Nieuwe crypto bull run na Bitcoin halving over 16 dagen? Top 5 crypto’s om in de gaten te houden in april

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De maand april is gearriveerd, en dat betekent dat de Bitcoin halving voor de deur staat. We hebben nog 16 dagen te gaan voordat de block reward voor bitcoin miners wordt gehalveerd. De halving heeft historisch gezien keer op keer voor een crypto bull run gezorgd. Daardoor zijn er hooggespannen verwachtingen over de aankomende Bitcoin halving.

In dit artikel bespreken we kort wat de Bitcoin halving inhoudt en kijken we naar de top 5 crypto om in de gaten te houden deze maand.

Wat kunnen we verwachten van de Bitcoin halving?

De Bitcoin halving is een geprogrammeerde gebeurtenis van Bitcoin die ervoor zorgt dat Bitcoin steeds moeilijker wordt om te minen. Dit proces zal nog een aantal keren herhaald worden, voordat BTC zijn maximale voorraad van 21 miljoen bereikt.

Dit ingebouwde mechanisme maakt Bitcoin vergelijkbaar met goud, omdat:

  1. Er een beperkte hoeveelheid goud op aarde is
  2. Hoe meer goud er gevonden wordt, hoe moeilijker het is om nieuw goud te vinden.

Hierdoor is het mogelijk dat het aanbod minder snel stijgt dan de vraag, waardoor de prijs van Bitcoin en goud met de tijd kan stijgen.

Bitcoin heeft al drie halvings achter de rug, die elk plaats vinden nadat 210.000 nieuwe blocks zijn gemined, wat ongeveer 4 jaar duurt. Deze drie halvings hebben de Bitcoin koers een sterke boost gegeven op lange termijn, waardoor verwachtingen hoog zijn dat de vierde halving eenzelfde soort bullish resultaat zal hebben.

In het begin kreeg je 50 Bitcoins voor het minen van een block, totdat dit gehalveerd werd naar 25, 12,5 en 6,25. Na de Bitcoin halving van 2024 zal de block reward slechts 3,25 BTC zijn.

Gaat Bitcoin weer stijgen na de halving? Dat is iets wat we nog moeten zien, maar wat wel zeker is, is dat het aanbod van BTC minder snel zal groeien. Als de vraag hoog blijft of nog verder groeit, dan zou Bitcoin na de halving meer dan $100.000 waard kunnen worden. In dit artikel kijken we dan ook naar de top 5 crypto’s die profiteren van de stijgende Bitcoin koers.

1. Slothana (SLOTH) – Een van de populairste crypto meme presales op Solana

Slothana (SLOTH) is een meme coin op Solana die vorige week live is gegaan en in deze korte tijd al meer dan $5,8 miljoen heeft opgehaald met zijn presale. De meme coin zal binnenkort lanceren op exchanges en heeft potentie om veel waard te worden.

Slothana heeft een sterke en herkenbare boodschap en is de ‘9 to 5 grind’ zat. Investeerders die zich hierin verplaatsen hebben massaal geïnvesteerd in de crypto meme.

Je kunt Slothana kopen via de officiële website voor 1 SOL per 10.000 tokens. Na de presale zullen je gekochte tokens naar je crypto wallet worden gestuurd, zonder dat je deze zelf hoeft te claimen.

Binnenkort zal SLOTH lanceren op exchanges en kan de prijs van de meme coin verder stijgen, waardoor investeerders van de presale mogelijk veel geld kunnen verdienen.

Nu naar Slothana

2. eTukTuk (TUK) – Meest veelbelovende duurzame crypto investering van 2024

De Bitcoin halving kan zorgen voor een lange bull markt, waardoor het ook een goed idee is om te kijken naar investeringen op langere termijn. eTukTuk (TUK) is een duurzame crypto die zich focust op duurzaam vervoer in ontwikkelingslanden en heeft met zijn presale al meer dan $2,7 miljoen opgehaald.

