Solana memecoins gemist in 2023? Experts zeggen dat u de ETFSwap ($ETFS)-run in 2024 niet mag missen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In 2023 kenden memecoins – vooral die op de Solana-blockchain – een sterke toename in populariteit. Deze speelse tokens, populair vanwege de internetcultuur en gepromoot door het enthousiasme van de gemeenschap, kenden enorme prijsstijgingen, waardoor sommige investeerders levensveranderende rendementen achterlieten. Maar voor velen ging de golf van Solana-memecoins in een waas voorbij, waardoor ze zich afvroegen: “Wat nu?”

Er is echter een nieuwe mogelijkheid waar u op moet letten: ETFSwap ($ETFS). Deskundigen suggereren dat beleggers die de Solana-memecoin-gekte hebben gemist, deze fout niet moeten herhalen en vroeg in de ETFSwap ($ETFS) moeten investeren voordat deze dit jaar zijn parabolische run maakt.

Hoe de Solana memecoin Frenzy tot stand kwam

Bonk (BONK) was de eerste cryptocurrency voor meme-munten die op het Solana (SOL)-netwerk was gebouwd en viraal ging. De missie van Bonk was om een gedecentraliseerd platform te creëren waar gebruikers konden ‘handelen en speculeren met op meme gebaseerde activa’.

Het succes van Bonk (BONK) opende de sluizen toen andere Solana-memecoins de markt overspoelden, elk met zijn unieke twist. Namen als “Shiba Solana” (SHIBSOL), “Solana Floki Inu” (FLOKISOL), “Solana Doge” (SDOGE) en talloze anderen kwamen naar voren, allemaal profiterend van de groeiende populariteit van memecoins en de infrastructuur van Solana. Deze nieuwe munten versterkten de positie van Solana als hét platform voor beleggers in memecoins.

Niettemin stonden Solana-memecoins niet bekend om hun baanbrekende technologie of complexe functionaliteiten. In tegenstelling tot gevestigde cryptocurrencies met ontwikkelingsteams en routekaarten, floreerden deze memecoins door betrokkenheid van de gemeenschap.

Socialemediaplatforms zoals Telegram, X (voorheen Twitter), Discord en Reddit hielpen deze Solana-memecoins in de schijnwerpers te zetten. Influencers, zowel op crypto gerichte als mainstream-persoonlijkheden, sprongen op de kar en creëerden een golf van hype die hun prijzen verder deed stijgen, ondanks hun beperkte gebruiksscenario’s in de echte wereld.

De opkomst van Solana-memecoins kon echter slechts een tijdje worden volgehouden. Zoals bij elk speculatief actief kan een plotselinge verschuiving in de belangstelling van beleggers of negatieve nieuwsgebeurtenissen leiden tot scherpe prijsdalingen. Solana-memecoins die de onderliggende fundamenten van gevestigde cryptocurrencies ontberen, waren bijzonder gevoelig voor deze schommelingen.

Vroege investeerders die veel hadden gewonnen, begonnen hun geld uit te betalen, wat tot een domino-effect leidde. Naarmate de aanvankelijke golf van opwinding afnam, nam de verkoopdruk toe, waardoor de prijzen daalden. De ‘angst om iets te missen’ (FOMO) die de aanvankelijke prijsstijging veroorzaakte, verdween uiteindelijk. Gezien de volatiliteit en de onzekere toekomst van deze memecoins werden nieuwere investeerders voorzichtiger. Tegen het einde van 2023 was de waanzin aanzienlijk afgenomen, waardoor beleggers op zoek gingen naar een nieuwe weg voor grote winsten.

Waarom ETFSwap ($ETFS) in 2024 zal domineren

De Decentralized Finance (DeFi)-ruimte luidt een nieuwe kans in met het ETFSwap-platform en zijn utility-token $ETFS. Experts zeggen dat $ETFS het potentieel heeft om nog groter te worden dan de rage van de Solana-memecoins, en in 2024 een duurzaam en hoger rendement te bieden.

In tegenstelling tot memecoins die overleven dankzij de buzz van de gemeenschap en sociale media, is ETFSwap ($ETFS) bruikbaar binnen de DeFi-ruimte, dankzij het unieke aanbod, inclusief het revolutionaire staking-model.

ETFSwap ($ETFS), met behulp van DeFi-opbrengstaggregatie- en optimalisatiestrategieën, werkt aan potentieel hogere inzetbeloningen voor uw crypto-bezit. Dit betekent in feite een potentieel hoger en consistenter rendement op uw bestaande cryptocurrencies.

De focus van ETFSwap op gevestigde cryptocurrencies is meer afgemeten dan het risicovolle, hoge beloningskarakter van memecoins. Dit neemt de volatiliteit niet volledig weg, maar maakt ETFSwap ($ETFS) een betrouwbaardere investering voor winst op de lange termijn.

Naast het inzetten van beloningen kunnen gebruikers hun rendement maximaliseren, waarbij ETFSwap een hefboomwerking tot 10x biedt op alle transacties. Gebruikers kunnen ook anoniem handelen omdat het platform geen KYC vereist, wat verplicht is bij het handelen met gecentraliseerde entiteiten.

Het is duidelijk dat ETFSwap gericht is op waarde op de lange termijn, die Solana-memecoins niet kunnen bieden. Het is geen wonder dat experts voorspellen dat de parabolische stijging van de $ETFS ook na 2024 zou kunnen voortduren, omdat deze voldoende bullish momentum heeft om ongekende hoogten te bereiken.

Gelukkig voor degenen die nog in $ETFS moeten investeren, is fase 1 van de tokenvoorverkoop nog steeds aan de gang. Elke token kost $0,00854, en deze prijs zal naar verwachting verdubbelen in fase 2 van de voorverkoop. Daarom is nu beleggen de juiste keuze!

Voor meer informatie over de $ETFS-voorverkoop:

WEBSITE
TELEGRAM
TWITTER

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!