van 85,83% in zes maanden een beter beeld voor het optimisme. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $4,10, wat wijst op een mogelijke stijging als het momentum zich aandient. Aan de andere kant duidt de steun op $0,95 op voorzichtigheid, omdat een doorbraak daaronder tot verdere dalingen zou kunnen leiden.

De prijs van Celestia fluctueert te midden van marktbewegingen

De Celestia-munt (TIA) heeft de afgelopen week een opmerkelijke daling doorgemaakt, met een daling van 23,64%. De afgelopen maand is de prijs met 39,35% gedaald. Ondanks recente dalingen heeft TIA de afgelopen zes maanden een aanzienlijke stijging van 172% laten zien. Momenteel wordt TIA verhandeld tussen $7,71 en $13,14. De beweging van de munt lijkt corrigerend vanwege de recente neerwaartse trend, wat wijst op voorzichtigheid voor kortetermijnhandelaren.

Vooruitblikkend kan de koers van Celestia te maken krijgen met gemengde invloeden. De munt handelt onder zowel de 10-daagse als de 100-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelden, wat duidt op een mogelijke bearishness op de korte termijn. Als TIA echter voorbij de dichtstbijzijnde weerstand van $15,73 kan breken, zou het kunnen stijgen naar het tweede weerstandsniveau op $21,17. Niettemin geeft de RSI van de munt op 32,46 aan dat deze niet overbought is, wat erop wijst dat er ruimte is voor een opwaartse beweging als het marktsentiment positief verandert. Beleggers moeten letten op de steun op $4,86, omdat een doorbraak hieronder verdere dalingen zou kunnen signaleren.

Sei-prijsanalyse en -voorspelling

Sei’s prijs zat in een achtbaan. De afgelopen week daalde het met ongeveer 34%. De afgelopen maand was de dip zelfs nog scherper: zo’n 54%. Maar zes maanden terugkijkend hebben houders een winst van meer dan 386% gezien. Vandaag handelt Sei tussen $0,39 en $0,73. De bewegingen lijken de laatste tijd corrigerend, na eerdere sterke rally’s.

De vooruitzichten voor Sei zijn gemengd. De munt heeft aanzienlijke steun van $0,24, die zou kunnen blijven bestaan als de prijs daalt. Aan de positieve kant wordt er weerstand geboden op $0,91 en opnieuw op $1,24. De RSI-indicator suggereert dat Sei oververkocht is, wat tot herstel zou kunnen leiden. Kopers moeten echter voorzichtig zijn, aangezien de recente neerwaartse trend de potentiële onzekerheid in de toekomst weerspiegelt.

Render’s huidige prijsbewegingen en overzicht

De afgelopen week is de RNDR-prijs met bijna 17% gedaald. In de loop van de maand daalde het met 26,72%. Maar als we zes maanden terugkijken, laat RNDR een grote sprong zien, een stijging van meer dan 333%. Momenteel schommelt het tussen $6,70 en $10,90. De prijs lijkt momenteel geen sterke stijgingen of dalingen te maken en blijft tussen recente hoogtepunten en dieptepunten.

Als we aan de toekomst denken, kan RNDR beide kanten op gaan. Het heeft het potentieel om hoger te komen, met het volgende grote niveau op $12,83. Als alles goed gaat, kan het zelfs streven naar $ 17,03. Maar als het misgaat, kan de koers dalen, met een vangnet van $4,42. In zeer slechte tijden zou de koers richting de $0,209 kunnen dalen. Op dit moment lijkt de markt kalm en gaat het niet snel omhoog of omlaag.

Conclusie

De halvering van Bitcoin heeft ertoe geleid dat experts een aanzienlijke stijging van de prijzen van nieuwe alternatieve munten voorspellen. Hoewel OP, TIA, SEI en RNDR naar verwachting een groei zullen zien, zullen zij op de korte termijn wellicht niet dezelfde winsten op de korte termijn ervaren als andere opties op de markt. Van deze opkomende munten valt BlastUP op met het meeste potentieel. Het sterke concept en de integratie van het project in het Blast-ecosysteem positioneren het voor opmerkelijke prestaties in de huidige bull run. Beleggers die op zoek zijn naar veelbelovende kansen moeten de ontwikkelingen van BlastUP goed in de gaten houden.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!