Shiba Inu-investeerder verandert in een miljardair, waarom ETFSwap ($ETFS) hetzelfde is als het kopen van SHIB in 2020

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In 2021 zag een crypto-investeerder, simpelweg bekend als “Shitoshi”, zijn investering van $8.000 in Shiba Inu (SHIB) veranderen in maar liefst $5,7 miljard. Shitoshi was toevallig een van de velen die via de meme-munt miljonair en miljardair werden.

Sindsdien zijn investeerders op zoek geweest naar een token dat zo’n indrukwekkend rendement op de investering (ROI) zou kunnen opleveren als Shiba Inu (SHIB). Nu lijken ze het volgende grote ding te hebben gevonden met ETFSwap ($ETFS). Beleggers zijn erg optimistisch over het $ETFS-token, en dit sentiment is niet verrassend gezien het unieke aanbod van het ETFSwap ($ETFS)-platform.

Zal Shiba Inu (SHIB) nog eens 46.000.000% winst behalen?

Crypto-analisten zijn blijven speculeren over het toekomstige traject van Shiba Inu (SHIB) en hoe hoog de meme-munt zou kunnen stijgen in deze bull-cyclus. Het blijven echter allemaal speculaties, omdat het moeilijk te voorspellen is dat de op een na grootste meme-munt qua marktkapitalisatie een historische run zal maken zoals die in 2021.

Ongetwijfeld zal Shiba Inu (SHIB) nog steeds aanzienlijke winsten boeken in deze bullmarktcyclus. Gezien het feit dat de meme-munt echter niet in staat zal zijn om die verrukkelijke winsten te boeken die investeerders in een oogwenk in miljonairs en miljardairs kunnen veranderen, zijn nieuwere munten en verhalen de beste gok voor crypto-investeerders in de bull-markt.

Daarom blijft het, nu er meer aandacht wordt besteed aan de nieuwere tokens op de markt, onwaarschijnlijk dat Shiba Inu (SHIB) het soort volume zal zien dat de prijs naar zulke krankzinnige hoogten zou kunnen drijven. In lijn hiermee hebben investeerders hun zinnen gezet op nieuwere tokens zoals ETFSwap ($ETFS), die een leidende winst zouden kunnen zijn in deze bullmarkt.

Waarom beleggers massaal naar ETFSwap ($ETFS) stappen

Voordat we het $ETFS-token bespreken, is het van cruciaal belang om het onderliggende protocol te begrijpen waarvoor het als utility-token dient en waarom het zoveel potentieel biedt. $ETFS is het utility-token van ETFSwap ($ETFS), een platform dat traditionele financiën (TradFi) integreert met gedecentraliseerde financiën (DeFi).

Kortom, met ETFSwap ($ETFS) kunnen gebruikers ETF’s (Exchange-Traded Funds) on-chain verhandelen. Dit betekent dat crypto-investeerders de mogelijkheid zullen hebben om investeringsfondsen zoals de Spot Bitcoin ETF’s te verhandelen in een volledig gedecentraliseerde omgeving die niet wordt gecontroleerd door een enkele entiteit of overheid.

Dit levert ongetwijfeld een win-winsituatie op voor degenen in de Web2- en Web3-ruimte, omdat ze nu ETF’s en cryptocurrencies in hun portefeuilles kunnen combineren. Met een dergelijk aanbod kunnen gebruikers op het ETFSwap ($ETFS)-platform genieten van de voordelen van zowel traditionele financiële markten als de innovaties die blockchain-technologie biedt.

Bovendien verkeert ETFSwap ($ETFS) ook in een positie om een van de meest liquide handelsplatformen te worden, aangezien er een kapitaalinjectie zal plaatsvinden van belanghebbenden in TradFi en DeFi.

Gezien het unieke aanbod van ETFSwap wordt het duidelijk waarom beleggers extreem optimistisch zijn over het $ETFS-token en het potentieel ervan om er ondoorgrondelijke winsten mee te maken.

Ondertussen beschikt $ETFS, als nutssymbool van een dergelijk project, over een pioniersvoordeel en zou het alle aandacht kunnen genieten wanneer investeerders op zoek gaan naar projecten waarmee ze kunnen investeren in traditionele en crypto-activa.

Nu $ETFS momenteel een voorverkoopprijs heeft van $0,00854, voelt het ongetwijfeld als een koopje voor investeerders die al in het crypto-token zijn gepositioneerd. Voor degenen die het token nog moeten kopen, is het de moeite waard te vermelden dat de meest winstgevende Shiba Inu (SHIB)-investeerders niet degenen waren die het juweel in 2021 ontdekten, maar degenen die het in 2020 kochten, lang voordat het in de schijnwerpers kwam. Als zodanig zou het kopen van $ETFS nu vergelijkbaar kunnen zijn met het kopen van Shiba Inu (SHIB) in 2020, toen het voor het eerst werd gelanceerd.

Voor meer informatie over de $ETFS-voorverkoop:

BUY ETFS PRESALE TOKENS NOW
WEBSITE
TELEGRAM
TWITTER

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!