Eersteklas altcoins om nu in te investeren voor een welvarende toekomst!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De komende halvering van Bitcoin heeft tot opwinding geleid en tot voorspellingen van een grote bull run met potentiële hoogtepunten voor BTC die kunnen oplopen tot $200.000. Te midden van deze ijver richten beleggers hun aandacht op specifieke prime-time altcoins, waarbij ze op zoek gaan naar mogelijkheden voor aanzienlijke winsten. Gezien zo’n prikkelende voorspelling voor de cryptomarkt, wordt het begrijpen van waar te investeren cruciaal voor een welvarende financiële toekomst.

TRUE Token: Benut de kracht van crypto in iGaming voor ongeëvenaarde winst

Het TRUE-token (TFT) is het nieuwe GameFi-project, dat naar voren komt en nog grotere groei en winst biedt dan een ooit sensationele Notcoin. TFT wordt momenteel toegekend via een exclusieve NFT Token Offer (NTO), waardoor early adopters hun investering aanzienlijk kunnen verhogen. De gedistribueerde NFT’s bevatten een deel TRUE-tokens, variërend van 100 tot 500.000 TFT, met enorme kortingen. Terwijl de NTO ervoor zorgt dat uw toewijzing 100% gegarandeerd, veilig en beheersbaar is. Spannend is dat je als NTO-deelnemer toegang krijgt tot een breed scala aan voordelen van het TRUE-team. NFT-houders krijgen een bevoorrecht TRUE-lidmaatschap en toegang tot een prijstrekking voor $ 330.000 aan extra tokens, 10 ETH, statuskaarten, merchandise en tokenized partnergeschenken.

TRUE, met zes jaar ervaring in game- en blockchain-ontwikkeling en aanzienlijke steun – meer dan $3,45 miljoen ingezameld, geleid door SoftSwiss – wordt erkend vanwege zijn potentieel in iGaming. Met meer dan 4 miljoen actieve spelers en 16.000 games van derden die geïnteresseerd zijn in de blockchain-service, is TRUE zelfs in moeilijke markten winstgevend gebleven, waardoor een sterke basis is gelegd voor TFT-post-tokengeneratie-evenementen. Omdat de waarde van TRUE zal profiteren van de activiteit binnen de komende TRUE World iGaming-metaverse, die in een mum van tijd miljoenen gebruikers aan boord zal trekken, is dit het perfecte moment om uw TFT-toewijzing te grijpen voordat deze omhoog schiet!

>>> TRUE NTO is nu live – ontvang uw NFT-pakket en zie hoe uw loyaliteit wordt beloond <<<

Avalanche prijsanalyse: Kan het $67,85 breken?

De huidige prijs van Avalanche, rond $53, toont potentieel om het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $67,85 te bereiken, vooral als we kijken naar de 10-daagse Simple Moving Average (SMA) die iets daarboven ligt, op $54,47. Als kopers blijven ingrijpen, kan het doorbreken van deze weerstand een teken zijn van een verder opwaarts momentum. Als het beleggerssentiment echter verandert en de verkoopdruk toeneemt, zou de prijs de dichtstbijzijnde steun kunnen zoeken op $37,89.

Aan de andere kant duidt de 100-daagse SMA van $41,63 op een sterkere basisvorming op de langere termijn, wat een buffer zou kunnen bieden tegen een mogelijke daling. Mocht de huidige prijs moeite hebben om stand te houden, dan zou dit niveau op de proef kunnen worden gesteld, waardoor het een cruciaal punt wordt voor het ondersteunen van de opwaartse trend op de langere termijn. Desondanks ligt het streven naar het tweede weerstandsniveau op $81,59 binnen de mogelijkheden, als de markt gunstig blijft, waardoor de vooruitzichten op de lange termijn hoopvol blijven.

Polygon prijsanalyse: Schommelingen nabij $1, gemengde signalen

Polygon, momenteel op $0,97, schommelt dicht bij een significant psychologisch niveau van $1, wat potentieel laat zien om de dichtstbijzijnde weerstand op $1,23 te bereiken. In de huidige vorm wijzen de onderliggende indicatoren echter op gemengde acties; Nu de 100-daagse SMA op $0,94 een aankoop aangeeft, zou dit een signaal kunnen zijn voor een duw naar het tweede weerstandsniveau van $1,45. Maar we moeten ons bewust zijn van de onmiddellijke verkoopsignalen van de 10-daagse SMA en MACD, wat impliceert dat er op de korte termijn enige neerwaartse druk zou kunnen zijn, waarbij de dichtstbijzijnde steun mogelijk op $0,85 zou kunnen worden getest.

