De gedurfde Bitcoin-voorspelling van analist Emily veroorzaakt een hype; Pepe en KangaMoon stijgen naar de hoogste memecoin-status

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een Bitcoin (BTC)-voorspelling door crypto-analist Emily’s Universe heeft onlangs voor veel ophef gezorgd op de cryptomarkt. Ondertussen schieten Pepe (PEPE) en KangaMoon (KANG) omhoog in de wereld van memecoins. Talrijke analisten beschouwen KANG, een presale-ster uit fase 5, als de volgende memecoin van $0,5 in 2024.

Emily’s universum: De Bitcoin prijs kan $150.000 bereiken

Als een van de beste cryptocurrencies heeft Bitcoin (BTC) de laatste tijd een bullish golf doorgemaakt. Uit gegevens van CoinMarketCap blijkt dat de Bitcoin-prijs alleen al de afgelopen week is gestegen van $66.270 naar $70.620. De marktkapitalisatie steeg in die tijd van $1,30 biljoen naar $1,39 biljoen. Crypto-analist Emily’s Universe voorspelt dat de waarde ervan binnenkort $150.000 zal bereiken.

De technische analyse van deze crypto ondersteunt ook deze Bitcoin-prijsvoorspelling. Met andere woorden: Bitcoin handelt boven zijn 100- en 200-daagse EMA’s. Daarom voorspellen experts op cryptogebied dat Bitcoin in het tweede kwartaal van 2024 naar het niveau van $90.552 zal stijgen.

Kapitein Faibik blijft optimistisch over Pepe (PEPE)

Ondertussen trekt Pepe (PEPE) de aandacht op de markt voor meme-munten. Op de 7-daagse hitlijsten steeg de Pepe-prijs van $0,0000069 naar $0,0000071. De marktkapitalisatie van deze meme-munt steeg in die periode van $2,94 miljard naar $3,05 miljard. Crypto-analist Kapitein Faibik beweert dat april de maand zal zijn van mememunten en om Pepe in de gaten te houden.

Vanuit technisch analyseperspectief zou deze bullish trend voor PEPE zich kunnen voortzetten. Ter verduidelijking: de Pepe-munt handelt nu boven zijn 21- en 50-daagse EMA’s, terwijl hij ook beschikt over 13 groene technische indicatoren. Als gevolg hiervan hebben vooraanstaande marktanalisten een bullish Pepe-prijsvoorspelling gedaan. Ze voorzien een stijging naar $0,0074 voordat het tweede kwartaal van 2024 eindigt voor deze memecoin.

KangaMoon (KANG): Een potentieel lid van de memecoin Titans

KangaMoon (KANG) – een rijzende voorverkoopster zorgt er al voor dat handelaren hun hoofd omdraaien. Het teken kent een verzengende start, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Met een ROI van 290% voor vroege kopers en een reeds opgehaalde $4,7 miljoen, lijdt het geen twijfel dat deze meme-munt op het punt staat een grote hit te worden. Tegen eind april 2024 zal KangaMoon naar verwachting meer dan $7 miljoen ophalen.

In tegenstelling tot veel andere meme-munten onderscheidt KangaMoon zich door zijn bruikbaarheid. KANG zal dienen als de belangrijkste in-game valuta voor KangaMoon’s aankomende Play-to-Earn (P2E) game. Met KANG kun je nieuwe items kopen en je personages verbeteren. Functies als deze zullen KANG onderscheiden van de anderen.

Om zijn online aanwezigheid te helpen vergroten, stimuleert KangaMoon de betrokkenheid vóór de lancering door gratis KANG-tokens uit te delen aan de meest actieve communityleden. Dit heeft geleid tot een enorme toestroom van verkeer. Met meer dan 20.000 geregistreerde leden die bijdragen aan hun gemeenschap, is de belangstelling voor de meme-munt nog nooit zo groot geweest.

Op dit moment kost één KANG slechts $0,0196, een stijging van 290% ten opzichte van de startprijs van $0,005. Dankzij de banden met de P2E-gamingmarkt, die naar verwachting in 2028 $885 miljoen zal bereiken, is het groeipotentieel op de lange termijn echter uitstekend. Experts voorspellen een stijging naar $0,5 zodra een Tier-1 CEX deze meme-munt in het tweede kwartaal van 2024 op de markt brengt.

Kan KangaMoon Bitcoin en Pepe overtreffen?

Bitcoin en Pepe zijn de grote spelers op de cryptocurrency-markt. Maar de lage marktkapitalisatie van KangaMoon van $19,6 miljoen onderscheidt het bedrijf. Omdat er minder nieuwe fondsen nodig zijn om de prijs te verhogen, zou het veelbelovende nut van KANG zelfs de grootste cryptocurrencies van vandaag kunnen overtreffen. Als je geïnteresseerd bent in deze innovatieve mememunt, volg dan de onderstaande links en ontvang een bonus van 10%.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/
Voeg je bij de KangaMoon-gemeenschap: https://t.me/KangaMoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!