Verborgen diamanten op koers om beter te presteren dan XRP

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt ervaart momenteel een gemengd sentiment, waarbij Ripple (XRP) in de aanhoudende rally duidelijk achterblijft bij zijn concurrenten. Ondanks het positieve momentum van de bredere markt zijn de koersrendementen van Ripple (XRP) in 2024 met slechts 1,85% bescheiden geweest, in schril contrast met Bitcoin en Ethereum (ETH), die aanzienlijke winsten hebben geboekt van respectievelijk 58% en 68,50%.

Deze onderprestatie wordt toegeschreven aan factoren zoals de verschuiving van de focus van beleggers naar nieuw gelanceerde Bitcoin ETF’s, de verwachte Bitcoin-halvering en speculatie rond de goedkeuring van Ethereum-spot-ETF’s. Bovendien heeft Ripple (XRP) te maken gehad met aanzienlijke verkoopdruk vanwege zijn meerjarige dalende trendlijnweerstand, een trend die zich sinds december 2017 heeft voortgezet. Het afnemende aantal walvisrekeningen met aanzienlijke hoeveelheden Ripple (XRP) onderstreept de afnemende investeerder nog eens. interesse in het actief. Bovendien heeft de voortdurende juridische strijd tussen Ripple (XRP) en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission de onzekerheid rond Ripple (XRP) vergroot, die mogelijk tot mei 2024 zal voortduren.

Het is eerlijk om te zeggen dat de prestaties van Ripple (XRP) door de jaren heen gevarieerd zijn en dat er altijd altcoins zijn geweest die op koers liggen of deze al overtreffen. In de tekst van vandaag hebben we geprobeerd valuta’s uit te kiezen die, naar onze mening, het beste potentieel hebben om op de korte en middellange termijn het meest in waarde te stijgen. Niets is gegarandeerd, maar dit lijken wel solide keuzes.

ScapesMania: Het grote debuut

Na een overweldigend succes in de voorverkoop is ScapesMania eindelijk op de uitwisselingsscène terechtgekomen. Met maar liefst $6,125 miljoen aan financiering en 18.400 houders is het tijd voor $MANIA om verder te gaan.

Nu is het te zien op PancakeSwap, de toonaangevende DEX in de Binance Smart Chain, die maandelijks meer dan 1 miljoen gebruikers trekt. De handel begon met MANIA/WBNB- en MANIA/USDT-paren, met USDT als de primaire liquiditeitsbron, gedreven door de voorkeur van de gemeenschap.

Succes sinds dag 1

De debuuthandelsdag van ScapesMania was opmerkelijk, wat de kracht en veelbelovende toekomst van het token aangeeft. $MANIA onderscheidt zich van kortstondige ICO-projecten door toewijding aan groei op de lange termijn te tonen naast de gemeenschap van houders.

Het aantal eigenaren stabiliseerde zich op een indrukwekkende 18,48K binnen de eerste 24 uur na de notering, waarbij steeds meer mensen de waarde en het potentieel van het project erkenden.

Met bijna onmiddellijk meer dan 2.535 aankopen en 1.651 verkopen steeg de handelsactiviteit naar een verbazingwekkende $2,25 miljoen. Weet je nog het cliché? “Ons project maakt furore”? Welnu, ScapesMania veroorzaakt geen golven, het creëert een echte vloedgolf van handelsactiviteiten!

Daarnaast steeg de munt binnen de eerste paar uur snel naar de top van de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

De aantrekkingskracht van ScapesMania ontgrendelen

ScapesMania onderscheidt zich in de cryptowereld door de afhankelijkheid van piramidespelen te vermijden en verbonden te blijven met het publiek, waardoor het een echte game-changer in de branche is. Hier kunnen spelers genieten van gameplay zonder crypto-complexiteit, terwijl houders de ontwikkeling kunnen beïnvloeden en de toekomst van het ecosysteem vorm kunnen geven. ScapesMania verbindt Web2 en Web3, en het is een win-winsituatie voor alle betrokkenen!

ScapesMania is actief binnen de enorme casual gaming-industrie die volgens Statista in 2027 omhoog zal schieten naar 19,12 miljard dollar en is klaar om van deze groei te profiteren. De huidige bull run, aangewakkerd door de sterke stijging van Bitcoin, suggereert dat het nieuwe altcoin-seizoen voor de deur staat, waarbij gamingtokens voorop lopen.

De timing van de aanbieding van ScapesMania is perfect, en er is geen beter moment om aan boord te springen en uw $MANIA-tokens te bemachtigen.

Wat zit er in voor houders?

