Arbitragescanner – On-chain analyse en crypto-arbitragetools. Crypto-evenement in Dubai! Hoe kan een beginner geld verdienen met cryptohandel?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Instructies en cases over hoe beginners in 2024 geld kunnen verdienen met cryptocurrency. ArbitrageScanner.io is de toonaangevende tool voor handelaren in blockchain-analyse en cryptocurrency-arbitrage. In april organiseert ArbitrageScanner een exclusief evenement op uitnodiging in Dubai, waardoor je de kans krijgt om deel uit te maken van het beste crypto-evenement.

Arbitrage Scanner, een sleutelfiguur in de cryptocurrency-industrie, organiseert een exclusieve bijeenkomst op uitnodiging in Dubai, waar leiders op het gebied van web3, blockchain-analyse en cryptocurrency-arbitrage samenkomen. ArbitrageScanner wordt erkend als het belangrijkste platform voor arbitrage- en blockchain-analyse en toont een schat aan succesverhalen en steunbetuigingen van tevreden klanten.

Deelnemers krijgen toegang tot een van de meest gerenommeerde side-evenementen georganiseerd door ArbitrageScanner – die eersteklas cryptotools biedt voor cryptocurrency-arbitrage en on-chain-analyse. ArbitrageScanner staat bekend om zijn uitmuntendheid en heeft een uitstekende reputatie bij zijn concurrenten, ondersteund door talrijke positieve klantrecensies. Vorig jaar organiseerde het team drie grote evenementen in Dubai, Istanbul en Bangkok, waar crypto-leiders, ArbitrageScanner-klanten en andere invloedrijke figuren uit de web3-industrie werden aangetrokken.

Dit jaar gaat de evenementenreeks van start in Dubai op 17 en 18 april.

Tijdens het tweedaagse evenement kunnen deelnemers deelnemen aan netwerken op hoog niveau in een luxueuze omgeving, met voorzieningen zoals een zwembad, gastronomisch dineren, drankjes en eindeloze waterpijpen. De toegang tot dit evenement wordt streng gecontroleerd, waardoor een select publiek van VIP’s en huidige serviceklanten wordt gegarandeerd.

De betekenis van ArbitrageScanner-evenementen reikt verder dan alleen netwerken. Deelnemers zullen zich verdiepen in cruciale onderwerpen en toegang krijgen tot voorkennis die zelden wordt gedeeld in de reguliere media. Bovendien krijgen de deelnemers de kans om te ontspannen in een weelderige villa, terwijl ze waardevolle inzichten van doorgewinterde marktexperts opdoen.

ArbitrageScanner-evenement in Dubai – Volledige informatie

17-18 april, Dubai | Grootste villa met 3 verdiepingen op een iconische locatie in Dubai.

Dit is een exclusief privé-evenement waar alleen uitgenodigde VIP-gasten en ArbitrageScanner-klanten aanwezig kunnen zijn. Het voordeel is dat u hier kunt communiceren met marktleiders en kunt leren over nieuwe strategieën op de markt van de klanten van de dienst die voortdurend honderdduizenden dollars verdienen. Je wordt onderdeel van de sterkste community waar je nieuwe nuttige kennissen, praktische kennis van de beste handelaren en belangrijke voorkennis opdoet.

Wie zal aanwezig zijn bij het Arbitrage Scanner Event?

 • Handelaren met meer dan $5 miljoen aan kapitaal,
 • Tier-1 eigenaren van cryptofondsen, grote beurzen.
 • Succesvolle klanten van ArbitrageScanner die de P2P-sfeer hebben verlaten, zijn betrokken bij arbitrage en zijn bereid hun ervaringen met u te delen.

Je analyseert winstgevende gevallen van geld verdienen op de markt, inclusief gevallen waarin gebruik wordt gemaakt van blockchain-analyse. Het team en de klanten van de dienst zullen praktische kennis delen die u zal helpen de markt competent te evalueren, winstgevende portemonnees te vinden en er geld mee te verdienen.

