Cardano overschaduwen: De altcoin met superieur potentieel

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt is momenteel getuige van een opmerkelijke verschuiving, vooral binnen het Cardano (ADA)-ecosysteem, dat een aanzienlijke toename van de ontwikkelingsactiviteit heeft gezien en Ethereum (ETH) heeft overtroffen in termen van ontwikkelaarsbetrokkenheid op GitHub. Deze sterke stijging in de ontwikkeling is een positieve indicator van een actief team dat regelmatig updates pusht, wat mogelijk kan leiden tot verhoogde functionaliteit en innovatie voor het Cardano (ADA)-platform. Ondanks de toename van de ontwikkelingsactiviteit zijn de algehele actieve adressen die interageren binnen het Cardano (ADA)-ecosysteem echter gestagneerd, en is er een lichte daling in de DeFi-sector in termen van Total Value Locked (TVL) en Decentralized Exchange (DEX). ) volumes. Deze situatie geeft een gemengd beeld: aan de ene kant is er duidelijk bewijs van groei en ontwikkeling binnen het Cardano (ADA)-netwerk, maar aan de andere kant is er een gebrek aan overeenkomstige toename in gebruikersbetrokkenheid en DeFi-activiteit.

Er zijn de laatste tijd niet zoveel altcoins geweest die Cardano (ADA) serieus kunnen uitdagen, maar deze reeks projecten lijkt veelbelovend. Deze munten zijn gekozen op basis van zowel hun prestaties uit het verleden als hun toekomstige potentieel.

ScapesMania: Het grote debuut

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, was eindelijk het langverwachte beursdebuut van ScapesMania aangebroken.

$MANIA stapt in PancakeSwap, een populaire DEX op het Binance Smart Chain-netwerk dat bekend staat om zijn grote gebruikersbestand en liquiditeit. Maar dat is nog maar het begin. Na PancakeSwap onderzoekt het project de mogelijkheden voor CEX-noteringen, wat de mogelijkheden voor potentiële groei zou kunnen vergroten. Ontdek hier de aanpak van het team ten aanzien van de CEX-vermeldingen.

De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen. USDT is de belangrijkste bron van liquiditeit volgens de vraag van de gemeenschap. De debuuthandelsdag was opmerkelijk. De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten. ScapesMania heeft aan iedereen bewezen dat het niet slechts een eendaags ICO-project is, maar een serieuze onderneming die zich inzet om samen met de gemeenschap van houders te groeien.

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools. Geen verdere uitleg nodig.

Baanbrekende benadering van gaming

Als je nog niet bekend bent met waar ScapesMania over gaat, volgt hier een kort overzicht. Het is een gaming-ecosysteem waar spelers meeslepende ervaringen kunnen opdoen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

Door gebruik te maken van de groeiende casual gaming-industrie tijdens de huidige bull run bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie. Als je crypto-nieuws volgt, ben je waarschijnlijk getuige geweest van succesverhalen over gamingprojecten tijdens de recente marktrally. Nu is ScapesMania helemaal klaar om van start te gaan en zijn potentieel te ontketenen in een bloeiende niche.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Vraagt u zich af waarom de community massaal naar ScapesMania komt?

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • De tokenomics van $MANIA zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema is bedoeld om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • Het $MANIA-token dient voor het bestuur in de zich ontwikkelende DAO en fungeert als in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens inzetten voor extra beloningen en deelnemen aan activiteiten voor meer tokens. Het team werkt actief aan het uitbreiden van de bruikbaarheid van het token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en de gebruiksscenario’s ervan binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+. Om het bereik van het project verder uit te breiden, test ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.
  • Het smart contract van het project heeft een goedkeuringsstempel gekregen van BlockSafu. Als houder kunt u vertrouwen op de inzet van het platform op het gebied van veiligheid.
  • ScapesMania wint terrein op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door steun van gerespecteerde influencers in het veld.

De weg voor ons

In een wereld waar casual gaming regels zijn, loopt ScapesMania voorop door slim te voldoen aan wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die te maken hebben met de verbinding met hun publiek, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl de eigenaren profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista zal de casual gaming-industrie naar verwachting omhoogschieten naar 19,12 miljard dollar in 2027. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Om snel van start te kunnen gaan, werkt het project samen met de ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben binnengehaald voor de categorie Metaverse/Gaming/NFT. Sven, CEO van ScapesMania, zegt:

“Zoals u weet is een bekwaam team van cruciaal belang om ambitieuze doelen te bereiken. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lanceerteam werkelijk is. We werken tegelijkertijd aan het product. We geven ook prioriteit aan de versterking van het ontwikkelingsteam. Om de bedrijfsvoering te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Word lid van het community-kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

Het is duidelijk dat dit succes niet mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters hartelijk voor deze kickstart. En onthoud: dit is nog maar het begin: er komt nog veel meer!

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Het avontuur van ScapesMania begint nog maar net. Terwijl de casual gaming-industrie zich de komende jaren opmaakt voor exponentiële groei, is er nooit een beter moment geweest om dit veelbelovende landschap aan te boren.

Weet je nog hoe gamingprojecten in 2021 een hoge vlucht namen? Welnu, de huidige hausse op de cryptomarkt zou een vergelijkbare kans op expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële steun heeft de munt zijn veerkracht al bewezen.

