Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

MarketMaestro maakt Chainlink-prijsvoorspelling, Cardano volgende prijsmarkering onthuld terwijl KangaMoon 290% stijgt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het voorspellen van de toekomstige prijs van cryptocurrencies is moeilijk vanwege de volatiele aard van de crypto-ruimte. Met de verwachte bull run heeft MarketMaestro, een top crypto-expert, de komende weken enorme rally’s voor Chainlink (LINK) voorspeld. Ondertussen houdt Cardano (ADA) ook de grens van $0,65 in de gaten, terwijl de markt terugveert na de laatste neerwaartse trend. In een andere ontwikkeling verovert KangaMoon (KANG) de markt voor meme-munten stormenderhand nadat het vroege investeerders een enorme winst van 290% heeft opgeleverd. Meer details hieronder.

KangaMoon (KANG) haalt $4 miljoen op bij de voorverkoop, om in april $6 miljoen te bereiken

Hoewel analisten een enorme bull run voor Chainlink en Cardano hebben voorspeld, geloven crypto-experts nog steeds dat KangaMoon meer rendement zal opleveren. Bij de lancering zal KangaMoon Play2Earn integreren met de sociale-fi-gemeenschap om een revolutionair platform voor meme-enthousiastelingen te bouwen. Spelers kunnen hun personages en unieke vaardigheden opbouwen, verbinding maken met spelers over de hele wereld en ze uitdagen in gevechten.

Spelers kunnen virtuele valuta en zeldzame in-game items verdienen door wedstrijden te winnen en aan andere evenementen deel te nemen. Elke uitdaging op het platform is een kans om te verdienen en elke overwinning vertaalt zich in echte waarde. Gebruikers kunnen ook meer tokens verdienen als ze deelnemen aan gemeenschapsactiviteiten zoals reageren, posten of tweets delen die tot doel hebben het project online te promoten.

Ondertussen bevindt het inheemse KangaMoon-token zich in de 5e fase van de voorverkoop, waarbij het KANG-token voor slechts $0,0196 wordt verkocht. Na de overstap van $0,0050 naar $0,0196 hebben vroege kopers een ROI van meer dan 290% behaald. Nu het token in het tweede kwartaal de CEX-beurzen zal bereiken, hebben analisten de komende maanden 50x rally’s voorspeld, waardoor KANG tot de beste meme-munten behoort die nu kunnen worden gekocht.

Gebruikers kunnen ook deelnemen aan de lopende KangaMoon Shilling-competitie en beloningen verdienen. De gamesmarkt is ruim $176 miljard waard, en KangaMoon zal de markt openstellen waar iedereen van kan profiteren. Sluit je in totaal aan bij de populairste meme-munt van 2024, die de beste meme-munten zoals Dogecoin en Shiba Inu zal omverwerpen en de koning van de meme-munten zal worden.

MarketMaestro, een van de beste crypto-analisten, heeft de komende dagen een enorme rally voor Chainlink voorspeld. De analisten denken dat de aanhoudende Chainlink-prijscorrectie voldoende is en dat er dus een rally in zicht is. Gebaseerd op de projectie van de topexpert is het volgende doel van Chainlink de grens van $31, gevolgd door de grens van $53.

Volgens de gegevens van CoinMarketCap is Chainlink getuige van een heropleving met een lichte prijsstijging van 2% in de afgelopen week. Omdat het handelsvolume van Chainlink de afgelopen dagen gemiddeld met meer dan 50% per dag is gestegen, zijn de kansen op een rally groot. Hoewel de munt nog steeds onder de $20 wordt verhandeld, hebben analisten de mogelijkheid van een rally naar $30 niet uitgesloten.

Cardano (ADA) richt zich op de $0,65-grens

De Cardano (ADA) koers beleeft een opwaartse trend na dagenlang tegen de beartrend te hebben gevochten. Hoewel de tokenprijs de afgelopen maand met 15% is gedaald, voorspellen analisten een enorme rally in de komende weken.

De belangrijkste marktstatistieken van Cardano, zoals handelsvolume en marktkapitalisatie, vertonen een opwaartse trend. Sommige experts zijn van mening dat Cardano binnen enkele dagen de weerstandstrendlijn van $0,65 zal doorbreken. Nu de Bitcoin-halvering over een paar dagen plaatsvindt, is de kans dat de Cardano-prijs in april $1 zal bereiken zeer groot.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/
Voeg je bij de KangaMoon-gemeenschap: https://t.me/KangaMoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!