De grote cryptorace: Wie neemt de leiding?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is bullish met positieve verschuivingen en vertoont een opmerkelijke opwaartse trend. De totale marktkapitalisatie steeg met 3,5% naar $2,56 biljoen, gedreven door nieuwe instroom. Prijzen, institutionele interesse, DeFi-volumes en TVL zijn de afgelopen 24 uur aanzienlijk gestegen. De handelsvolumes stegen scherp met 15% tot $81,2 miljard, terwijl de DeFi-volumes met 9% stegen tot $8,05 miljard.

Bitcoin (BTC) leidt met een stijging van 3,52%, waardoor de wekelijkse verliezen worden weggewerkt, maar nog steeds met 0,89% zijn gedaald in zeven dagen. Het 24-uurs handelsvolume steeg met 29% tot $29,9 miljard, wat een sterke aanwezigheid op de markt weerspiegelt. Factoren zoals post-spot Bitcoin ETF’s, miner- en traderstrategieën en macro-economische reacties duiden op een markt die klaar is voor groei.

Te midden van het zich ontvouwende drama van The Great Crypto Race verschuift de aandacht van de gemeenschap ook naar bepaalde altcoins. Lees verder om te ontdekken welke munten de leiding gaan nemen.

ScapesMania: Het grote debuut

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, was eindelijk het langverwachte beursdebuut van ScapesMania aangebroken.

$MANIA stapt in PancakeSwap, een populaire DEX op het Binance Smart Chain-netwerk dat bekend staat om zijn grote gebruikersbestand en liquiditeit. Maar dat is nog maar het begin. Na PancakeSwap onderzoekt het project de mogelijkheden voor CEX-noteringen, wat de mogelijkheden voor potentiële groei zou kunnen vergroten. Ontdek hier de aanpak van het team ten aanzien van de CEX-vermelding.

De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen. USDT is de belangrijkste bron van liquiditeit volgens de vraag van de gemeenschap.

De debuuthandelsdag was opmerkelijk. De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten. ScapesMania heeft aan iedereen bewezen dat het niet slechts een eendaags ICO-project is, maar een serieuze onderneming die zich inzet om samen met de gemeenschap van houders te groeien.

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van het token naar het hoogste punt ooit van $0,01477, wat een indrukwekkende stijging van 147,77% betekent. Geen verdere uitleg nodig.

Baanbrekende benadering van gaming

Als je nog niet bekend bent met waar ScapesMania over gaat, volgt hier een kort overzicht. Het is een gaming-ecosysteem waar spelers meeslepende ervaringen kunnen opdoen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

Door gebruik te maken van de groeiende casual gaming-industrie tijdens de huidige bull run bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie. Als je crypto-nieuws volgt, ben je waarschijnlijk getuige geweest van succesverhalen over gamingprojecten tijdens de recente marktrally. Nu is ScapesMania helemaal klaar om van start te gaan en zijn potentieel te ontketenen in een bloeiende niche.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Vraagt u zich af waarom de community massaal naar ScapesMania komt?

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • De tokenomics van $MANIA zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema is bedoeld om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • Het $MANIA-token dient voor het bestuur in de zich ontwikkelende DAO en fungeert als in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens inzetten voor extra beloningen en deelnemen aan activiteiten voor meer tokens. Het team werkt actief aan het uitbreiden van de bruikbaarheid van het token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en de gebruiksscenario’s ervan binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+. Om het bereik van het project verder uit te breiden, test ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.
  • Het smart contract van het project heeft een goedkeuringsstempel gekregen van BlockSafu. Als houder kunt u vertrouwen op de inzet van het platform op het gebied van veiligheid.
  • ScapesMania wint terrein op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door steun van gerespecteerde influencers in het veld.

De weg voor ons

In een wereld waar casual gaming regels zijn, loopt ScapesMania voorop door slim te voldoen aan wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die te maken hebben met de verbinding met hun publiek, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl de eigenaren profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista zal de casual gaming-industrie naar verwachting omhoogschieten naar 19,12 miljard dollar in 2027. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Om snel van start te kunnen gaan, werkt het project samen met de ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben binnengehaald voor de categorie Metaverse/Gaming/NFT. Sven, CEO van ScapesMania, zegt:

“Zoals u weet is een bekwaam team van cruciaal belang om ambitieuze doelen te bereiken. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lanceerteam werkelijk is. We werken tegelijkertijd aan het product. We geven ook prioriteit aan de versterking van het ontwikkelingsteam. Om de bedrijfsvoering te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Word lid van het community-kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

Het is duidelijk dat dit succes niet mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters hartelijk voor deze kickstart. En onthoud: dit is nog maar het begin: er komt nog veel meer!

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Het avontuur van ScapesMania begint nog maar net. Nu de casual gaming-industrie zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om dit veelbelovende landschap aan te boren.

Weet je nog hoe gamingprojecten in 2021 een hoge vlucht namen? Welnu, de huidige hausse op de cryptomarkt zou een vergelijkbare kans op expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële steun heeft de munt zijn veerkracht al bewezen.

