Hoeveel XRP heb je nodig om crypto miljonair te worden met einde Ripple rechtszaak in zicht?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ripple (XRP) staat al voor een langere periode stil, dit komt voornamelijk door een lopende rechtszaak. Veel investeerders verwachten echter wel dat Ripple weer groot kan gaan worden op het moment dat deze rechtszaak afloopt. Het is wel de vraag wanneer dit zal zijn. 

De Ripple rechtszaak loopt al sinds 2020, toen Ripple werd aangeklaagd door de SEC voor het illegaal verkopen van effecten in de vorm van XRP-tokens. In dit artikel zullen we de recente ontwikkelingen van de rechtszaak bespreken. Ook zullen we speculeren over de toekomst. Zou je bijvoorbeeld crypto miljonair kunnen worden met XRP? En hoeveel XRP is hier dan voor nodig?

Wat is de SEC vs Ripple rechtszaak?

Ripple Labs kwam in 2012 in de fintech sector. Het was bedoeling om een service voor financiële instituties aan te bieden, waarmee ze met lage kosten en hoge snelheden wereldwijd transacties konden verwerken. Dit werd gedaan met RippleNet, waarbij de XRP-token werd gebruikt voor deze transacties. 

Door de jaren heen werd XRP echter ook gebruikt voor andere doeleinden. De oprichters gebruikten bijvoorbeeld in 2013 XRP om fondsen te werven. Hierdoor spande de SEC een rechtszaak aan tegen de vorige en huidige CEO’s in 2020.

De SEC claimt dat de voorzitters een initial public offering (IPO) hebben georganiseerd voor XRP. Op het moment van fondsenwerving was dit bezit nog niet geregistreerd. Ripple zou fondsen hebben geworven door het verkopen van XRP aan investeerders over de hele wereld. Ripple bood miljarden XRP-tokens aan in ruil voor diensten zoals marketing en programmeerwerk. 

In de Ripple Rechtszaak worden Chris Larsen, de vorige CEO en medeoprichter van Ripple Labs, en Brad Garlinghouse, de huidige CEO, beschuldigd van ongeregistreerde XRP-transacties met een waarde van wel $ 600 miljoen. Daarnaast worden ze beschuldigd van het opzetten en promoten van XRP-sales om de activiteiten van het bedrijf te ondersteunen.

Hoeveel Ripple is nodig om crypto miljonair te worden?

Het lijkt er nu echter op dat de langdurige rechtszaak tot een einde zal komen. Volgens veel investeerders zal de rechter Analisa Torres deze maand een uitspraak kunnen doen. De deadline voor het inleveren van documenten is vastgesteld op 29 april. Daarom is het hoogstwaarschijnlijk dat de uitspraak later in het jaar plaatsvindt.

Op het moment dat Ripple de rechtszaak wint, worden er grote stijgingen verwacht. De bekende analist Cheeky Crypto vroeg zich in een recente video af hoeveel XRP nodig was om een crypto miljonair te worden. De markt is momenteel ontzettend dynamisch en met het einde van de rechtszaak in beeld, zou XRP nog weleens een goede keuze kunnen zijn.

De Ripple koers staat nu op $ 0,6085 en er zijn ongeveer 54 miljard tokens in circulatie. Cheeky Crypto is positief over de toekomst van XRP, hij voorspelt een erg bullish periode voor XRP zodra de rechtszaak afsluit. Het is dan ook erg belangrijk om de recentste Ripple koers verwachtingen in de gaten te houden. 

Cheeky Crypto is positief over de toekomst van XRP. Hij gebruikt dan ook verschillende koersdoelen die variëren van $ 5 tot $ 589 per token. Op het moment dat de XRP koers $5 kan bereiken, zou een investeerder 200,000 XRP nodig hebben om crypto miljonair te worden. Momenteel heeft dat een waarde van $ 121.700. Dit wordt natuurlijk steeds minder naarmate XRP verder stijgt.

Andere cryptomunten om crypto miljonair te worden

De speculaties rondom Ripple hangen wel van een belangrijke ontwikkeling af: het positief (positief) afronden van de rechtszaak. Beide partijen mogen ook nog in hoger beroep gaan, waardoor de rechtszaak misschien nog langer kan gaan duren. Hierdoor is het misschien ook verstandig om zich op andere cryptomunten te oriënteren. 

