Booming stijging: Bitcoin (BTC) en Pepe (PEPE) leiden de altcoin Rally. Is KangaMoon de volgende?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin (BTC) begon de crypto bull run, Pepe (PEPE) volgde het voorbeeld, en nu vragen beleggers zich af of KangaMoon de volgende is die in de rij zal staan. Interessant is dat KangaMoon-tokens de goedkoopste zijn die ze ooit zullen zijn tijdens de eerste fasen van een preventie-evenement. Laten we eens nader kijken naar de factoren die deze altcoin-rally aandrijven en wie er het meest van profiteert.

Institutionele dollars stromen over naar Bitcoin (BTC)

Sinds het dieptepunt van iets minder dan $15.000 in 2023 heeft Bitcoin een opmerkelijk herstel doorgemaakt en op 14 maart 2024 een nieuw recordhoogte van $73.800 bereikt. Hoewel de prijs sindsdien is gecorrigeerd tot onder de $71.000 op het moment van schrijven, zijn alle tekenen wijzen op een aanhoudende opwaartse trend voor ‘de oranje munt’.

De spot-Bitcoin ETF’s die dit jaar arriveren, lijken de belangrijkste drijvende kracht achter de recente stijging te zijn. Omdat er elke dag miljarden dollars in Bitcoin stromen via deze ETF’s, is het geen verrassing dat het aanbod moeite heeft om de vraag bij te houden.

Het volgende op de Bitcoin-agenda is de halveringsgebeurtenis, die in april 2024 zal plaatsvinden. Deze gebeurtenis, die elke vier jaar plaatsvindt, heeft de neiging een aanbodschok te veroorzaken, aangezien de blokbeloningen voor mijnwerkers worden gehalveerd, waardoor schaarste ontstaat en de prijzen stijgen.

Met de recente halvering en de groeiende institutionele adoptie zou Bitcoin tegen eind 2024 mogelijk een prijs van $300.000 per munt kunnen bereiken. Het lijkt misschien een hele opgave om Bitcoin een actief van $6 biljoen te maken, maar met goud – soms vergeleken met Bitcoin – ter waarde van $13,50 biljoen is het misschien niet zo ver weg als sommige sceptici denken.

Het potentieel van Pepe (PEPE) om naar nieuwe hoogten te springen

De markt beweegt niet zoals tijdens eerdere bullcycli. Normaal gesproken zou Bitcoin leiden met een parabolische zet, gevolgd door altcoins zoals Ethereum, en vervolgens zouden memecoins naar de maan schieten.

Deze keer stijgen de memecoins echter samen met Bitcoin, terwijl particuliere beleggers op zoek zijn naar het grootst mogelijke rendement. En deze aanval wordt geleid door Pepe, een relatief nieuwe memecoin, vertegenwoordigd door het beroemde personage ‘Pepe the Frog’.

De Pepe koers is gestegen van $0,000001300 eind februari naar boven $0,00001085 in de tweede week van maart. Bijna 10x winst in zo’n korte tijd is indrukwekkend, en Pepe’s marktkapitalisatie ligt nu boven de $4,50 miljard.

Maar kan Pepe dit momentum voortzetten en stijgen? Bullish analisten wijzen erop dat Pepe aantoonbaar de beste branding en gemeenschapsondersteuning heeft onder de memecoins. Waar dan ook op crypto Twitter gaan is onmogelijk zonder de brutale kikker aan zijn bureau of op een raket te zien.

Nu Shiba Inu een piek van $40 miljard bereikt in de bull run van 2020/21, kunnen analisten verwachten dat Pepe die waarde evenaart of zelfs overtreft, gezien zijn sterke merknaam en gemeenschap. Dit zou een winst van bijna 10x vertegenwoordigen ten opzichte van de huidige marktkapitalisatie van $4,50 miljard.

KangaMoon’s (KANG) explosieve voorverkooplancering

KangaMoon combineert de beste aspecten van memecultuur, gaming en beloningen in één enkel play-to-earn-platform. Dit idee begint al een vlucht te nemen, waarbij de memecoin de afgelopen weken met 180% is gegroeid omdat de voorverkoop de aandacht trekt.

Spelers van KangaMoon beginnen met een Kangaroo-personage dat kan worden aangepast met verschillende outfits en accessoires. De game biedt verschillende uitdagingen en avonturen, waarbij spelers KANG-tokens kunnen verdienen die kunnen worden gebruikt voor in-game aankopen of kunnen worden ingewisseld voor andere cryptocurrencies.

Het P2E-concept (play-to-earn) heeft de laatste tijd veel terrein gewonnen. De mondiale markt voor play-to-earn NFT-games zal naar verwachting groeien met een CAGR van 17,93% en tegen 2028 8856,95 miljoen dollar bereiken. Het veroveren van slechts een fractie van deze markt zou aanzienlijke waarde kunnen opleveren voor KangaMoon en zijn investeerders.

Maar het gaat niet alleen om de potentiële winst. KangaMoon is een plek waar de gemeenschap samenkomt en plezier heeft, met regelmatige evenementen en competities om spelers erbij te betrekken. Het sociale-fi-aspect van het project stelt spelers ook in staat om met elkaar in contact te komen en nieuwe vrienden te maken.

KANG-tokens kunnen worden gekocht voordat de game wordt gelanceerd tijdens het voorverkoopevenement. Na een stijging van 180% in de afgelopen weken, kost KANG nu een prijs van $0,014 tijdens de vierde voorverkoopfase. Elke fase zal verdere prijsstijgingen met zich meebrengen, dus het is logisch waarom er plotseling een haast is om vroeg in te stappen.

Analisten zijn van mening dat de waarde van KangaMoon op de lanceringsdag met 35x zou kunnen stijgen. Deze projectie is gebaseerd op het succes van soortgelijke play-to-earn-spellen zoals Axie Infinity, de memecoin-markt ter waarde van $60 miljard en de vroege vraag tijdens de voorverkoop.

Ontdek vandaag nog de spannende mogelijkheden die beschikbaar zijn in de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/
Word lid van onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/KangaMoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!