Om het besloten nevenevenement bij te wonen, moet u zich abonneren op de ArbitrageScanner.io-service. Het aantal zitplaatsen is beperkt, reserveer dus tijdig uw plaats!

 • Free Pass – gratis toegang op de 2e dag van het evenement. Om een ticket te ontvangen, moet u zich online registreren en een aanvraagformulier invullen. Belangrijk: het aantal zitplaatsen is beperkt, dus reserveer uw ticket vooraf. Om de toegang tot het evenement te garanderen, raden wij u aan zich op de dienst te abonneren. Toegang tot het evenement is op de tweede dag. U krijgt toegang tot welkomstdrankjes en de mogelijkheid om deel te nemen aan belangrijke discussies en te leren hoe u geld kunt verdienen met on-chain analyse en cryptocurrency-arbitrage. Om uw plaats vooraf te reserveren, vult u het registratieformulier op de website in.
 • VIP Pass – ter waarde van 200 USD als u al een ArbitrageScanner-abonnement heeft (Business-abonnement en hoger). Toegang tot het evenement – gedurende 2 dagen, plus toegang tot een privé VIP-ruimte, onbeperkt eten/drinken en cadeaus van het merk ArbitrageScanner.
  *Wij raden dit tarief aan voor volledige toegang tot het tweedaagse evenement met alle VIP-privileges.
 • VIP Pass – gratis, met toegang voor 2 dagen – als je een media/influencer bent met een groot loyaal publiek. Om een ticket te bemachtigen, moet je contact opnemen met het ArbitrageScanner-team om je verzoek te bevestigen. U moet een video of artikel over ons evenement publiceren. Een groot voordeel voor u is dat u een affiliate-link op ArbitrageScanner kunt plaatsen en 50% van elke aankoop kunt verdienen.

Koop een ticket en ontdek meer informatie over het Arbitrage Scanner-evenement

Om deel uit te maken van de gemeenschap en een evenement bij te wonen, heeft u alleen een geldig abonnement op de ArbitrageScanner-service nodig. Je krijgt niet alleen onbeperkte toegangskaarten voor evenementen over de hele wereld, maar je hebt ook toegang tot de beste tools voor cryptocurrency-arbitrage, analyse en zoeken naar portemonnees.

ArbitrageScanner – Hoe verdien je geld met blockchain-analyse en cryptocurrency-arbitrage?

Volgens de marktleiders is het de beste en veiligste dienst voor cryptocurrency-arbitrage en portemonnee-analyse en -zoekopdrachten. Er zijn veel positieve recensies over ArbitrageScanner op internet, waar klanten de krachtige functionaliteit en het gebruiksgemak van de tools prijzen.

Geen enkele andere dienst heeft tools voor het doorzoeken van crypto-portefeuilles: met ArbitrageScanner kunt u de portemonnee van een marktinsider, een tophandelaar, vinden en zijn investeringsstrategieën bestuderen. Dankzij kunstmatige intelligentie kan de gebruiker absoluut elke portemonnee vinden, zelfs als deze een paar minuten geleden is aangemaakt. U kunt ook elke portemonnee analyseren op basis van geselecteerde parameters.

Wallet-analyse, portemonnee zoeken met filters, AI Zoeken naar vergelijkbare portemonnees is de beste tool om geld te verdienen, je ziet gewoon wie en hoe geld verdient op de blockchain voor specifieke munten, je kunt je abonneren op deze portemonnees, ze analyseren en volgen: bijvoorbeeld , de grootste fondsen, marktmakers, marktinsiders, enz. Het is momenteel het beste instrument op de markt om geld te verdienen en presteert beter dan al zijn concurrenten: Nansen, Debank, Arkham en anderen.

Andere producten hebben veel ingewikkelde, onbegrijpelijke cijfers en gegevens en het is niet duidelijk hoe je er geld mee kunt verdienen. ArbitrageScanner heeft alle producten gericht op een copy trading strategie die voor iedereen begrijpelijk is.

