Waarom storten investeerders zich op de TRUE Token NTO?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Op 1 april beëindigde een van de meest gehypte tap-to-earn-spellen in de cryptomedia, Notcoin, zijn mijnbouwfase. In eerste instantie kunnen potentiële investeerders en edelstenenjagers het gevoel hebben dat ze een lucratieve kans hebben gemist. Maar in feite is dat geen probleem, aangezien het nieuwe GameFi-project onderweg is, klaar voor een nog snellere groei en substantiële winst!

Voer het TRUE-token (TFT) in, het laatste woord in online gaming, klaar om voordelen te behalen uit de snelle uitbreiding van het TRUE-ecosysteem. Het team van het project bereidt zich actief voor op het tokengeneratie-evenement (TGE), gepland voor mei 2024, en heeft al een exclusief NFT Tokenaanbod (NTO) aangekondigd om vroege supporters te belonen met TFT-tokens met korting.

Om de gewenste toewijzing via de NTO te krijgen, moet je een van de beschikbare pakketten kopen in de vorm van NFT’s met bonussen tot $300.000 erin.

Deze NFT’s zijn meer dan zomaar een serie digitale ruilkaarten. Het is een op maat gemaakte TRUE-loyaliteitscollectie, waardoor alle NTO-deelnemers hun investering in TRUE aanzienlijk kunnen vermenigvuldigen. Elke NFT verleent u een bepaald deel van de tokens, van 100 tot 500.000 TFT, afhankelijk van de kosten van het gekozen pakket. Het beste is dat gedistribueerde tokens 3, 5 en zelfs 10 keer goedkoper zijn dan hun toekomstige marktwaarde.

Opmerkelijk is dat uw NFT ook dient als aankoopbewijs, beveiligd door de blockchain, wat betekent dat u gegarandeerd uw toewijzing binnen de aangegeven periode ontvangt.

En dat is niet alles! Door aan boord te springen als NFT-houder, krijgt u automatisch een van de statuskaarten van TRUE, wat toegang impliceert tot een bevoorrecht gemeenschapslidmaatschap, en een loterijticket waarmee u in aanmerking komt voor deelname aan een grote prijstrekking. Het TRUE-team zal nog eens $330.000 TFT-tokens verloten, samen met 10 ETH, extra statuskaarten, merchandise in TRUE-stijl en partnergeschenken, onder de deelnemers om ervoor te zorgen dat hun vertrouwen op meer dan één manier vruchten zal afwerpen.

De NTO begon met een werkelijk hoge toon. In een oogwenk was de eerste fase van de TRUE-tokendistributie voorbij en werden er meer dan 800 NFT’s toegewezen, ter waarde van een indrukwekkende $1,4 miljoen!

Dus als je wilt weten wat er achter dit onmiddellijke succes schuilgaat, ligt het antwoord voor je neus: TFT is ontworpen door een al lang bestaande innovator op het gebied van iGaming met zes jaar ervaring in de sector, bevestigde tractie en spraakmakende experts. onder zijn financiers en adviseurs.

>>> TRUE NTO is nu live – ontvang uw NFT-pakket en zie hoe uw loyaliteit wordt beloond <<<

Schijnt fel in de miljardenindustrie

TRUE positioneert zichzelf als een ecosysteem van iGaming-gerelateerde producten die blockchain-technologie op meesterlijke wijze combineren met een van de meest winstgevende industrieën. Volgens de laatste marktrapporten zal iGaming al in 2028 een volume van $800 miljard bereiken.

Maar de innovatie van TRUE op het kruispunt van blockchain en online gaming schetst een nog veelbelovender toekomst voor hun producten, aangezien op blockchain gebaseerde games worden beschouwd als een van de meest aantrekkelijke toegangspunten tot het nieuwe tijdperk van internetontwikkeling.

Op dit moment heeft de zoektocht van het bedrijf naar beide bloeiende domeinen al vruchten afgeworpen. TRUE heeft niet alleen hun inkomsten zien exploderen tijdens de recente bearmarkt, maar heeft eind 2023 vol vertrouwen hun break-evenpunt overschreden. Op het moment van schrijven behalen ze $165.000 aan netto maandelijkse winst, waarbij de Gross Gaming Revenue (GGR) binnen dezelfde periode $2,2 miljoen overschrijdt. periode.

TRUE heeft een publiekelijk open team van hooggekwalificeerde professionals met uitgebreide ervaring in het creëren van games en blockchain-oplossingen. Het project staat onder leiding van Dan Andrianov, een doorgewinterde ondernemer uit de sector die eerder een succesvolle exit heeft gemaakt.

Nu hij aan het roer staat van TRUE, maakt Andrianov gebruik van zijn enorme expertise om spelers de beste spelervaring te bieden en een robuuste blockchain-infrastructuur te leveren voor hogere inkomsten voor spelexploitanten.

