Whale Alert meldt grote Dogecoin-overdrachten te midden van marktvolatiliteit

Er zijn massieve DOGE-overdrachten geweest vanuit Robinhood, de blockchain-trackingdienst Whale Alert heeft in de afgelopen 24 uur aanzienlijke activiteit in Dogecoin gerapporteerd. Grote transacties, voornamelijk afkomstig van de populaire handelsapp Robinhood, hebben meer dan 374 miljoen DOGE verplaatst, met een totale waarde van ongeveer $55,8 miljoen

De transacties omvatten twee grote opnames van 150 miljoen en 100 miljoen DOGE van Robinhood, terwijl er een kleinere storting van 74 miljoen DOGE naar het handelsplatform werd gedaan. De redenen voor deze grote overdrachten blijven onduidelijk, maar ze komen tijdens een periode van marktvolatiliteit voor Dogecoin.

Mogelijk Whale aankopen en de recentelijke duik van Dogecoin

Er wordt gespeculeerd dat recente grote transacties wijzen op aankopen door grote spelers, vooral gezien de scherpe daling van Dogecoin. Tussen donderdag en vrijdag daalde DOGE met 19,5%, maar het heeft deels herstel laten zien met een stijging van 6,71%.

Impact op Robinhood

Robinhood, dat biljoenen DOGE namens klanten beheert, is de grootste houder van deze meme-munt, met zo’n 30% van de totale voorraad in handen.

De marktvolatiliteit blijft een uitdaging voor Dogecoin, en de activiteit van walvissen kan belangrijke implicaties hebben voor de prijs van de cryptocurrency in de nabije toekomst.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!