Goldman Sachs voorspelt toekomst crypto: Gaan bekende crypto’s BTC & ETH stijgen door crypto ETF’s?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De grote bekende bank, Goldman Sachs, is erg bullish over crypto, met name op Bitcoin en Ethereum. Bitcoin heeft vorige week een nieuwe All-Time High behaald boven de $73.500 en lijkt na een afkoelperiode weer te stijgen op woensdag.

De explosie van bekende cryptomunten heeft met name te maken met de komst van de crypto ETF’s, waarvan de spot Bitcoin ETF al gelanceerd is in januari en de spot Ethereum ETF zo vroeg als mei goedkeuring kan krijgen.

In dit artikel kijken we naar de voorspellingen van Goldman Sachs over de toekomst van crypto en de verwachtingen voor Bitcoin en Ethereum.

Bitcoin koers bereikt ATH en duikt naar beneden – Gaat Bitcoin weer stijgen na crypto crash?

Bitcoin is de afgelopen week in een sterke retracement terechtgekomen, waarin de crypto met name op dinsdag hard is gedaald. Zo heeft BTC een bearish break-out gemaakt onder zijn 30-daagse moving average (geel), voordat het hier vandaag weer bovenuit is gebroken.

De Relative Strength Index (RSI) van Bitcoin is sterk afgekoeld en ligt momenteel op een neutraal niveau van 50, wat aangeeft dat Bitcoin niet langer overgewaardeerd is en weer ruimte krijgt om te klimmen.

Goldman Sachs is erg optimistisch over Bitcoin na de komst van de spot Bitcoin ETF. Bekende crypto analisten van de bank zeggen dat de crypto ETF de psychologie van institutionele investeerders heeft veranderd.

Tevens hebben we volgende maand de Bitcoin halving, die de aanvoer van nieuwe Bitcoins sterk zal verminderen, waardoor Bitcoin later dit jaar en in 2025 nieuwe hoogtes kan bereiken, mogelijk boven de $100.000.

Instituties tonen nu nog meer interesse in crypto ETF’s, waardoor Ethereum later dit jaar een mooie boost zou kunnen krijgen wanneer de spot Ethereum ETF wordt goedgekeurd. Deze goedkeuring kan zo vroeg als mei plaatsvinden, mits de Securities & Exchange Commission (SEC) in de VS de deadline niet uitstelt, zoals de regulator bij Bitcoin deed.

Ethereum koers corrigeert naar $3k – Gaat Ethereum stijgen naar nieuwe ATH in 2024?

Terwijl de crypto markt daalt, schijnt de interesse in Ethereum te zijn gedaald na de Dencun upgrade van 13 maart. De upgrade beloofde transactiekosten van het netwerk sterk te verlagen, maar deze verlaging was zeer beperkt.

Dit heeft waarschijnlijk tijdelijk het sentiment van investeerders aangetast, die teleurgesteld hun ETH verkochten na de upgrade. Toch zegt dit niet veel over de toekomst van Ethereum, die op lange termijn hard kan stijgen na de goedkeuring van de spot Ethereum ETF.

Ethereum ligt momenteel nog steeds onder haar 30-daagse moving average van $3.500, die momenteel dient als sterke resistance. De altcoin heeft een aantal behoorlijk sterke maanden gehad, mogelijk door de hype die stevig opbouwde tot de uitvoering van de Dencun upgrade. 

De Ethereum koers heeft nu heel wat in te halen, vooral nu andere blockchains zoals Solana sterk zijn gegroeid in populariteit. Toch is de #1 positie van Ethereum als grootste blockchain en altcoin nog niet in gevaar.

Ethereum heeft een Total Value Locked (TVL) van ruim $47 miljard, gevolgd door Tron (TRX) met een TVL van slechts $9 miljard, blijkt uit gegevens van DefiLlama.

ETH zou de komende weken weer kunnen herstellen richting de $4.000 en later dit jaar een nieuwe ATH boven de $5.000 neer kunnen zetten als de spot Ethereum ETF goedkeuring krijgt om in de VS gelanceerd te worden.

Welke crypto’s gaan exploderen wanneer de markt weer herstelt?

Op woensdag zien we tekenen van herstel, nadat de markt gisteren een agressieve correctie heeft meegemaakt. In deze correctie zijn kleinere cryptomunten erg hard getroffen, waardoor deze mogelijk weer veel ruimte hebben om te stijgen de komende tijd.

