Chainlink (LINK) en Polygon (MATIC) slechte prestaties veroorzaken massale exodus naar ETFSwap ($ETFS)

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Crypto-investeerders die op zoek zijn naar potentieel winstgevende aankopen ter vervanging van de dalende Chainlink (LINK) en Polygon (MATIC) kunnen ETFSwap ($ETFS) zeer lonend vinden, omdat het klaar lijkt voor ongekend marktsucces na de voorverkoop.

ETFSwap ($ETFS) geniet massale aandacht en acceptatie vanwege het positieve momentum sinds de aankondiging. Gesteund door een uniek hulpprogramma dat het aantrekkelijk maakt voor tophandelaren op de markt, geloven crypto-analisten dat dit de volgende grote stap zal zijn.

Chainlink (LINK) heeft het momentum verloren waarin het in maart kort rond de $22,83 handelde. De cryptomunt daalde daarna onder zijn dichtstbijzijnde steunpunt van $17, maar kon de maand rond de $18 afsluiten.

De afgelopen maand bevond Chainlink’s (LINK) run zich in de rode zone, met een verlies van meer dan 12%. De nieuwe maand is er niet in geslaagd het momentum voor Chainlink (LINK) te vergroten, waarbij de zevendaagse rally op het moment van schrijven een verlies van meer dan 7% opleverde.

Chainlink (LINK) werd op 5 april verhandeld tegen $17,40, nadat een daling van 4% intraday de koers onder de $18 bracht. Hoewel de altcoin binnenkort de dichtstbijzijnde weerstand van $20 opnieuw wil testen, moet hij eerst de sterke afwijzing rond $18 overwinnen voordat hij dat kan doen.

Chainlink (LINK) is momenteel de 16e grootste cryptocurrency met een marktkapitalisatie van $10.258.108.806. Vanaf hier zou een indrukwekkende herstelrun Chainlink (LINK) kunnen zien strijden om een positie in de top 10, maar dat lijkt op dit moment onwaarschijnlijk omdat ETFSwap ($ETFS) veelbelovender is.

Polygon (MATIC) glijdt weg van $1 na een daling van meer dan 10%

Uit de huidige gegevens van CoinGecko blijkt dat Polygon (MATIC) de afgelopen maand met 18% is gedaald, waardoor het iets onder zijn dichtstbijzijnde steun van $0,90 ligt. Polygon (MATIC) steeg in maart boven de $1 en piekte op $1,29, de beste prijs in meer dan een jaar.

De cryptomunt slaagde er echter niet in zijn opwaartse trend vast te houden en verloor de controle aan de beren. De greep van de beren op Polygon (MATIC) wordt ook steeds sterker, waarbij de altcoin sinds medio maart blijft dalen.

Polygon (MATIC) wisselde van hand tegen $0,88 op het moment van schrijven, met een afnemend 24-uurs handelsvolume van $256.006.374 en een lagere marktkapitalisatie ter waarde van $8.775.395.645.
Met zijn marktkapitalisatie is het momenteel de 17e grootste cryptocurrency, maar het kan nog verder dalen omdat beren de volledige controle hebben.

Analisten zijn van mening dat de huidige prijs van Polygon (MATIC) winstgevend zou kunnen zijn voor risiconemende beleggers. Markttrendindicatoren suggereren echter dat ETFSwap ($ETFS) klaar is om een meer lonende investering te zijn.

ETFSwap ($ETFS): Toegangspoort tot toestemmingloze ETF-handel

ETFSwap ($ETFS) zorgt voor een ongekende revolutie in de ETF-handel. Het innovatieve platform heeft tot doel de ETF-handel voor iedereen open en toegankelijk te maken via ETF-tokenisatie. Het zal gebruik maken van blockchain-technologie om deze prestatie te bereiken, waardoor elke marktdeelnemer de kans krijgt om geld te verdienen met het handelen in ETF’s, ongeacht het tijdstip of de dag van de week.

Het handelsplatform heeft geen KYC-vereisten, waardoor inmenging van gereguleerde autoriteiten wordt geëlimineerd. Dit maakt het een ideale optie voor kleine en middelgrote investeerders die in deze traditionele financieringsinstrumenten willen investeren zonder tussenkomst van een tussenpersoon.

ETFSwap ($ETFS) zal de principes van gedecentraliseerde financiering (DeFi) combineren met het gecentraliseerde financiële (CEFI) paradigma van ETF’s om gebruikers het beste van twee werelden te bieden. Als gevolg hiervan zullen handelaren profiteren van verbeterde beveiliging, optimale transparantie, hoge efficiëntie en transactie-autonomie op ETFSwap ($ETFS), waardoor het zeer wenselijk is.

ETFSwap ($ETFS) maakt ook handel met een hefboomwerking tot 10x mogelijk, terwijl gebruikers marktmakende en eeuwigdurende handelsdiensten worden aangeboden. Het beschikt over tal van andere voordelen, waardoor experts het een ‘toekomstig tophandelsprotocol’ noemen.

Marktanalisten zijn van mening dat ETFSwap ($ETFS) alles in zich heeft om op te blazen, vooral omdat ETF’s populaire beleggingsopties worden voor topbeleggers. ETFSwap ($ETFS) lijkt klaar voor een enorm succes, en vroeg beginnen is cruciaal om ervan te kunnen profiteren.

Voor meer informatie over de ETFS-voorverkoop:

KOOP NU ETFS-VOORVERKOOPTOKENS
WEBSITE
TELEGRAM
TWITTER

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!