Het toekomstige prijstraject hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, waarin ScapesMania allemaal uitblinkt, waardoor eindeloze mogelijkheden in het verschiet liggen.

Waarom wachten? Onderneem vandaag nog actie! Verzeker uw plek op een potentieel lonende reis – pak nu uw $MANIA-tokens op PancakeSwap.

>>> Sluit je aan bij 18K-houders – Koop nu $MANIA! <<<

Blur (BLUR): De strategische token van NFT-marktplaats wordt ontgrendeld

Blur (BLUR) heeft zijn positie op de NFT-markt verstevigd door middel van strategische ontgrendeling van tokens en een focus op professionele contentmakers. De recente ontgrendeling van bijna 50 miljoen Blur-tokens (BLUR) heeft de prijs van het activum doen stijgen, wat de leidende rol van Blur (BLUR) in de heropleving van de NFT-sector onderstreept. Sinds juni 2023 heeft Blur (BLUR) een aanzienlijk deel van zijn tokens naar Coinbase Prime verplaatst, wat wijst op een robuuste strategie voor het beheer van het tokenaanbod.

De prijs van Blur (BLUR) heeft veerkracht en groei getoond en handelt momenteel rond de $0,67 met een stijging van 16% na de laatste ontgrendeling van tokens. Dit positieve momentum weerspiegelt het vertrouwen van de markt in de Blur-strategie (BLUR) en het potentieel ervan om de NFT-ruimte te domineren.

De toekomst van Blur (BLUR) lijkt veelbelovend, met het potentieel voor verdere waardering naarmate het platform blijft innoveren en marktaandeel in het NFT-domein verovert. Het beheersen van de impact van de voortdurende ontgrendeling van tokens op de prijsvolatiliteit zal echter cruciaal zijn voor het handhaven van het opwaartse traject. Als je met succes door deze dynamiek navigeert, kan Blur (BLUR) nieuwe hoogten bereiken, waarbij een stijging van 85% naar het volgende weerstandsniveau van $ 1,25 tot de mogelijkheden behoort.

Arbitrum (ARB): Verbetering van de efficiëntie van Ethereum

Arbitrum (ARB) heeft aandacht gekregen als een Layer-2-schaaloplossing voor Ethereum, met als doel de transactiesnelheid te verbeteren en de kosten te verlagen. Ondanks een historisch dieptepunt in september 2023 heeft Arbitrum (ARB) tekenen van herstel laten zien, gesteund door strategische partnerschappen en de verwachting van de lancering van het mainnet.

De prijsvoorspellingen van Arbitrum (ARB) voor 2024 suggereren een bereik van $2,43 tot $4,46, met het potentieel om in 2030 te stijgen tot $70,22. Deze voorspellingen weerspiegelen optimisme over de rol van Arbitrum (ARB) in het Ethereum-ecosysteem en zijn vermogen om schaalbaarheidsuitdagingen effectief aan te pakken.

Arbitrum (ARB) staat voor de dubbele uitdaging: het momentum behouden en zijn technologische beloften waarmaken. Het vermogen van het platform om de efficiëntie van Ethereum te verbeteren zonder de veiligheid of decentralisatie in gevaar te brengen, zal van cruciaal belang zijn. Als Arbitrum (ARB) deze uitdagingen het hoofd kan bieden en kan profiteren van zijn vroege successen, zou Arbitrum (ARB) een cruciale rol kunnen spelen in de toekomst van Ethereum en het bredere blockchain-landschap.

Magic Square (SQR): Empowerment van Web3-ontwikkelaars

Magic Square (SQR) heeft Magic Square (SQR) ter waarde van 66 miljoen dollar toegewezen voor zijn ecosysteemsubsidieprogramma, gericht op Web3-projecten, waaronder dApps, games, infrastructuur, portemonnees, DAO’s, uitwisselingen, DeFi en CeFi-protocollen. Dit initiatief onderstreept de toewijding van Magic Square (SQR) aan het bevorderen van innovatie en groei binnen de Web3-ruimte.

De toewijzing van substantiële financiering voor de ontwikkeling van ecosystemen weerspiegelt een sterk geloof in het potentieel voor groei en innovatie binnen het Magic Square (SQR)-platform.

Het succes van Magic Square (SQR) zal afhangen van zijn vermogen om zijn ecosysteemsubsidieprogramma effectief in te zetten om veelbelovende Web3-projecten te ondersteunen en op te schalen. De focus van het platform op op prestaties gebaseerde campagnes en de ‘Road-to-IDO’-campagne voor projecten die zich voorbereiden op gedecentraliseerde tokenverkoop zouden de zichtbaarheid en acceptatie ervan aanzienlijk kunnen vergroten. Navigeren door het competitieve landschap van Web3-platforms en het onderhouden van een robuuste en betrokken gemeenschap zullen de sleutel zijn tot succes op de lange termijn.

Conclusie

De cryptocurrency-markt ondergaat momenteel een aanzienlijke verschuiving, vooral binnen het Cardano (ADA)-ecosysteem. In dit evoluerende landschap krijgen altcoins zoals Blur (BLUR), Arbitrum (ARB), Magic Square (SQR) en ScapesMania aandacht omdat ze unieke waardeproposities bieden die de recente ontwikkelingen van Cardano (ADA) mogelijk zouden kunnen overschaduwen. Vooral ScapesMania valt op omdat het een niche aan het veroveren is in de casual gaming-sector, die op het punt staat omhoog te schieten.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!