 • Het product “portefeuilles zoeken op filter” is de eenvoudigste strategie voor het vinden van portefeuilles. Met een paar klikken kunt u een lijst krijgen met portemonnees die een bepaald percentage of dollarbedrag hebben gewonnen op elke munt die de gebruiker in de instellingen opgeeft.
 • Het AI Compared Wallets Search-product is een product dat de meest succesvolle portemonnees vindt op basis van uw selectie portemonnees. U kunt eenvoudig nieuwe portefeuilles van hoge kwaliteit vinden om te analyseren op basis van uw portefeuilles en met behulp van verschillende filters.
 • Wallet-abonnement – het project heeft veel verschillende filters die niemand anders heeft. U kunt zich niet alleen abonneren op alle transacties, maar alleen op de transacties die u nodig heeft. U kunt zich bijvoorbeeld abonneren op ruiltransacties met een specifiek token.
 • Er is een gratis versie die niet alleen PNL maar ook Winrate analyseert. Dit is een zeer belangrijke parameter bij het kiezen van een portemonnee.
 • Er is een selectiefunctie. Je kunt een reactie achterlaten op een van de portemonnees en die portemonnee bewaren, wat superhandig is omdat je niet van elke portemonnee aantekeningen hoeft te maken in notitieboekjes enzovoort.

Laten we een concreet voorbeeld nemen van hoe de ArbitrageScanner-tools werken:

In februari stegen veel munten scherp met 20-30%, waaronder $LIT van het Litentry-project. Een VIP-klant kreeg de kans om een nieuw analytisch instrument te testen dat was ontworpen om de activiteiten van grote investeerders en marktmakers te volgen.

Toen de opwinding rond $LIT begon in communities en chatrooms en geruchten over de aanstaande pampa begonnen, bedroeg de tokenprijs rond de $1,09. De klant merkte de groeiende belangstelling op en gebruikte het nieuwe Arbitrage Scanner-dashboard om de situatie diepgaand te analyseren. De klant ontdekte dat achter de interesse in $LIT de activiteit zat van een groot investeringsfonds en market maker, DWF Labs, die eerder prijsverhogingen had geïnitieerd op tokens zoals $JASMY en $SPELL. Hij realiseerde zich toen dat deze patronen de volgende $LIT-piek zouden kunnen voorspellen en besloot te investeren. Op dezelfde dag lieten analysetools een transactie zien met een aanzienlijke overdracht van meer dan $1,6 miljoen aan $LIT-tokens naar het Binance-platform door een groot investeringsfonds en market maker, DWF Labs.

Als resultaat kocht de klant $LIT tegen een lagere prijs voordat de rest van de markt op de HYIP reageerde, waardoor hij een winst van 30% maakte tegen een prijs van $1,4.

Hier kunt u een van de portefeuilles van het fonds volgen en analyseren.

Met een portemonneezoeker kunt u bijvoorbeeld winstgevende portemonnees vinden en hun inkomende en uitgaande transacties in realtime volgen. Hierdoor kunt u snel reageren op de nieuwste handelsacties en het meeste uit uw transacties halen. Hier is bijvoorbeeld de portemonnee van Justin Sun’s, CEO van Tron. Hij verdiende $71.000 in een maand, wat neerkomt op een stijging van 0,47%.

Via deze link kunt u deze portemonnee bekijken en beoordelen.

Tijdens het evenement ontvangt u voorkennis van marktdeskundigen die u onmiddellijk kunt toepassen op uw arbitrage- of portefeuilleonderzoek/-analyse. Als u een beginner bent en niet veel weet over arbitrage, zal het ArbitrageScanner-team u helpen uw eerste stappen te zetten in blockchain-analyse en cryptocurrency-arbitrage. U krijgt gratis training en praktische cases om aan te werken, evenals de mogelijkheid om een evenement bij te wonen waar u meer te weten kunt komen over werkstrategieën in de markt.

