Favoriete van whales deze maart in de grote crypto oceaan

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De recente volatiliteit van Bitcoin stimuleert de accumulatie van whales, wat wijst op een bredere belangstelling voor altcoins. Met onze tekst kunt u de nieuwste inzichten ontdekken over trending cryptocurrencies, zorgvuldig uitgekozen door deze whales. Alle marktbewegingen voor maart zullen logischer zijn en u zult hopelijk in staat zijn voorop te blijven lopen. Welke munten zijn het meest veelbelovend?

ScapesMania: Het grote debuut

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, was eindelijk het langverwachte beursdebuut van ScapesMania aangebroken.

$MANIA stapt in PancakeSwap, een populaire DEX op het Binance Smart Chain-netwerk dat bekend staat om zijn grote gebruikersbestand en liquiditeit. Maar dat is nog maar het begin. Na PancakeSwap onderzoekt het project de mogelijkheden voor CEX-noteringen, wat de mogelijkheden voor potentiële groei zou kunnen vergroten. Ontdek hier de aanpak van het team ten aanzien van de CEX-vermeldingen.

De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen. USDT is de belangrijkste bron van liquiditeit volgens de vraag van de gemeenschap. De debuuthandelsdag was opmerkelijk. De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten. ScapesMania heeft aan iedereen bewezen dat het niet zomaar een eendaags ICO-project is, maar een serieuze onderneming die zich inzet om samen met de gemeenschap van houders te groeien.

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van het token naar het hoogste punt ooit van $0,01477, wat een indrukwekkende stijging van 147,77% betekent. Geen verdere uitleg nodig.

Baanbrekende benadering van gaming

Als je nog niet bekend bent met waar ScapesMania over gaat, volgt hier een kort overzicht. Het is een gaming-ecosysteem waar spelers meeslepende ervaringen kunnen opdoen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

Door gebruik te maken van de groeiende casual gaming-industrie tijdens de huidige bull run bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie. Als je crypto-nieuws volgt, ben je waarschijnlijk getuige geweest van succesverhalen over gamingprojecten tijdens de recente marktrally. Nu is ScapesMania helemaal klaar om van start te gaan en zijn potentieel te ontketenen in een bloeiende niche.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Vraagt u zich af waarom de community massaal naar ScapesMania komt?

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • De tokenomics van $MANIA zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema is bedoeld om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+. Om het bereik van het project verder uit te breiden, test ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.
  • Het smart contract van het project heeft een goedkeuringsstempel gekregen van BlockSafu. Als houder kunt u vertrouwen op de inzet van het platform op het gebied van veiligheid.
  • ScapesMania wint terrein op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door steun van gerespecteerde influencers in het veld.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

Het is duidelijk dat dit succes niet mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters hartelijk voor deze kickstart. En onthoud: dit is nog maar het begin: Er komt nog veel meer!

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Weet je nog hoe gamingprojecten in 2021 een hoge vlucht namen? Welnu, de huidige hausse op de cryptomarkt zou een vergelijkbare kans op expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële steun heeft de munt zijn veerkracht al bewezen.

Het toekomstige prijstraject hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, waarin ScapesMania allemaal uitblinkt, waardoor eindeloze mogelijkheden in het verschiet liggen.

Waarom wachten? Onderneem vandaag nog actie! Verzeker uw plek op een potentieel lonende reis – pak nu uw $MANIA-tokens op PancakeSwap.

>>> Sluit je aan bij 18K-houders – Koop nu $MANIA! <<<

Stellar (XLM): Een baken voor de toekomst of een ster die verdwijnt in het crypto-universum?

Stellar (XLM), geboren uit een Ripple hard fork in 2014, was in 2023 getuige van trage prestaties, met een marktwaarde van bijna $0,1225 eind februari 2024. Voorspellingen voor 2024 duiden op een potentiële stijging naar $0,3057, en verder stijgend naar $0,4281 in 2025. -Termijnvoorspellingen voorspellen een stijging naar $1,25 in 2030.

Pepe (PEPE): De opkomst van een nieuwe meme coin-kampioen?

Pepe (PEPE), gelanceerd in mei 2023, had het aanvankelijk moeilijk, maar is onlangs uitgegroeid tot de derde grootste memecoin qua marktkapitalisatie. De prijsvoorspellingen voor 2024 lopen sterk uiteen, van $0,000014 tot $0,0000177, met ambitieuzere schattingen van $0,0000227 in 2025 en $0,000126 in 2030.

Sui (SUI): Een nieuwe grens in blockchain-innovatie?

Sui (SUI), gelanceerd in 2023, is snel gestegen naar de top 100 van cryptocurrencies qua marktkapitalisatie, met een Total Value Locked (TVL) van meer dan $450 miljoen. De prijsvoorspellingen voor Sui (SUI) zijn bullish, met schattingen variërend van $3,74 in 2024 tot $5,24 in 2025, en tot $22,62 in 2030.

Bonk (BONK): Een fris gezicht in de meme coin arena

Bonk (BONK), de eerste munt met een hondenthema op Solana (SOL), steeg in zes maanden met 15.000% en werd daarmee de grootste meme-munt van Solana (SOL). Prijsvoorspellingen voor Bonk (BONK) variëren van $0,000085 in 2024 tot $0,00035 in 2025, met langetermijnprojecties tot wel $0,0050, wat de volatiliteit en speculatie van meme-munten weerspiegelt.

Conclusie

De tekst bood je een inkijkje in de voorkeuren van invloedrijke marktwalvissen. Gewapend met deze kennis kunt u beter projecten kiezen en de huidige markt betreden. Op dit moment lijkt het erop dat ScapesMania, het trending casual gaming-project, de grootste potentiële aantrekkingskracht heeft.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!