Nieuwe crypto Raboo biedt NFT’s en Social-Fi-ervaring. Hoe RABT zich verhoudt tot Shiba Inu (SHIB) en Axie Infinity

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Als je de populaire meme-munten wilt noemen die furore maken in de industrie, zullen Shiba Inu en Axie Infinity waarschijnlijk bovenaan de lijst staan. Dat is cool! Er stromen echter verschillende mememunten de cryptomarkt binnen, sommige met snel succes, terwijl andere uw cent niet waard zijn. Laten we een nieuwe crypto, Raboo, bespreken en waarom het momentum ervan investeerders aantrekt.

Axie Infinity (AXS): Pokemon-geïnspireerde P2E Metaverse-game

Als het gaat om het uitwisselen en verzamelen van NFT’s, valt Axie Infinity op als een uniek platform, met nummer 81 op Coinbase. Via het Axie Infinity-spel kunnen gebruikers crypto verdienen terwijl ze de Pokemon-achtige gameplay verkennen. In november 2020 was AXS geprijsd op $0,18, maar zag een ongelooflijke stijging naar een ATH van $165,37 in de nasleep van de bull-piek in 2021.

Helaas heeft het het afgelopen jaar een moeilijke tijd doorgemaakt en eindigde het in 2023 op $8,8445. Momenteel wordt AXS verhandeld tegen $7,2, ruim 95% onder de ATH-prijs. Analisten voorspelden echter dat AXS tegen het einde van het jaar meer dan 2x zou kunnen stijgen, terwijl sommigen denken dat de waarde ervan zou kunnen stijgen tot $22,72. Niettemin behoudt AXS nog steeds zijn positie als een van de beste gamingplatforms op cryptogebied.

Wat houdt de toekomst in voor Shiba Inu?

Ruim vier jaar na de lancering blijft Shiba Inu het meest prominente ERC20-meme-token. Tegenwoordig heeft het zijn bescheiden satirische begin overstegen naar een uitgebreid netwerk. Het omvat een reeks gebruikersgerichte, DeFi-vriendelijke en digitale representatieprotocollen, waaronder een DEX, een L2-netwerk en een inclusieve metaverse. Deze alomvattende aanpak en het levendige ecosysteem onderstrepen het belang ervan als kanshebber om de onbetwiste heerschappij van DOGE te verdrijven.

Op het moment van schrijven is SHIB $0,00002399 waard, wat een dagelijkse daling van 12,96% betekent. Met alle prijsinstabiliteit die SHIB de laatste tijd heeft ervaren, zijn beleggers nog steeds optimistisch. De kans is groot dat Shiba Inu (SHIB) volledig herstelt van zijn recente ziekten.

Duik in de wereld van NFT’s en Social-Fi met Raboo

Raboo heet je welkom in een ecosysteem vol NFT’s en AI-aangedreven memes. $RABT-houders kunnen het unieke Social-Fi-model van het platform gebruiken om beloningen te verdienen door deel te nemen aan verschillende uitdagingen. Het Post-to-Earn-platform biedt memecoin-liefhebbers een geweldige kans om geld te verdienen met hun aanwezigheid op sociale media. Dit is waarom je niet moet snoozen op de Raboo-voorverkoop: experts speculeren dat RABT vóór de lancering met 233% zal stijgen en misschien wel 100x na de lancering.

Verstandige beleggers spreiden hun risico. Ze zetten niet al hun geld in op één uitkomst. Als zodanig is Raboo een geweldige kans voor handelaren die willen diversifiëren voor een enorm rendement op hun investeringen in de loop van de tijd. Om investeerders en het platform van veiligheid te verzekeren, onderging Raboo een grondige audit van zijn slimme contract door SOLIDProof. Momenteel is de RABT-voorverkoop naar fase twee gegaan voor een verleidelijke $0,0036 en het is nog steeds gloeiend heet.

Conclusie

Het zal geweldig zijn om deze nieuwe crypto te zien veiligstellen en zijn positie in de top 20 van cryptocurrencies te behouden! Raboo is de hype in de stad waard. Een pluim voor SHIB- en AXS-investeerders die hun risico’s al spreiden door RABT over te nemen en hun activa niet op één uitkomst te wedden.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!