Solana grootste crypto tijger deze week – Is 70% ADTV toename voorteken van verdere stijging, kan Solana 1000 euro worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De crypto markt is goed begonnen deze week, en in het bijzonder Solana. Het handelsvolume van deze crypto is namelijk met zo’n 70% gestegen. Solana is deze week de aanvoerder van alle stijgingen als grootste crypto stijger. Veel investeerders vragen zich dan ook af wat de toekomst zal brengen en of deze stijgingen door zullen zetten. Ze vragen zich daarom ook af: kan Solana 1000 euro worden?

In dit artikel zullen we nader ingaan op deze vragen en een analyse maken over de Solana koers. Wij zullen ook wat andere coins benoemen die mogelijk kunnen mee stijgen met Solana. 

Solana koers analyse – Kan Solana 1000 euro worden?

De Solana koers heeft een interessante periode meegemaakt in de afgelopen week. Er zijn grote stijgingen, maar ook grote dalingen geweest. Sinds begin februari is Solana flink gaan stijgen, wat resulteerde in een lokaal hoogtepunt van $208 op 18 maart.

Na het lokale hoogtepunt vond er een correctie plaats. Hierdoor nam de Solana (SOL) koers af met zo’n 75 procent in een paar dagen naar ongeveer $160. Maar hierna belandde Solana bijna direct weer in nieuwe stijgingen. De koers steeg binnen een dag weer terug naar $190 op 21 maart. Dit bleek wel van korte duur, want een volgende retracement zorgde ervoor dat de koers weer daalde naar onder $175. 

Momenteel is de Solana koers weer rustig aan het stijgen. Op het moment van schrijven wordt de cryptocurrency verhandeld voor $194,84. Dit zit erg dicht bij $200, wat een belangrijk weerstandsniveau is voor Solana. Op het moment dat het lukt om boven deze weerstand te blijven, kan Solana een erg bullish periode verwachten. 

De afgelopen weken waren wat turbulent voor Solana, maar als we verder terugkijken doet de coin het erg goed. De Solana koers is namelijk met bijna 90% gestegen in de afgelopen maand. Daarmee staat SOL meer dan 800% in het groen over een periode van een jaar. 

Solana (SOL) koers grafiek van de afgelopen maand. bron: CoinGecko

Crypto presteert dus erg goed de afgelopen maanden. Dit is voornamelijk te danken aan Bitcoin (BTC). Deze bekendste cryptomunt behaalde laatst nog een all-time high van $73K. Hierna kwam Bitcoin wel in een correctie, maar het lijkt nu weer constant te stijgen. Dit is waarschijnlijk de anticipatie op de aankomende Bitcoin halving in april. 

Als we kijken naar de technische indicatoren van Solana, dan kunnen we misschien meer zeggen over de toekomst. De RSI staat momenteel op 65 en geeft daarmee een neutraal koopsignaal af. De Moving Averages van Solana geven echter iets heel anders aan. Deze geven allemaal een sterk koopsignaal af, wat suggereert dat Solana zeker nog verder kan gaan stijgen op de korte termijn.

Solana meme coins stuwen SOL omhoog

We hebben de afgelopen maand ook in een meme coin mania gezeten. Alle meme coins, voornamelijk op Solana, hebben grote winsten geboekt. Dit kan een essentieel onderdeel zijn van de terugkomst van Solana op $200. 

De activiteit op het Solana netwerk kan ook helpen bij het klimmen naar $200. Solana heeft in maart Ethereum daardoor verslagen in netwerkactiviteit. Dit kan samen met alle andere bovengenoemde aspecten ervoor zorgen dat Solana zijn vorige all-time high van $260 kan gaan opzoeken. 

Om antwoord te geven op de vraag: kan Solana 1000 euro worden? Dat blijft lastig op de korte termijn. Deze stijging zal namelijk ongekend zijn voor een gevestigde crypto. Toch ligt het wel binnen handbereik, zeker als de Solana blockchain aan populariteit blijft winnen onder traders.

Voor stijgingen van x100 of misschien wel x1000 kunnen investeerders misschien beter kijken naar andere opties. Wij hebben hieronder een aantal interessante opties geselecteerd.

Grootste crypto stijgers op de korte termijn 

Sommige investeerders zijn op zoek naar de grootste crypto stijgers voor de korte termijn. Dit zijn vaak nieuwe cryptomunten die hun eerste rally’s nog moeten neerzetten. Vaak gaat dit wel gepaard met een hoog risico/rendement verhouding, maar dit soort tokens hebben al veel vaker nieuwe crypto miljonairs gemaakt. Wij hebben hier een top 4 gemaakt met nieuwe, potentiële, grootste crypto stijgers. 

Green Bitcoin ($GBTC) – Nieuwe duurzame crypto klaar voor exchanges

Green Bitcoin ($GBTC) is een nieuw project dat perfect in zal spelen op het enthousiasme rondom Bitcoin. Hierdoor komt het uit op het perfecte moment. Het idee achter deze coin is het aanbieden van een duurzame variant op Bitcoin.