Miljoenen in het spel, Metaverse-mijlpaal is onderweg

De interne gamingprojecten van TRUE genereren jaarlijks meer dan 4 miljoen spelers en hebben onlangs een piek van 400.000 maandelijkse actieve gebruikers bereikt. Terwijl meer dan 16.000 buitenste games de blockchain-oplossingen van het bedrijf gaan gebruiken om het gebruikersbehoud te vergroten en tegelijkertijd spelers wereldwijd ter waarde van $50 miljoen te bedienen.

De volgende stap in de evolutie van TRUE is de lancering van ‘s werelds allereerste iGaming-metaverse, gebaseerd op de basis die is gelegd door zijn ecosysteemproducten.

De komende TRUE World zal een soort platform voor sociale interactie vertegenwoordigen, waardoor iGaming-enthousiastelingen niet alleen games kunnen spelen, maar ook kunnen communiceren en deelnemen aan gezamenlijke evenementen voor meer betrokkenheid.

Omdat TRUE al over een solide gebruikersbasis beschikt, zal TRUE World naar verwachting miljoenen gebruikers lokken kort nadat het daglicht ziet.

Voor TFT zal een dergelijke krachtige start zich potentieel vertalen in een dreigend succes, omdat het token zijn waarde zal ontlenen aan de activiteit binnen zijn onderliggende metaverse. De TRUE-gemeenschap beseft dit en haast zich naar de pre-TGE-activiteiten om hun deel van de toekomstige winsten van TFT veilig te stellen.

>>> TRUE NTO is nu live – ontvang uw NFT-pakket en zie hoe uw loyaliteit wordt beloond <<<

Beleggersfavoriet, mediamagneet en sociale sensatie

TRUE is meer dan alleen een vluchtige trend; het is een project dat een revolutie zal teweegbrengen in de manier waarop mensen online spelen en game-exploitanten hun bedrijf runnen. Het potentieel van het bedrijf op deze gebieden wordt erkend door de topnamen in blockchain en iGaming, zoals blijkt uit de opmerkelijke financieringsrondes en de overtuigende raad van adviseurs.

Tot op heden heeft TRUE meer dan $3,45 miljoen aan financiering opgehaald. Het wordt met name ondersteund door de prominente technologieleverancier in iGaming, SoftSwiss, als hun hoofdinvesteerder. Een bredere lijst van TRUE-partners omvat P2 Ventures, MarsDAO, Polygon Studios, Waterdrip Capital en anderen.

Onder de adviseurs van het bedrijf bevinden zich Ivan Montik, de oprichter van SoftSwiss, evenals bekende figuren in iGaming zoals Igor Samardziski, blockchain-experts zoals Anton Bosenko, en op AI gerichte investeerders zoals Nick Davidov.

De toonaangevende cryptomedia volgen alles wat er in het TRUE-ecosysteem gebeurt op de voet. Deze omvatten voornamelijk Cointelegraph, Yahoo Finance, CryptoRank, BeInCrypto en CoinGape, die het bedrijfsnieuws aan hun cumulatieve miljoenenpubliek bezorgen.

TRUE heeft ook een indrukwekkende aanwezigheid op sociale media. De projectgemeenschap op X heeft bijna 70.000 actieve echte volgers, terwijl het aantal leden in de Telegram-chats de 100.000 nadert.

Dit onderstreept het oprechte geloof van de sector in de goede vooruitzichten van het bedrijf, wat op zijn beurt het TRUE-token hoog zou kunnen katapulteren in zijn post-notering op de markt.

Het NTO-aanbod van TRUE is beperkt – Handel snel!

Ter afsluiting zullen TFT-tokens verschijnen om de aankomende producten, zoals TRUE World, aan te drijven die het diverse iGaming-ecosysteem van TRUE vormen. Ze zullen betrokken zijn bij een groot aantal activiteiten, van play-to-earn- en dagelijkse bonusspellen tot staking en landbouw, waardoor de voortdurende groei van het bedrijf en de betrokkenheid van de gemeenschap worden gewaarborgd.

Nu er tot nu toe veel spectaculaire prestaties zijn bereikt, heeft TRUE een toekomst vol actie voor de boeg, waarin de TFT-houders voortdurend worden geprezen en beloond voor hun passie en toewijding.

Het enige probleem is dat het aantal NFT’s, beveiligd door TFT-tokens, beperkt is! En de gemeenschap doet al mee en verkrijgt hun toewijzingen met de snelheid van het licht. Dus als je het volgende grote blockchain-verhaal in iGaming niet wilt missen, is dit het beste moment om op de TRUE-trein te springen en dibs op TFT te bellen voordat de grote rally begint.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!