Volgende meme coin die explodeert: Raboo (RABT) stijgt terwijl Coinbase kijkt naar Dogecoin (DOGE) Futures en Pepe (PEPE) de meme coin-razernij leidt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Meme coins hebben een lange weg afgelegd sinds hun introductie met Dogecoin. Het paradigma is echter aan het verschuiven, met nieuwe starters die een revolutie teweegbrengen in het gemeenschapsgerichte plezier in deze meme-munten. Eén van die nieuwelingen is het Raboo (RABT)-token, ontworpen om meer kracht te geven aan memes met zijn door AI ondersteunde Social-Fi-platform. Omdat de voorverkoop voor veel opschudding zorgt, richt Coinbase zijn aandacht op Dogecoin (DOGE) voor de handel in futures, terwijl ERC20 Pepe (PEPE) de bull-golf leidt. Is dit het begin van een comeback voor meme coins?

Raboo (RABT): Een revolutie in de wereld van meme coins

Raboo is een nieuw AI-meme coinplatform met een sterke community die social-fi en kunstmatige intelligentie in evenwicht brengt. Binnen dit innovatieve ecosysteem houden tokenhouders zich bezig met interactieve meme-genererende activiteiten, waarbij ze bij elke zegevierende onderneming beloningen verdienen in tastbare activa uit de echte wereld. De brandstof voor dit ecosysteem is $RABT, het eigen ERC-20-token van het platform op het Ethereum-netwerk. De inclusieve aanpak onderscheidt Raboo (RABT), waardoor tokenhouders al vóór de officiële lancering van het platform beloningen kunnen verzamelen.

Bovendien wil het platform makers van inhoud helpen inkomsten te genereren met hun inhoud via hun Post-to-earn-functie. Dit, naast de aantrekkelijke mogelijkheid tot voorverkoop, heeft ervoor gezorgd dat de vraag groter is geworden dan die van zijn concurrenten. De voorverkoop is in fase één in een ongekend tempo gevorderd, dankzij de betaalbare instapprijs van $ 0,003. Daarom is het absoluut noodzakelijk om nu in dit stadium te kopen, aangezien analisten voorspellen dat het token het potentieel heeft om tegen het einde van de voorverkoopfase met 233% te groeien.

Coinbase zal tegen april Dogecoin Futures lanceren

Coinbase kondigde twee dagen geleden zijn plannen aan om in contanten afgewikkelde futures-handelscontracten voor Dogecoin (DOGE) en twee andere tokens te lanceren. De producten zullen al op 1 april op Coinbase-derivaten worden gelanceerd. Coinbase zette deze belangrijke stap na het indienen van de nieuwe futures-handelscontracten bij CFTC om de producten op de lijst te zetten voordat ze officiële goedkeuring kregen.

Na de aankondiging stegen de prijzen van Dogecoin met ruim 17%, van $0,12 naar $0,155. Hoewel Dogecoin geen echt nut heeft, laat deze belangrijke overwinning zien dat het is geëvolueerd vanuit zijn satirische achtergrond. Veel investeerders voelen zich echter nog steeds aangetrokken tot innovatie, en Raboo combineert dit met door AI ondersteunde leuke gemeenschapsopbouw.

Pepe (PEPE): Whales zijn het speerpunt van bullish meme coin-bewegingen

Pepe (PEPE) bleef vorige week versteld staan met zijn gedurfde stijging. In navolging van BTC heeft Pepe de afgelopen 30 dagen meer dan 400% gewonnen. De interesse van investeerders bereikte zijn hoogtepunt nadat twee walvissen 560 miljard Pepe-munten kochten ter waarde van meer dan $ 4 miljoen. De aankoop vond plaats tijdens een prijsopleving van 23%, wat wijst op het vertrouwen van beleggers.

Een van de twee handelaren deed de aankoop ter waarde van $3,86 miljoen met USDC en WTAO. Interessant genoeg had de handelaar eerder een winst van $2,52 miljoen gerealiseerd met de handel in PEPE. Deze strategische bewegingen hebben bullish bewegingen binnen de meme coin-markt veroorzaakt, waardoor speculatie en opwinding onder liefhebbers verder zijn aangewakkerd.

Conclusie: Is Raboo de volgende meme coin die explodeert?

Dogecoin (DOGE) groeide in invloed uit tot een munt met waarde, en PEPE ervaart een groter vertrouwen van investeerders. Raboo (RABT) is echter de toekomst van meme coins. Met zijn slimme contractfunctionaliteiten en de huidige voortgang van de voorverkoop toont Raboo potentieel als de volgende crypto die explodeert en zowel Doge als PEPE overtreft.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!