ArbitrageScanner – Beoordeling van de beste handelsinstrumenten

De klanten van de service benadrukken de volgende kenmerken:

 • ArbitrageScanner onderscheidt zich als het enige platform dat spreads over verschillende blockchains bijhoudt, waaronder Ethereum, BNB Chain, Polygon, Optimism en meer.
 • Met ondersteuning voor meer dan 60 beurzen verspreid over internationale en lokale markten, biedt het uitgebreide dekking op maat van de behoeften van elke regio.
 • Het onderscheidt zich als de enige arbitragescanner die de levensduur van blockchain, netwerkmatching en mogelijkheden voor het opnemen van munten bewaakt.
 • Mogelijkheid om te arbitreren tussen spot + futures, futures + futures. Hoe werkt het? U koopt op de spotmarkt, shortt op een andere beurs, vangt het verschil op in arbitrage van 2-3%, vergelijkt prijzen en krijgt parallel een financieringspercentage. Klanten van de dienst verdienen 5-50% per maand op het kapitaal. Dit is een cool hulpmiddel om goede winst te maken.
 • Beveiliging is van het grootste belang omdat ArbitrageScanner.io werkt als een handmatige bot zonder API-verzoeken, waardoor er geen toegang tot gebruikersgelden is.
 • Ontvang elke 2 seconden transactiewaarschuwingen, zodat u zich voortdurend bewust bent van valutaschommelingen.
 • Geniet van toegang via realtime web- of Telegram-versies met meldingen voor extra gemak.
 • Met behulp van de Arbitrage-screener kunnen gebruikers kansen tussen uitwisselingen identificeren en mogelijk tot 80% per dag verdienen zonder tokens te kopen.
 • De functie Arbitragenieuws biedt vroege toegang tot nieuws voordat het openbaar wordt gemaakt, en biedt de mogelijkheid om te profiteren van inzichten.
 • Krijg toegang tot Arbitrage Wallet Analysis Tools om portefeuilles op grote schaal te doorzoeken en analyseren, zodat gebruikers de strategieën van marktinsiders en tophandelaren kunnen verkennen.
 • Profiteer van persoonlijke ondersteuning met een speciale curator voor Platinum Plan-klanten en hoger om te helpen met maatwerk en vragen te beantwoorden.
 • Het WhiteLabel van ArbitrageScanner zal interessant zijn voor iedereen die er ooit aan heeft gedacht om een eigen bedrijf te starten. U kunt de kant-en-klare IT-oplossingen van het product kopen en deze onmiddellijk in uw kant-en-klare onderneming implementeren. De kosten bedragen vanaf $19999 voor maanden van uw bespaarde tijd en moeite die u zou hebben besteed aan het creëren van een soortgelijke service.
 • Klanten krijgen ook toegang tot gratis training, casestudies en een exclusieve community die peer-to-peer samenwerking en kennisuitwisseling aanmoedigt.

Zelfs als cryptocurrency-arbitrage niet jouw sterkste kant is, kun je nog steeds profiteren door een partner te worden van ArbitrageScanner en lucratieve beloningen te verdienen. Het project biedt een genereus verwijzingsprogramma, waarmee u tot 50% van de omzet kunt verdienen. Uw affiliate-link blijft voor onbepaalde tijd actief, zodat u elke maand winst blijft maken bij verlenging van uw abonnement. Opnames worden gemakkelijk verwerkt in USDT, zonder commissie en zonder beperkingen.

We raden u aan aandacht te besteden aan dit project en het komende evenement: het zal u helpen een meer ervaren handelaar te worden en te leren hoe u geld kunt verdienen op de cryptomarkt met behulp van de beste tools voor cryptocurrency-arbitrage en blockchain-analyse.

Verzeker vandaag nog uw plek op het belangrijkste side-event! Gedurende twee volle dagen kunt u productief netwerken, genieten van kwaliteitsvolle ontspanning en nieuwe verbindingen smeden. Als deelname niet haalbaar is, moedigen we u aan om de ArbitrageScanner-service te verkennen, u te abonneren en te beginnen met verdienen met de beste tools voor on-chain analyse en cryptocurrency-arbitrage.

Registreer en krijg voor een proefperiode toegang tot de ArbitrageScanner: https://t.me/arbitragescanner_promo_bot

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!