Op de langere termijn zou Polygon, als het boven de $0,94 kan blijven, in lijn met de 100-daagse SMA, een basis kunnen leggen voor een opwaarts momentum. Dit bullish scenario wordt enigszins vertroebeld door de huidige verkoopsignalen, wat erop wijst dat een eventuele stijging niet soepel zal verlopen. Gezien het tweede ondersteuningsniveau van $0,69 zouden eventuele significante dalingen hier kunnen worden geabsorbeerd, wat een herstelmogelijkheid biedt. Uit de algehele technische analyse blijkt dat er sprake is van een strijd tussen kopers en verkopers, en hoewel het groeipotentieel op de lange termijn bestaat, liggen schommelingen op de korte termijn zeer op de loer.

De huidige positie van Chainlink boven de $18 toont de belofte om de dichtstbijzijnde weerstand op $22,63 te bereiken, gezien de nabijheid van de 10-daagse SMA van $18,99, wat duidt op een opwaarts momentum op de korte termijn. Als de trend zijn tempo aanhoudt, kan hij de tweede weerstand op $26,07 uitdagen. Beleggers moeten rekening houden met de 100-daagse SMA van $17,54; zijn positie onder de huidige prijs duidt op een potentieel voor aanhoudende groei op de langere termijn, op voorwaarde dat de koopinteresse solide blijft.

Gezien de indicaties om te verkopen vanaf de MACD en de 10-daagse SMA bestaat er echter een risico dat Chainlink zich terugtrekt richting de dichtstbijzijnde steun op $16 of zelfs de tweede steun op $12,83. Dit zou werkelijkheid kunnen worden als beleggers kortetermijnwinsten boeken en verkoopdruk uitoefenen. De neutrale houding van de RSI duidt op consolidatie, wat een periode van stabiliteit zou kunnen inluiden voordat er sprake is van significante prijsveranderingen, waardoor de directe groeivooruitzichten zouden worden aangetast.

Aptos-prijsanalyse: Momentum en sleutelniveaus

Aptos handelt momenteel boven de 10-daagse SMA van $17,14. Als de koers aan momentum blijft winnen en voorbij het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $20,69 komt, kunnen we een poging zien om de tweede weerstand op $24,31 te bereiken. Als het marktsentiment echter verandert, kan de dichtstbijzijnde steun op $12,12 een cruciaal steunpunt worden om verdere dalingen richting de tweede steun op $7,16 te voorkomen. Aptos heeft ruimte om te groeien, maar moet deze directe hindernissen overwinnen.

Aangezien de 100-daagse SMA $11,09 bedraagt, suggereert het langetermijnperspectief dat Aptos de laatste tijd goed heeft gepresteerd. Als de trend positief blijft, kan de huidige prijs worden gezien als basis voor een uiteindelijke groei boven de $24,31. Maar het is essentieel om te erkennen dat een omslag in de marktomstandigheden zelfs zou kunnen leiden tot een hertest van het $11,09-gebied, wat een weerspiegeling is van het beleggersvertrouwen. Hoe dan ook, Aptos wordt geconfronteerd met aanzienlijke niveaus zowel boven als onder de huidige prijs, die elk het potentieel hebben om toekomstige prijsactie te stimuleren.

Conclusie

Nu de komende Bitcoin-halvering de weg vrijmaakt voor een aantal geselecteerde altcoins die omhoogschieten, is het de beste tijd om in het TRUE-token te duiken, de GameFi-sensatie die de iGaming-wereld opschudt. Met een exclusief NFT-tokenaanbod krijgen vroege vogels enorme kortingen, een aandeel in een prijzenpot van $ 330.000 en meer. Gesteund door zes jaar solide game- en blockchain-ontwikkeling, zal TRUE exploderen in de iGaming-metaverse en ongelooflijke winsten beloven. Mis het niet; de TRUE NTO is uw ticket naar vroeg succes, dus doe nu mee en zie hoe uw investering een vlucht neemt!

Site: https://truefuture.io/true-nto/
Twitter: https://twitter.com/TRUE_Ecosystem
Discord: https://discord.gg/xUPvjawmUa
Telegram: https://t.me/true_ecosystem

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!