Opkomende crypto’s klaar voor een overname van de markt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De afgelopen maand zag de cryptomarkt een ongekende toestroom van $110 miljard. Dogecoin (DOGE) walvissen verwierven 1,40 miljard tokens ter waarde van $280 miljoen. Het bullish patroon van Bitcoin duidt op een potentiële rally bij het doorbreken van belangrijke weerstandsniveaus. Een van de interessantere dynamieken die zich in de huidige markt voordoen, is bovendien het feit dat bepaalde altcoins klaar lijken te zijn voor een overname. Of ze het tot 2024 aan de top kunnen volhouden, valt nog te bezien, maar het potentieel is aanwezig.

ScapesMania: Het grote debuut

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, was eindelijk het langverwachte beursdebuut van ScapesMania aangebroken.

$MANIA stapt in PancakeSwap, een populaire DEX op het Binance Smart Chain-netwerk dat bekend staat om zijn grote gebruikersbestand en liquiditeit. Maar dat is nog maar het begin. Na PancakeSwap onderzoekt het project de mogelijkheden voor CEX-noteringen, wat de mogelijkheden voor potentiële groei zou kunnen vergroten. Ontdek hier de aanpak van het team ten aanzien van de CEX-vermeldingen.

De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen. USDT is de belangrijkste bron van liquiditeit volgens de vraag van de gemeenschap. De debuuthandelsdag was opmerkelijk. De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten. ScapesMania heeft aan iedereen bewezen dat het niet zomaar een eendaags ICO-project is, maar een serieuze onderneming die zich inzet om samen met de gemeenschap van houders te groeien.

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van het token naar het hoogste punt ooit van $0,01477, wat een indrukwekkende stijging van 147,77% betekent. Geen verdere uitleg nodig.

Baanbrekende benadering van gaming

Als je nog niet bekend bent met waar ScapesMania over gaat, volgt hier een kort overzicht. Het is een gaming-ecosysteem waar spelers meeslepende ervaringen kunnen opdoen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

De weg voor ons

In een wereld waar casual gaming regels zijn, loopt ScapesMania voorop door slim te voldoen aan wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die te maken hebben met de verbinding met hun publiek, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl de eigenaren profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista zal de casual gaming-industrie naar verwachting omhoogschieten naar 19,12 miljard dollar in 2027. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Om snel van start te kunnen gaan, werkt het project samen met de ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben binnengehaald voor de categorie Metaverse/Gaming/NFT.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

Het is duidelijk dat dit succes niet mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters enorm voor deze kickstart. En onthoud: dit is nog maar het begin: er komt nog veel meer!

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Het avontuur van ScapesMania begint nog maar net. Terwijl de casual gaming-industrie zich de komende jaren opmaakt voor exponentiële groei, is er nooit een beter moment geweest om dit veelbelovende landschap aan te boren.

Weet je nog hoe gamingprojecten in 2021 een hoge vlucht namen? Welnu, de huidige hausse op de cryptomarkt zou een vergelijkbare kans op expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële steun heeft de munt zijn veerkracht al bewezen.

Het toekomstige prijstraject hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, waarin ScapesMania allemaal uitblinkt, waardoor eindeloze mogelijkheden in het verschiet liggen.

>>> Sluit je aan bij 18K-houders – Koop nu $MANIA! <<<

Toncoin (TON): Snelheid en efficiëntie omarmen

Toncoin (TON) heeft de aandacht getrokken als de vermeende snelste blockchain, met een opmerkelijke doorvoer van 104.715 transacties per seconde in tests. Ondanks een dip halverwege 2023 steeg de prijs van augustus tot september met meer dan 100%, aangewakkerd door de groeiende belangstelling voor Toncoin (TON) dApps en speculatieve handel. Voorspellingen voorzien een potentiële stijging tot 14,99 dollar in 2025, gedreven door dApp-ontwikkeling en strategische partnerschappen, maar toezicht door de toezichthouders en concurrentie vormen uitdagingen.

Tron (TRX): Versterking van zijn ecosysteem

Tron (TRX) heeft opmerkelijke mijlpalen bereikt, zoals het bereiken van 200 miljoen accounts en het ondersteunen van zijn eerste real-world asset, waardoor het vertrouwen van beleggers is versterkt. De prijs van Tron (TRX) is in 2023 hersteld na marktdalingen, geholpen door de integratie met Ethereum (ETH). Voorspellingen voorspellen dat Tron (TRX) in 2025 een waarde van $0,26 zal bereiken, gedreven door de uitbreiding en adoptie van ecosystemen, ondanks juridische en concurrentieproblemen.

Uniswap (UNI): Toonaangevende gedecentraliseerde handel

Uniswap (UNI) behoudt zijn dominante positie op de gedecentraliseerde beursmarkt (DEX) te midden van de volatiliteit van de cryptomarkt. Het geautomatiseerde market maker (AMM)-systeem is van cruciaal belang voor DeFi. De prijs van UNI fluctueert met de markt, maar de prognoses gaan uit van $11,72 tot $16,87 in 2025, wat het DeFi-bolwerk weerspiegelt. Toekomstig succes hangt af van de groei van DeFi en duidelijkheid van de regelgeving.

Aptos (APT): De nieuwkomer met potentieel

Aptos (APT) heeft snel de aandacht getrokken vanwege zijn blockchain-oplossingen met hoge doorvoer. Ondanks de volatiliteit vertoonde de prijs een stijgende trend, waarbij voorspellingen een stijging naar $38,25 in 2024 suggereerden. De innovatie voedt het optimisme, maar wordt geconfronteerd met uitdagingen tegen gevestigde spelers.

Conclusie

We hopen dat onze tekst u heeft geholpen bij het vinden van stijgende crypto’s waar u op kunt letten om uw portefeuille mogelijk groen te houden tijdens de aanstaande revolutie.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!