Het toekomstige prijstraject hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, waarin ScapesMania allemaal uitblinkt, waardoor eindeloze mogelijkheden in het verschiet liggen.

Waarom wachten? Onderneem vandaag nog actie! Verzeker uw plek op een potentieel lonende reis – pak nu uw $MANIA-tokens op PancakeSwap.

>>> Sluit je aan bij 18K-houders – Koop nu $MANIA! <<<

Dogecoin (DOGE): Een reis voorbij de memestatus

Dogecoin (DOGE) is geëvolueerd van een meme naar een favoriete cryptocurrency van de gemeenschap, met aanzienlijke handelsvolumes en een robuuste marktkapitalisatie. Ondanks zijn oorsprong onderstrepen het aanpassingsvermogen van Dogecoin (DOGE) en de enthousiaste steun van de gemeenschap de veerkracht van de markt.

Toekomstige prijsvoorspellingen suggereren een mogelijke stijging van de waarde van Dogecoin (DOGE), wat duidt op een optimistische trend. Tegen 2025 wijzen de projecties op een maximale waardestijging, wat een positief sentiment ten aanzien van de acceptatie en het nut van Dogecoin (DOGE) weerspiegelt.

Het potentieel van Dogecoin (DOGE) voor het bereiken van nieuwe prijsmijlpalen is voelbaar, ondersteund door de wijdverbreide steun van sociale media en het toenemende nut bij transacties. De inherente volatiliteit en het meme-muntlabel kunnen echter een uitdaging vormen voor de wijdverbreide acceptatie ervan als een waardige keuze.

Arbitrum (ARB): Ethereum opschalen met Optimism

Arbitrum (ARB) is naar voren gekomen als een cruciale oplossing voor de schaalbaarheidsproblemen van Ethereum en biedt een laag 2-schaaloplossing die de transactiemogelijkheden van Ethereum verbetert. De introductie ervan is met belangstelling ontvangen, wat wijst op een groeiende vraag naar efficiënte en kosteneffectieve transactiemethoden.

De prijsvoorspellingen voor Arbitrum (ARB) zijn optimistisch, met verwachtingen van een aanzienlijke groei. Verwacht wordt dat deze groei het nut van Arbitrum (ARB) zal weerspiegelen bij het verbeteren van Ethereum-transacties en de toenemende acceptatie ervan.

De toekomst van Arbitrum (ARB) is veelbelovend, gezien de escalerende vraag naar Ethereum-schaaloplossingen. Niettemin hangt het succes af van een bredere marktacceptatie en de voortdurende ontwikkeling van de technologie om de concurrentie voor te blijven.

Cardano (ADA): Een platform voor functionele gedecentraliseerde applicaties

De ontwikkelingsfocus van Cardano (ADA) op proof-of-stake-consensus heeft het gepositioneerd als een belangrijke speler in de blockchain-ruimte en biedt een duurzaam en schaalbaar platform voor gedecentraliseerde toepassingen.

Met een solide basis en voortdurende platformupgrades wordt verwacht dat de prijs van Cardano (ADA) geleidelijk zal stijgen. De langetermijnvoorspellingen blijven optimistisch en weerspiegelen het vertrouwen in de technologische vooruitgang en marktpositie.

De optimistische kijk op de toekomst van Cardano (ADA) wordt ondersteund door zijn wetenschappelijke benadering van blockchain-ontwikkeling en een sterke toewijding aan duurzaamheid. Het bereiken van een brede adoptie en het concurreren met andere blockchains zorgen echter voor voortdurende uitdagingen.

Avalanche (AVAX): Baanbrekende snelle en goedkope transacties

Avalanche (AVAX) valt op door zijn hoge doorvoer en lage transactiekosten, waarmee belangrijke blockchain-beperkingen worden aangepakt. De prestaties en mogelijkheden hebben de aandacht getrokken, waardoor de aanwezigheid op de markt is verstevigd.

Voorspellingen voor de prijs van Avalanche (AVAX) wijzen in de richting van een positief momentum, aangedreven door de technische sterke punten en het groeiende ecosysteem. De focus van het platform op schaalbaarheid en ontwikkelaarsvriendelijke functies zal naar verwachting de waarde ervan verder vergroten.

Avalanche (AVAX) is klaar voor groei, met potentiële uitbreidingen en samenwerkingen die het ecosysteem zullen versterken. Het concurrentielandschap vereist echter dat Avalanche (AVAX) voortdurend blijft innoveren en zich aanpast aan de behoeften van de gebruiker.

Conclusie

De cryptocurrency-markt ervaart een dynamische groei, waarbij de voortdurende ‘Great Crypto Race’ de aandacht trekt. Met name Dogecoin (DOGE), Arbitrum (ARB), Cardano (ADA) en Avalanche (AVAX) onderscheiden zich met unieke ontwikkelings- en adoptiepaden. Bovendien biedt het debuut van ScapesMania, waarin gaming met blockchain wordt gecombineerd, een opwindende kans voor groei in de casual gaming-sector.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!