Klaar om naar de maan te gaan? Top 3 cryptomunten met 1000% potentieel

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De grote gebeurtenis van Bitcoin zou tot een grote prijsstijging kunnen leiden; sommigen voorspellen dat deze zelfs $200.000 zou kunnen bereiken. Als dit waar is, kan dit een rimpeleffect veroorzaken in de cryptowereld. In de nasleep van zo’n belangrijke mijlpaal houden slimme investeerders hun ogen uit naar andere crypto’s die het voorbeeld van Bitcoin zouden kunnen volgen. Ons artikel zoomt in op een selectie van cryptocurrencies die klaar zijn voor een indrukwekkende groei, met potentieel rendementen van meer dan 1000%.

BlastUP gaat viraal en haalt in slechts één maand $3 miljoen op

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs furore gemaakt in de cryptowereld met zijn verbluffende debuut, waarmee in slechts één maand $3 miljoen werd opgehaald. Veel slimme investeerders haasten zich om BlastUP-tokens te kopen voordat hun waarde omhoog schiet.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain op basis van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> Koop BlastUP-tokens voordat ze omhoogschieten <<

Avalanche stijgt met bullish trendvooruitzichten

Avalanche heeft een sterke groei laten zien, met een stijging van 44,94% in één maand, wat pleit voor bullish sentimenten. De recente prijs overwon het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $66,32 en handelt hoger, wat wijst op potentieel voor opwaartse beweging, vooral gezien de zes maanden durende stijging van 484,97%. Als dit momentum aanhoudt, zou Avalanche de tweede weerstand op $71,66 kunnen testen, of zelfs kunnen streven naar voorheen ongeziene hoogtepunten, aangemoedigd door de historische gegevens.

Het langetermijnperspectief vereist echter een voorzichtige aanpak. Ondanks dat de huidige prijs van $54,30 het kortetermijngemiddelde van $55,57 over 10 dagen overtreft, moet de prijs boven het 100-dagengemiddelde van $41,18 blijven om de aanhoudende kracht te bevestigen. Dalingen onder de belangrijkste steunpunten van $33,98 of $26,97 zouden kunnen duiden op een verschuiving in het marktsentiment, resulterend in een herwaardering van de waarde van het actief.

Het sterke momentum van Ondo duidt op potentiële groei

Met een opmerkelijke winst in één maand van 112,96% en een nog verbazingwekkendere stijging in zes maanden van 2880,07%, duidt Ondo’s huidige prijs van $0,89 op een sterk momentum, dat de waarde ervan zou kunnen blijven opdrijven. Als de dichtstbijzijnde weerstand op $0,55 breekt, kunnen we deze richting het tweede weerstandsniveau op $0,66 zien gaan. De aanbevelingen om te kopen bij de MACD en het 10-dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (SMA) op $0,74 ondersteunen het bullish geval.

Op de korte termijn duidt het advies van de Stochastic RSI om te verkopen op potentiële aankomende terugtrekkingen die koopmogelijkheden tegen lagere prijsniveaus zouden kunnen bieden. Beleggers kunnen deze als instappunt gebruiken, rekening houdend met de robuuste opwaartse trend op middellange termijn die Ondo liet zien. Risico’s op de langere termijn zijn onder meer dat de activa onder de huidige steunniveaus dalen, terwijl er beperkte historische gegevens zijn die de veerkracht ervan kunnen voorspellen.

Conclusie

Terwijl we de lagen van potentieel in de cryptocurrency-sector hebben blootgelegd, is het duidelijk dat, hoewel Avalanche en Ondo hun eigen sterke punten hebben voor investeringsoverwegingen, BlastUP opvalt als het kroonjuweel binnen het Blast-ecosysteem. Het concept spreekt niet alleen tot de verbeelding, maar biedt ook het praktische momentum dat nodig is voor een explosieve opkomst. Gevat in een vooruitstrevend raamwerk, torent het potentieel van BlastUP boven zijn tegenhangers uit en glinstert het van een onuitgesproken belofte van ongeëvenaarde groei. Investeerders doen er goed aan dit project in de gaten te houden, omdat het heel goed de laatste aanzet in de crypto-verovering zou kunnen zijn.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!