Mocht je crypto miljonair willen worden, dan kun je het beste kijken naar opkomende cryptomunten. Dit soort cryptomunten hebben vaak nog een lage marktkapitalisatie, waardoor ze veel ruimte hebben voor grote stijgingen. Het kan dan ook voorkomen dat investeerders winsten van wel x100 of x1000 kunnen halen uit hun investeringen. Wij hebben hier een top 5 opgesteld veelbelovende crypto met veel potentie.

Dogeverse ($DVERSE) – Nieuwste presale die je crypto miljonair kan maken

Op maandag 8 april 2024 wist de presale van Dogeverse al meer dan $250K op te halen binnen een aantal minuten na de lancering. Het gaat om de Dogeverse ($DOGEVERSE) meme coin. Dit zou daarom misschien de volgende meme coin kunnen zijn die gaat exploderen. 

Deze nieuwe meme coin komt ook met een goed plan dat inspeelt op de recente ontwikkelingen in de wereld van meme coins. Zo staat er een Doge Day gepland op 20 april, wat een grote stimulans kan zijn voor Dogeverse. Dit komt door de hype rondom alles wat met Dogecoin te maken heeft en door het feit dat er rond die tijd ook een Bitcoin halving wordt verwacht. 

Dogeverse is ook een multi-chain coin. Dit is erg handig aangezien blockchain zoals Solana, Base en Avalanche allemaal strijden om de beste meme coin blockchain te worden. Dogevers wil live gaan op al deze chain. De token staat nu op Ethereum, BNB Smart Chain en Polygon. Solana, Base en Avalanche staan dus nog op de planning. 

Dogeverse heeft een totale token voorraad van 200 miljard tokens. 15% hiervan zal toegewezen worden tijdens de presale. 10% hiervan is beschikbaar voor staking beloningen, dit komt goed uit voor vroege investeerders want die kunnen hun tokens nog tijdens de presale staken. Wees dus niet te laat, voordat alle tokens in de presale verkocht zijn!

Koop Hier $DOGEVERSE

Slothana ($SLOTH) – Word crypto miljonair op je dooie gemakt

Slothana ($SLOTH) is een nieuwe meme coin op de blockchain van Solana. Door het luiaard thema wordt het duidelijk dat dit dé coin gaat zijn waarmee je op je dooie gemak grote winsten gaat maken. $SLERF is de grote broer van deze coin, die bekend staat om de plotselinge stijging van in handelsvolume naar $ 3 miljard. 

$SLOTH kan gekocht worden door het verwisselen met SOL. Momenteel is de exchange rate 1 SOL voor 10.000 $SLOTH. $SLOTH is dus compleet afhankelijk van de koers van SOL. Onlangs is de grens van $ 10 miljoen overschreden, wat het succes van Slothana accentueert.

Het verkrijgen van de tokens werkt net iets anders dan normaal. Dit gebeurt namelijk op basis van een airdrop. Zodra investeerders hun SOL overmaken naar een externe wallet. Na het aflopen van de presale zullen de tokens direct naar je eigen wallet worden verstuurd. Het is dus niet nodig om de tokens zelf te claimen.

Slothana komt op het perfecte moment om goed in te spelen op de verwachte meme coin mania. Dit zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden na de aankomende Bitcoin halving. Als de geschiedenis zich zal herhalen, dan zal de Bitcoin koers eerst flink stijgen en de meme coins in het kielzog meetrekken.

Nu $SLOTH Kopen

Smog ($SMOG) – Airdrop crypto met gigantische beloningen

Smog ($SMOG) is een meme coin met ontzettend veel potentie. Begin februari is de token live gegaan op het netwerk van Solana. Smog heeft namelijk gekozen voor een ‘’straight-to-dex’ lancering. Hierdoor waren alle initiële kansen eerlijk verdeeld tussen de investeerders. Direct na de lancering steeg de koers flink. Hierdoor wist de $SMOG token momentum te verzamelen om zijn plannen uit te voeren. 