In dit deel van het artikel kijken we naar een aantal kleine crypto’s met potentie om hard te stijgen wanneer Bitcoin weer herstelt. Dit zijn veelbelovende staking coins, die tijdelijk voor een extra lage prijs te koop zijn in de presale, voordat ze gelanceerd worden voor een hogere prijs en nog verder kunnen stijgen.

Green Bitcoin (GBTC) – Beste staking coin bij stijgende Bitcoin koers

Green Bitcoin (GBTC) is een van de meest veelbelovende opkomende staking coin die in de presale verkrijgbaar is. GBTC kan worden gestaked voor extra hoge beloningen wanneer je de Bitcoin koers weet te voorspellen.

Bitcoin maakt gebruik van het intensieve Proof-of-Work model, waarmee je Bitcoins alleen kunt verdienen door te minen, waarvoor je sterke hardware en veel energie nodig hebt. Green Bitcoin is een duurzaam alternatief voor Bitcoin dat het netwerk van Ethereum gebruikt, waarmee je als gebruiker passief geld kunt verdienen met crypto door GBTC te staken.

GBTC is in de presale te koop voor $1,10 en kan worden gestaked voor een APY van 89%. Na de presale kun je extra hoge staking rewards verdienen door de Bitcoin koers te voorspellen. GBTC is een tweede kans voor als je de pump van Bitcoin hebt gemist.

Nu naar Green Bitcoin

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Bitcoin minen via staking platform

Een ander alternatief voor Bitcoin die erg veel aandacht van de markt heeft gekregen is Bitcoin Minetrix (BTCMTX), die het mogelijk maakt om Bitcoins te minen via de cloud. Zo maak je gebruik van hardware van cloud mining bedrijven en hoef je zelf geen hardware aan te schaffen of hoge energiekosten te betalen.

Bitcoin Minetrix maakt gebruik van de Ethereum blockchain om zijn Stake-to-Mine mechanisme mogelijk te maken. Door BTCMTX te staken, verdien je passief mining credits die je kunt inwisselen voor hash power om BTC mee te minen via de cloud.

BTCMTX is in de presale te koop voor $0,0141 en kan vroegtijdig worden gestaked voor passieve beloningen. Nadat de presale $15 miljoen heeft opgehaald, zal de token live gaan op exchanges en zal de Stake-to-Mine functie worden gelanceerd.

Nu naar Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Dogecoin20 (DOGE20) – Ontdek de nieuws meme coin hype

We kunnen natuurlijk niet vergeten dat meme coins momenteel erg populair zijn. Zo is vandaag ook Dogecoin (DOGE) met meer dan +2% gestegen, hoewel deze meme coin geen utility biedt. De nieuwe Dogecoin20 (DOGE20) heeft hier een oplossing voor.

Dogecoin 20 gebruikt het leuke van Dogecoin en combineert dit met een staking mechanisme, zodat token holders passief extra tokens kunnen verdienen. Hierdoor wordt de verkoopdruk beperkt en kan DOGE20 een echte moonshot worden.

Je kunt Dogecoin20 kopen in de presale voor $0,0002 per token en staken voor een APY van 238%. De presale heeft in zijn eerste week al meer dan $3,7 miljoen opgehaald. De meme coin zal binnenkort lanceren op zijn eerste exchange en kan daarna op elk moment exploderen in waarde.

Nu naar Dogecoin20

eTukTuk (TUK) –  Duurzame crypto met veel voordelen voor investeerders

eTukTuk (TUK) is een duurzame crypto die de Ethereum blockchain gebruikt om mensen in ontwikkelingslanden te voorzien van betaalbaar en duurzaam vervoer. Daarbij geeft het investeerders de kans om hieraan bij te dragen en tegelijkertijd mooie rendementen te realiseren.

Tuktuks zijn driewielige voertuigen die in bepaalde ontwikkelingslanden massaal worden gebruikt, maar erg veel CO₂ uitstoten. Het elektrische alternatief, de eTukTuk, rijdt niet alleen zuiniger, maar ook efficiënter en goedkoper.

Bestuurders in deze landen kunnen TUK gebruiken voor de aanschaf en onderhoud van de eTukTuk, terwijl investeerders deze token kunnen staken voor passief inkomen. TUK is in de presale te koop voor $0,0285 en heeft al meer dan $2,3 miljoen opgehaald. Neem snel een kijkje bij de presale en ontdek hoe jij ook kunt profiteren van dit innovatieve project.

Nu naar eTukTuk

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!