Ontdek de volgende cryptocurrency-kampioenen die klaar zijn voor de overwinning

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De dominantie van Bitcoin steeg tot 52%, te midden van pogingen om de $71.000 te overschrijden, en kwam uit op bijna $70.000. Altcoins keerden terug, wat een marktkapitalisatie van $50 miljard veroorzaakte. Het is altijd belangrijk om altcoins met een groot groeipotentieel te kunnen selecteren en op dit moment lijkt het belangrijker dan ooit. Bepaalde munten lijken op snelle schaal te gaan groeien. Laten we deze altcoins bespreken en ontleden om te zien waar ze naartoe kunnen gaan en waar geldschieters op moeten letten.

ScapesMania: Het grote debuut

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, was eindelijk het langverwachte beursdebuut van ScapesMania aangebroken.

$MANIA stapt in PancakeSwap, een populaire DEX op het Binance Smart Chain-netwerk dat bekend staat om zijn grote gebruikersbestand en liquiditeit. Maar dat is nog maar het begin. Na PancakeSwap onderzoekt het project de mogelijkheden voor CEX-noteringen, wat de mogelijkheden voor potentiële groei zou kunnen vergroten. Ontdek hier de aanpak van het team ten aanzien van de CEX-vermeldingen.

De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen. USDT is de belangrijkste bron van liquiditeit volgens de vraag van de gemeenschap. De debuuthandelsdag was opmerkelijk. De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten. ScapesMania heeft aan iedereen bewezen dat het niet zomaar een eendaags ICO-project is, maar een serieuze onderneming die zich inzet om samen met de gemeenschap van houders te groeien.

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van het token naar het hoogste punt ooit van $0,01477, wat een indrukwekkende stijging van 147,77% betekent. Geen verdere uitleg nodig.

Baanbrekende benadering van gaming

Als je nog niet bekend bent met waar ScapesMania over gaat, volgt hier een kort overzicht. Het is een gaming-ecosysteem waar spelers meeslepende ervaringen kunnen opdoen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Vraagt u zich af waarom de community massaal naar ScapesMania komt?

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • Het $MANIA-token dient voor het bestuur in de zich ontwikkelende DAO en fungeert als in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens inzetten voor extra beloningen en deelnemen aan activiteiten voor meer tokens. Het team werkt actief aan het uitbreiden van de bruikbaarheid van het token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en de gebruiksscenario’s ervan binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het voorverkoopsucces van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+. Om het bereik van het project verder uit te breiden, test ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.
  • Het smart contract van het project heeft een goedkeuringsstempel gekregen van BlockSafu. Als houder kunt u vertrouwen op de inzet van het platform op het gebied van veiligheid.

De weg voor ons

In een wereld waar casual gaming regels zijn, loopt ScapesMania voorop door slim te voldoen aan wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die te maken hebben met de verbinding met hun publiek, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl de eigenaren profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista zal de casual gaming-industrie naar verwachting omhoogschieten naar 19,12 miljard dollar in 2027. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

Het is duidelijk dat dit succes niet mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters enorm voor deze kickstart. En onthoud: dit is nog maar het begin: er komt nog veel meer!

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Waarom wachten? Onderneem vandaag nog actie! Verzeker uw plek op een potentieel lonende reis – pak nu uw $MANIA-tokens op PancakeSwap.

>>> Sluit je aan bij 18K-houders – Koop nu $MANIA! <<<

Axie Infinity (AXS): Een digitale speeltuin met financiële wendingen

Axie Infinity (AXS) is getransformeerd in een complex ecosysteem dat gaming en financiën combineert en miljoenen gebruikers heeft verzameld. Ondanks schommelingen duiden de marktkapitalisatie en het handelsvolume op een robuuste gemeenschap. Voorspellingen voor 2024 variëren van $4,12 tot $14,79, wat de marktvolatiliteit weerspiegelt. Langetermijnvoorspellingen suggereren dat er in 2030 een bedrag van $59,51 zal zijn, afhankelijk van aanhoudende betrokkenheid en innovatie te midden van de concurrentie.

eCash (XEC): Rijkdom opnieuw uitvinden met snelheid en toegankelijkheid

eCash (XEC) wil een revolutie teweegbrengen in digitale transacties met snelheid en wereldwijde toegankelijkheid. Het is gebouwd op het Bitcoin Cash ABC-netwerk en streeft naar brede acceptatie. Ondanks marktschommelingen streeft eCash (XEC) ernaar zich te vestigen in de digitale financiële wereld. In 2024 kan eCash (XEC) variëren van $0,00014197, als gevolg van systeemverbeteringen en betrokkenheid van de gemeenschap. Toekomstige schattingen bedragen $0,000501 in 2030, ondersteund door technologische vooruitgang en partnerschappen. Regulerende factoren en marktontvangst blijven cruciaal.

Ordinals (ORDI): Innovatie van het nut van Bitcoin met NFT’s

Ordinals (ORDI) innoveert door NFT’s in het ecosysteem van Bitcoin in te bedden, wat speculatie aanwakkert. De opmerkelijke marktkapitalisatie na beursnotering suggereert veelbelovend, maar duurzaamheid van de groei is van cruciaal belang. De projecties voor 2024 schommelen rond de $40,85, met een langetermijnvooruitzicht van $123,36 in 2030, wat het potentieel ervan benadrukt dat verder gaat dan traditionele Bitcoin-transacties in een competitief landschap.

Optimism (OP): Ethereum opschalen met een optimistische visie

Optimism (OP) gedijt te midden van de upgrades van Ethereum, waardoor efficiënte transacties mogelijk worden en de aandacht wordt getrokken. Voorspellingen voor 2024 geven aan dat de prijzen zouden kunnen pieken op $7,59, terwijl langetermijnvoorspellingen tegen 2030 $42,59 suggereren, wat de cruciale rol ervan in het Ethereum (ETH)-ecosysteem onderstreept. Voortdurende innovatie en partnerschappen zijn van cruciaal belang voor het behoud van het concurrentievermogen en de bijdrage aan de evolutie van blockchain.

Conclusie

De tekst van vandaag was hopelijk zeer informatief voor wie meer wil weten over munten die in het tweede kwartaal van 2024 in opkomst lijken te zijn. ScapesMania, het casual gaming-project, lijkt voorop te lopen met zijn innovatieve voorstel.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!