Opkomst van AI-crypto’s: Bittensor, NEAR Protocol en Raboo trekken investeerders aan met innovatie

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Als toekomstige historici naar het heden zouden kijken, zouden ze dit het tijdperk van AI noemen. Het is de bepalende technologie van onze tijd, en de cryptomarkten zijn klaar voor deze kans. Verschillende AI-crypto’s zijn op de voorgrond getreden, waardoor de hegemonie van oude gevestigde blockchains wordt uitgedaagd en de wereld in vuur en vlam wordt gezet. De investeringsmogelijkheden in AI-cryptotokens zoals Bittensor en schaalbare producties zoals NEAR Protocol zijn verbluffend, terwijl de meme-fi AI-crypto Raboo een geweldige tijd heeft tijdens zijn ICO van $0,0036.

Bittensor (TAO): De open source AI-keten

De grote klacht over AI is dat het een ‘black box’ is waarin gebruikers niet kunnen verifiëren hoe de app aan zijn antwoorden kwam. Ik denk aan de recente schaamte van Google Gemini. Dit is de reden waarom projecten als Bittensor (TAO) van cruciaal belang zijn: een open-source blockchain-gebaseerd machine learning-systeem dat door iedereen kan worden bewerkt.

Het is een geweldig idee, en de markt lijkt het daarmee eens te zijn. Bittensor behaalde een fantastisch rendement van 15x ten opzichte van oktober vorig jaar, toen de AI-crypto voor minder dan $50 handelde en een piek van meer dan $750 bereikte! En hier is het goede nieuws: AI staat nog in de kinderschoenen, en naarmate meer mensen willen weten hoe hun AI werkt, zal de open-sourcebasis van Bittensor het alleen maar populairder maken. Nu investeren in Bittensor, zelfs tegen deze hoge prijs, kan nog steeds een koopje zijn!

NEAR Protocol (NEAR): Gemak en schaalbaarheid is het antwoord

Voor veel mensen is het hele concept van ‘blockchain’ een mysterie. Dit is waar NEAR Protocol (NEAR) in actie komt met een nieuwe aanpak gericht op gebruiksgemak. NEAR Protocol beweert dat zelfs nieuwelingen in minder dan vijf minuten dApps op zijn systeem kunnen ontwikkelen. En is het schaalbaar? Zeker weten. Het tweede visitekaartje van NEAR Protocol is dat het oneindig schaalbaar is dankzij het gedelegeerde proof-of-stake-mechanisme, wat betekent dat het meer transacties kan verwerken zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid.

De marktreactie op het NEAR-protocol was gunstig en heeft sinds oktober vorig jaar een rendement van 8x opgeleverd. Dit ligt echter nog steeds 65% onder de ATH. Toch zou je kunnen stellen dat de markten gewoon niet klaar waren voor het unieke voorstel van NEAR Protocol.

Raboo (RABT): Een vooraanstaande AI-crypto-investeringsmogelijkheid

Raboo is niet zomaar een AI-crypto; het is een investeringsmogelijkheid verpakt in een wervelwind van innovatie en plezier! Stel je een platform voor waar kunstmatige intelligentie meme-magie ontmoet, waardoor een ruimte ontstaat die even boeiend als lonend is. Nou, stel je dat niet meer voor, want Raboo is realiteit.

Deze nieuwe meme-fi AI-crypto maakt furore door persoonlijkheid en intelligentie in het crypto-universum te injecteren en biedt een unieke, slimme en vermakelijke mix. Voor degenen die wat spanning in hun beleggingsportefeuille willen strooien, is Raboo precies wat de bullmarkt bestelde! Het is waar de sensatie van de allernieuwste AI-technologie de waanzin van de memecultuur ontmoet, waardoor Raboo een hoogtepunt is in de cryptowereld.

Conclusie

AI-crypto is waar het zich bevindt, en Bittensor (TAO) en NEAR Protocol (NEAR) bepalen het tempo zodat de rest gelijke tred kan houden. Maar Raboo niet: Raboo’s voorverkoop zal bijna alle andere tokens te slim af zijn en overtreffen, en met een prijs van $0,0036 is het een absoluut koopje.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!