Post-markt daling, de Dencun-update zal deze crypto’s lanceren

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De recente prijsdaling van Bitcoin heeft velen doen schrikken, maar experts denken dat het ergste voorbij is. Eén factor die hieraan bijdraagt is de verwachte Dencun Update, waarvan wordt aangenomen dat deze specifieke crypto’s omhoog zal schieten. Het volgen van deze kritische marktverschuivingen is van cruciaal belang. Hierbij wordt het belang van ons komende artikel benadrukt, waarin we dieper ingaan op de specifieke kenmerken van deze potentiële ‘crypto-winnaars’.

BlastUP-voorverkoop bereikt $2,5 miljoen: Anticiperen op het volgende grote ding in crypto

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs indruk gemaakt in de cryptowereld met zijn duizelingwekkende debuut, waarmee in een paar weken tijd 2,5 miljoen dollar werd opgehaald. Het aantal vroege investeerders dat het grote potentieel van BlastUP al heeft onderkend, groeit exponentieel.

BlastUP staat klaar om groot succes te behalen, met plannen om Web3-tools te voorzien van AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startup-lanceringen. Het biedt een uitgebreide reeks tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt.

Momenteel voert BlastUP de vierde voorverkoopfase uit, waarbij BlastUP-tokens tegen de laagste prijs worden aangeboden. Als u deze tokens nu koopt voor $0,055, krijgt u een flinke korting van 45%, aangezien de aanbiedingsprijs is vastgesteld op $0,1.

>> Wees een van de EERSTE! Ontvang de exclusieve voordelen van BlastUP-voorverkoop <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkoop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Na een eenvoudige missie om blockchain-startups te helpen sneller te groeien en meer te verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is zeer toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte lancering in de crypto-ruimte.

De uitgebreide routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en schetst plannen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor startup-teams en de Community Marketplace op te zetten.

>> Sluit je NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen <<

Mogelijke Polygon-stijging te midden van uitdagingen op het gebied van de ontwikkeling van gedecentraliseerde beurzen

De prijs van Polygon ligt op $0,96, onder zowel het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $1,11 als het tweede weerstandsniveau van $1,27. De ontwikkelingen op het gebied van de gedecentraliseerde uitwisseling zouden een stijging kunnen inluiden, waardoor deze mogelijk voorbij de dichtstbijzijnde weerstand van $1,13 zou kunnen komen. Niettemin duiden technische indicatoren zoals MACD op verkoop, wat duidt op komende uitdagingen.

Polygon heeft ook zijn dichtstbijzijnde steun op $0,82, waarbij het 100-dagen voortschrijdend gemiddelde op $0,92 duidt op een algemeen bullish sentiment. De tweede steun ligt echter op een dieptepunt van $0,63. Op de lange termijn zou de potentiële waardegroei van hun DEX-mijlpalen enorm kunnen zijn. Hoe het ook zij, de Stochastics en de RSI blijven neutraal en tonen voorzichtigheid te midden van het optimisme.

Voorzichtige aanpak aanbevolen: Huidige OP-prijstrend en potentiële groei

Als we naar de huidige OP-prijsontwikkeling kijken, zouden evenwichtige vooruitzichten wijzen op een voorzichtige aanpak. Gezien de huidige prijs van $3,42 en het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $4,32, zouden we mogelijk een stijging kunnen zien. Het is echter essentieel om te bedenken dat de huidige RSI en Stochastic RSI Fast Rated Actions neutraal zijn, wat aangeeft dat er op dit moment niet veel opwaarts momentum is. Met de 10-daagse en 100-daagse Simple Moving Averages van respectievelijk $3,87 en $3,47 is er ruimte voor verbetering.

Op de lange termijn zijn er zeker groeimogelijkheden, gezien het tweede weerstandsniveau op $4,95. De door MACD aanbevolen actie is echter verkopen en de Simple Moving Averages duiden ook op een verkoop. Het geeft een signaal af dat u voorzichtig moet zijn. Aan de andere kant kunnen de dichtstbijzijnde en tweede ondersteuningsniveaus van respectievelijk $2,95 en $2,20 risico’s met zich meebrengen als de prijzen verder dalen. Maar het is ook redelijk om te stellen dat deze niveaus koopmogelijkheden bieden voor slimme beleggers.

Conclusie

Terwijl andere crypto’s zoals Polygon en OP potentieel hebben, lijkt BlastUP het meest op te vallen in de vluchtige crypto-ruimte, vooral binnen het Blast-ecosysteem. Met indrukwekkende voorverkoopprestaties en opwindende plannen waarin AI- en Web3-tools zijn geïntegreerd, suggereert BlastUP’s belofte voor een lonende omgeving voor DApp-lanceringen een hoog groeipotentieel. De komende Dencun-update kan heel goed als een katapult dienen, waardoor dit een goed moment is om deelname aan de BlastUP-voorverkoop te overwegen voordat het project de volgende exponentiële fase ingaat.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!