Bestuurders van tuktuks in ontwikkelingslanden kunnen dankzij eTukTuk overstappen op dit elektrische alternatief. De eTukTuk rijdt niet alleen op stroom, maar gebruikt ook AI voor het kiezen van de beste route, waarmee het voertuig nog efficiënter is

Je kunt de native token, TUK, in de presale kopen voor $0,03 per stuk kopen. Daarnaast is het al tijdens de presale mogelijk om de gekochte tokens te staken en direct passieve beloningen te verdienen. Na de presale kunnen investeerders gebruikmaken van ‘Power Staking’, terwijl bestuurders de token kunnen gebruiken als betaalmiddel voor goedkoper en duurzamer vervoer.

eTukTuk creëert een circulaire economie, waarin bestuurders in ontwikkelingslanden geld kunnen besparen op vervoer, terwijl investeerders een bron van passief inkomen kunnen bouwen.

Nu naar eTukTuk

3. Smog (SMOG) – Doe mee met de grootste crypto airdrop op Solana

Smog (SMOG) is een meme coin op Solana die sinds zijn lancering in februari veel hype heeft opgewekt. Smog is namelijk van plan om de grootste crypto airdrop op Solana te doen. Vandaag heb je nog minder dan 24 uur om mee te doen met de airdrop. 

Je doet mee met de crypto airdrop door SMOG te kopen en vast te houden, maar door airdrop punten te verzamelen, kun je zelfs op de laatste dag nog zorgen dat je airdrop groter wordt. Je kunt airdrop punten verdienen door ‘quests’ te voltooien op Zealy (meer info hierover kun je vinden op de website) en door SMOG te staken.

Je kunt SMOG kopen via de officiële website en gedecentraliseerde exchanges op Solana. Je hebt ook de mogelijkheid om de token te staken voor 10% korting, extra airdrop punten en een APY van 42%. 

Door te staken, traden en quests te voltooien, kun je meer halen uit de tweede grote airdrop van SMOG die binnenkort wordt aangekondigd.

Nu naar Smog

4. 5th Scape (5SCAPE) – Duik in de toekomst van crypto en virtual reality

Een ander lange termijn project dat veel aandacht krijgt van investeerders is 5th Scape (5SCAPE), een ecosysteem voor Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) die VR en AR experiences met elkaar verbindt en gebruikers voorziet van kwalitatieve hardware en accessoires.

Je kunt 5th Scape gebruiken voor het vinden van de beste AR en VR games, films en zelfs lesmateriaal. Met de high-end hardware van 5th Scape kun je deze VR experiences zo realistisch mogelijk beleven.

Je kunt de native token, 5SCAPE, kopen in de presale voor $0,0025 per stuk en gebruiken voor staking of vasthouden voor extra voordelen zoals premium content en stemrecht in het project.

Omdat VR en AR naar verwachting erg groot zullen worden, kan 5th Scape een grote speler worden, waardoor 5SCAPE veel waard kan worden in de toekomst. Daarnaast kun je met de staking feature een bron van passief inkomen opzetten.

Nu naar 5th Scape

5. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Mine Bitcoins eenvoudig via de cloud

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is een project dat gebouwd is met de Bitcoin halving in het achterhoofd. Na de Bitcoin halving zal mining moeilijker dan ooit worden, maar met Bitcoin Minetrix zal het ook toegankelijker worden dan ooit.

BTCMTX, de native token van het project, is in de presale te koop en heeft al meer dan $12,8 miljoen opgehaald voor het project. Met deze staking crypto verdien je passief mining credits, waarmee je via de cloud Bitcoin kunt minen. Dit betekent dat je geen hardware nodig hebt en geen hoge energiekosten hoeft te betalen.

BTCMTX is te koop voor $0,00144 per stuk en kan tijdens de presale worden gestaked om passief extra tokens te verdienen, waardoor je binnenkort nog meer mining credits verdient. Nadat het project zijn hard cap van $15 miljoen heeft bereikt, zal de presale eindigen en BTCMTX gelanceerd worden op exchanges.

Binnenkort kan het mining protocol live gaan en zul je als investeerder BTCMTX kunnen staken voor passieve mining rewards. Hierdoor kun je meeliften met zowel de prijs van Bitcoin als die van BTCMTX.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!