De potentiële crypto gems van maart: KangaMoon, Solana en Pepe bereiken een prijsstijging

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Er wordt voorspeld dat KangaMoon (KANG), Solana (SOL) en Pepe (PEPE) de volgende grote crypto-edelstenen voor maart zullen zijn. Nu Solana een TVL-piek ervaart, Pepe online viraal gaat en de voorverkoop van de KangaMoon een grote vraag kent, zijn deze drie cryptocurrencies zeker de moeite waard om in de gaten te houden.

Solana (SOL): Van $22 tot $164 en meer

Solana bewijst langzaam maar zeker dat twijfelaars ongelijk hebben met de aanhoudende TVL-stijging, het toenemende DEX-volume en de stijgende prijzen. Nadat Solana in 2022 werd afgedaan als een ‘gecentraliseerde keten’, wordt het nu beschouwd als een van de grootste kanshebbers in de race voor reguliere adoptie.

Het succes van Solana wordt toegeschreven aan de razendsnelle transactiesnelheden, lage kosten en het vermogen om grote transactievolumes te verwerken. Deze prestatie maakt het ideaal voor het kopen van kleine hoeveelheden meme-munten, wat ertoe heeft geleid dat het volume van Solana DEX voor het eerst dat van Ethereum overtreft.

Qua prijs is Solana gegroeid van slechts $22 in oktober naar $164 op het moment van schrijven. De winst van 24,54% in de afgelopen week laat zien dat het momentum nog steeds sterk is, en veel beleggers denken dat Solana binnenkort de $200 zou kunnen bereiken.

Nu Bitcoin een nieuwe recordhoogte bereikt en Ethereum waarschijnlijk zal volgen, is het geen verrassing dat velen erop wedden dat Solana binnenkort het hoogste punt van 260 dollar in 2021 zal overtreffen. De meest bullish analisten geloven dat een verdere prijsstijging tot $1.000 mogelijk is als Solana de TVL van Ethereum van $56 miljard blijft halen.

KangaMoon (KANG): Een nieuwe leider in P2E-gaming

KangaMoon combineert de virale aantrekkingskracht van de memecultuur met de snelgroeiende wereld van play-to-earn (P2E) gaming. Het KangaMoon-project heeft al ongelooflijke steun gekregen tijdens de beginfase van de voorverkoop, met een opbrengst van meer dan $1,6 miljoen in slechts een paar dagen.

Spelers beginnen met een KangaMoon-personage – een gigantische kangoeroe die een ruimtepak draagt – en beginnen aan een avontuur in de Kangaverse. Ze kunnen tegen andere spelers vechten, missies voltooien en onderweg beloningen verdienen.

Een belangrijk onderdeel van het ecosysteem van KangaMoon is de marktplaats, waar spelers in-game items, personages en zeldzame digitale verzamelobjecten kunnen ruilen. Hierdoor kunnen spelers geld uitbetalen voor echt geld of hun KangaMoon-personages upgraden voor nog spannendere gameplay.

Het KANG-token kan vóór de lancering van het spel tegen gereduceerde prijzen worden gekocht tijdens een voorverkoopevenement. Omdat er dagelijks miljoenen tokens worden verkocht, zal de huidige fase-3-prijs van $0,1125 slechts een tijdje aanhouden voordat de volgende ronde van prijsverhogingen plaatsvindt.

Terwijl de P2E-gamingindustrie blijft groeien en mainstream-aandacht krijgt, is KangaMoon goed gepositioneerd om een leider op dit gebied te worden met zijn unieke combinatie van memecultuur, NFT-beloningen, social-fi-functies en intuïtieve gameplay.

Analisten voorspellen dat KANG met 3.500% zou kunnen stijgen op de dagen van de officiële lancering en beursnoteringen. Dit geeft vroege investeerders een ongelooflijke kans om deel te nemen aan een project dat de P2E-gamingindustrie zou kunnen ontwrichten.

Pepe (PEPE) prijsstijging van 1.000%

De mememunt is sterker dan ooit en Pepe (de Kikker) was de afgelopen maand een van de grootste winnaars. Pepe is een symbool geworden van de memecultuur op Twitter, Discord en TikTok en krijgt een enorme aanhang dankzij zijn unieke merkidentiteit.

De prijs van Pepe is de afgelopen maand met meer dan 1.000% gestegen, nadat hij het wedgepatroon op de daily chart had doorbroken. Hoewel de huidige marktkapitalisatie van $3,78 miljard hoog klinkt, bereikte Shiba Inu in het verleden een waardering van $40, dus Pepe heeft nog steeds ruimte om te groeien.

Hoewel Dogecoin en Shiba Inu grillige humor vertegenwoordigen, zijn er maar weinig memes om hen heen ontworpen. Aan de andere kant, scroll door elk platform en je zult een eindeloze stroom Pepe-memes vinden. Deze meme-aantrekkingskracht zou ervoor moeten zorgen dat Pepe langer op de markt blijft dan andere memecoins met beperkt marketingpotentieel.

Technische analyse van de grafiek helpt niet veel na zo’n scherpe stijging, maar de consolidatie onder de $0,000010000-zone laat zien dat de markt zich zou kunnen voorbereiden op de volgende stijging. Met een loyale gemeenschap en sterke merkidentiteit zou Pepe de komende maanden kunnen blijven stijgen.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://kangamoon.com/
Sluit u aan bij onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/kangamoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!