Green Bitcoin runt op het netwerk van Ethereum, dit is niet zonder reden. Het maakt namelijk gebruik van het Proof-Of-Stake systeem in plaats van het Proof-Of-Work systeem. Hierdoor wordt er bij de transacties aanzienlijk veel minder energie verbruikt, waardoor $GBTC een duurzame variant van Bitcoin is. 

Voor de gebruikers heeft het project ook het Gamified Green Staking model ontwikkeld. Door het staken van $GBTC krijgen investeerders naast een passief inkomen ook de kans om extra winst te maken door middel van het juist voorspellen van de Bitcoin koers. Bij een juiste voorspelling gaat de APY van het staken omhoog.

Dit project heeft een duurzaam idee met een extra mogelijkheid tot inkomen voor investeerders. Hierdoor valt het goed in de smaak bij de crypto community, wat te merken is aan de presale. Er is momenteel namelijk al meer dan $9 miljoen opgehaald. Wees er dus niet te laat bij!

Koop Hier $GBTC

Bitcoin Minetrix ($BTCMX) – Nieuwe crypto met revolutionair cloud mining protocol

Sinds de eerste grote stijgingen van Bitcoin is het minen ervan een erg lucratieve activiteit geweest. Het is echter op dit moment voor de particulier erg lastig om efficiënt uit te voeren. Grote mining pools nemen alle block beloningen voor zich en dus ook alle winsten. Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) gaat hier verandering in brengen. 

Dit wordt gedaan met hun nieuwe, revolutionaire, cloud mining protocol. Met behulp van dit systeem wil Bitcoin Minetrix het minen van Bitcoin weer terugbrengen bij de particulier. Het systeem werkt met een Stake-to-Mine mechanisme en het werkt als volgt:

Gebruikt kunnen hun gekochte $BTCMTX staken waardoor ze cloud mining credits ontvangen. Deze niet verhandelbare ERC-20 tokens kunnen geburned worden voor ‘Bitcoin cloud mining power’. Dit zorgt ervoor dat gebruikers dus naast een passief inkomen ook een aandeel krijgen in Bitcoin mining door middel van het staken van hun tokens. 

Dat dit project veel potentie heeft, wat onder meer blijkt uit de succesvolle presale. Er is namelijk al meer dan $12,5 miljoen opgehaald voor het project. Veel investeerders zien hun mining toekomst bij dit project. Zie je dit ook? Dan verwijzen we je door naar de officiële website. 

Koop Hier $BTCMTX

eTukTuk ($TUK) – Duurzame crypto ontwikkelt de Tesla voor ontwikkelingslanden

eTukTuk ($TUK) is een nieuw duurzaam crypto project dat ook hulp wil bieden aan ontwikkelingslanden. Hierdoor wil het twee maatschappelijke problemen tegelijkertijd oplossen, wat een erg ambitieus plan is. Maar als dit werkt, dan zou deze cryptomunt zeker gaan behoren tot de grootste crypto stijgers.

Het draait allemaal om de eTukTuk, een elektrische variant op de welkbekende tuktuk. De tuktuk is het meest gebruikte vervoermiddel in ontwikkelingslanden, maar het heeft een vervuilende tweetaktmotor. Door het vervangen van de huidige tuktuk met de eTukTuk, zal de uitstoot van de transportsector aanzienlijk verlaagd worden. 

Het project zal de integratie van de eTukTuk ook ondersteunen in de desbetreffende landen. Ze willen de oplaadinfrastructuur financieren en ontwerpen. De $TUK token zal de native token worden binnen dit ecosysteem. Chauffeurs zullen bijvoorbeeld alleen hun eTukTuk kunnen opladen door met de $TUK token te betalen.

Het bezitten van $TUK tokens betekent dus het ondersteunen van klimaatactie en ontwikkelingshulp. De $TUK token kan ook lucratief worden door het staken terwijl het project zal groeien. De $TUK token is momenteel beschikbaar in een presale, dus de koers zal nooit lager zijn dan op dit moment. Profiteer nu dus maximaal van de laatste crypto trend.

Koop Hier $TUK

5th Scape ($5SCAPE) – Nieuwe crypto voor de gamers

5th Scape ($5SCAPE) is een nieuwe token die voornamelijk gamers zal aanspreken. Het is namelijk een project dat VR zal gaan combineren met crypto. Daarnaast komt het ook met een interessant ecosysteem waar ontwikkelaars ondersteund en aangemoedigd worden. 

Het project is gebaseerd op een ecosysteem waar VR games ontwikkeld worden. Daarnaast gaan ze ook VR headsets en AR gaming stoelen verkopen. In het tweede kwartaal van 2024 worden de eerste games verwacht. 

$5SCAPE zal de native token worden binnen het 5th Scape ecosysteem. Op het moment dat een gebruiker kiest om $5SCAPE te gebruiken voor betalingen binnen het ecosysteem, kan hij grote kortingen verwachten. $5SCAPE kan ook gestaked worden voor een passief inkomen. 

Laatst is de presale van de token begonnen. De presale bevindt zich nu in de derde fase en er is al meer dan $2,5 miljoen opgehaald. Dit laat zien dat er erg veel enthousiasme is voor dit project. Ben je een crypto liefhebber en een gameliefhebber? Dan is dit het perfecte project voor jou!

Koop Hier $5SCAPE

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!