De plannen gaan voornamelijk om de grootste crypto airdrop ooit op het Solana netwerk. Houders van $SMOG kunnen deelnemen aan deze airdrop door $SMOG tokens aan te schaffen en te staken. Er zijn ook extra opdrachten die deelnemers kunnen uitvoeren voor grotere beloningen. Onlangs is de eerste airdrop ronde uitgevoerd, maar er komen nog veel meer.

Het project is tot nu toe een groot succes. Op 4 april is de token dan ook genoteerd op de MEXC-exchange. Er zijn momenteel ook meer dan 115.000 houders. Het zal niet lang meer duren voordat Smog parabolische winsten kan gaan maken als reactie op dit succes. 

Het is ook nog mogelijk om $SMOG tokens te staken voor een APY van 42% en extra airdrop punten. In afwachting van de tweede airdrop is dit voornamelijk een goede keuze. Door te navigeren naar de website van $SMOG, tokens aan te schaffen en te staken, heb je de grootste kans op winst. 

Koop Hier $SMOG

5thScape ($5SCAPE) – Revolutionair Web3 project voor dé crypto miljonair van de toekomst

5thScape ($5SCAPE) is een opmerkelijk nieuw project in de cryptowereld. Het heeft veel aandacht weten te trekken door het innovatieve Web3 ecosysteem. Hier zullen voornamelijk VR- en AR-games beschikbaar zijn, zodat gebruikers zich kunnen onderdompelen in een high-res immersieve gaming ervaring. 

Gebruikers krijgen toegang tot het platform van 5thScape door middel van het staken van $SCAPE tokens. Hiervoor krijgen ze ontzettend veel terug. Er is al een groot scala aan games bekend die live zullen gaan zodra het platform gelanceerd zal worden. Daarnaast kunnen ze profiteren van een uitzonderlijke ervaring dankzij de geavanceerde hardware die door 5th Scape wordt aangeboden.

De ontwikkelaars van het project zijn namelijk helemaal teruggegaan naar de basis. Ze hebben alle software en hardware zelf ontwikkeld. Het resultaat hiervan? Een top-notch VR-headset en een VR-gaming stoel zoals nog niemand het gemaakt heeft. Dit project zet de grootste innovatieve stappen in deze vorm van gaming.

Momenteel is de presale van de native token $5SCAPE nog open. Op het moment van schrijven kan een token voor $ 0,00285 aangeschaft worden. Dit kan echter snel stijgen zodra de presale $ 15 miljoen heeft opgehaald. Momenteel is er al bijna $ 5 miljoen opgehaald, wat betekent dat het project binnen korte tijd ⅓ van het doel heeft weten op te halen. Dit laat zien hoeveel interesse er is vanuit de community. 

Koop Nu $5SCAPE

eTukTuk ($TUK) – Duurzame crypto kan crypto miljonairs maken op de lange termijn 

eTukTuk ($TUK) is een nieuw crypto project dat klimaatactie combineert met filantropische doeleinden. Dit project is misschien wel een van de beste opties op de lange termijn. Dit komt voornamelijk doordat het project ook echt tastbare veranderingen teweeg zal brengen in de wereld.

Het draait allemaal om de eTukTuk: een elektrische tuktuk. Dit voertuig zal de traditionele tuktuk vervangen in ontwikkelingslanden. In die landen is dit het meest gebruikte voertuig, maar het heeft vaak een ontzettend vervuilende tweetakt dieselmotor. Op het moment dat deze voertuigen door een elektrische variant vervangen zullen worden, zal de uitstoot van de transportsector verlaagd worden.

Het project zal de integratie van deze voertuigen in ontwikkelingslanden ook ondersteunen. De oplaadinfrastructuur zal bedacht en gefinancierd worden door het project. Dit zorgt weer voor extra banen en geldstroom in deze landen. Hierdoor zit er ook een filantropisch plan achter dit project, samen met de klimaatactie.

De $TUK token staat centraal in dit ecosysteem. Chauffeurs zullen de token gebruiken om hun voertuig op te laden. Investeerders in de token kunnen de token staken en hun winsten zien groeien naarmate het project vordert. Hierdoor lijkt dit een perfecte kans om door middel van investeren klimaatactie te ondersteunen, en ook nog eens rendementen te realiseren!

Koop Hier $TUK

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!