Terwijl ScapesMania aan populariteit wint, is dit wat $MANIA-gebruikers te wachten staan:

  • Evenwichtige tokenomics met Cliff en Vesting: deze mechanismen helpen de stabiliteit te garanderen door het evenwicht tussen vraag en aanbod in stand te houden.
  • DAO-governance: Houders kunnen de ontwikkeling van ecosystemen beïnvloeden door over cruciale beslissingen te stemmen.
  • Stakingprogramma: Leden kunnen tokens inzetten voor extra beloningen.
  • Uitbreiding van tokenhulpprogramma’s: In tegenstelling tot mememunten die afhankelijk zijn van hypes, valt $MANIA op met een uitzonderlijk hulpprogramma dat kan worden uitgebreid met nieuwe projecten die aan het ecosysteem worden toegevoegd. Het token zal fungeren als de in-game valuta in het pilot-gamingproject, geeft houders stemrecht in de zich ontwikkelende DAO en stelt hen in staat staking- en gemeenschapsbeloningen te scoren.
  • Geverifieerde veiligheid: Het smart contract van ScapesMania is gecontroleerd en heeft groen licht gekregen van BlockSafu, waardoor de betrouwbaarheid en veiligheid ervan zijn gegarandeerd.

Hoe eerder u $MANIA-houder wordt, hoe beter uw voorwaarden kunnen zijn.

Toekomstvisie en vooruitzichten

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen met succes zijn behaald, richt ScapesMania zijn zinnen op een veelbelovende toekomst. Hier is een glimp van wat ons te wachten staat:

  • Het team richt zich nu op productontwikkeling, samenwerking met ervaren game-ontwikkelaars en het cultiveren van een interne talentenpool. Het project gaat verder met elke voltooide mijlpaal. Als u nu niet meedoet, kan dit tot spijt leiden als u uit de eerste hand getuige bent van de groei van het project.
  • Onder leiding van hun visionaire CEO test en verfijnt het team voortdurend ideeën om ervoor te zorgen dat ze perfect aansluiten bij de doelgroep.
  • Met een solide post-listing marketingstrategie breidt ScapesMania zijn outreach-inspanningen uit en verfijnt hij zijn tactieken, waarbij hij met elke stap nieuwe hoogten bereikt. Een voorverkoop van meer dan $6.000.000, meer dan 18.400 houders, een gemeenschap met meer dan 60.000 leden en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75.000 spreken boekdelen over de marketingvaardigheid van het team.

Bron: De officiële ScapesMania Telegram-gemeenschap

Gemeenschapsopwinding

De cryptogemeenschap gonst van de gesprekken over ScapesMania op populaire platforms. Mensen willen zich graag aansluiten, omdat ze resoneren met de visie ervan en een actieve rol willen spelen. Zelfs walvissen letten op, met stortingen die al meer dan $20.000 bedragen.

Het is duidelijk dat dit succes niet haalbaar zou zijn zonder zo’n toegewijde gemeenschap. Het ScapesMania-team is zijn supporters oprecht dankbaar voor deze eerste impuls. En onthoud: dit is nog maar het begin: er staat nog veel meer te wachten!

Terwijl ScapesMania steun krijgt van erkende opinieleiders, dient elke positieve recensie als een pijnlijke herinnering voor degenen die aan de zijlijn staan: zij lopen iets mis.

Bekijk wat ScapesMania-supporters te zeggen hebben.

Duik in ScapesMania

Met zijn indrukwekkende PancakeSwap-debuut en innovatief gameconcept staat ScapesMania in de schijnwerpers. Mis uw kans niet om deel uit te maken van de opwinding.

Na de notering heeft de munt een stabiele prijs behouden en solide initiële steun gekregen. Een golf van nieuwe eigenaren duidt op een sterk geloof in het potentieel ervan op de lange termijn.

De prijsrichting zal waarschijnlijk afhangen van de kracht van de gemeenschap, de ontwikkelingsvoortgang en effectieve marketingstrategieën. Dit project blinkt uit op elk van deze gebieden en biedt spannende perspectieven voor de toekomst.

Wacht niet langer – ontvang vandaag nog uw $MANIA-tokens op PancakeSwap. Sluit je nu aan bij ScapesMania en ga mee op de golf van casual gaming-groei!

>>> Doe mee aan de actie – Grijp vandaag nog $MANIA! <<<

Hashflow (HFT): Een revolutie in de DeFi-handel

Hashflow (HFT) maakt furore in de gedecentraliseerde financiële sector (DeFi) met zijn nieuwste upgrade, Hashflow 2.0. Deze belangrijke update introduceert een op intentie gebaseerde slimme orderrouteringsarchitectuur, die gebruikers de beste prijzen en native cross-chain swaps op platforms als Solana belooft. Bovendien maakt een opnieuw ontworpen gebruikerservaring (UX) deel uit van de revisie, met als doel nieuwe normen te stellen in de DeFi-handelservaring.

De introductie van Hashflow (HFT) 2.0 heeft het potentieel om de marktpositie aanzienlijk te beïnvloeden. De verbeteringen en nieuwe functies kunnen meer gebruikers en liquiditeit aantrekken, wat mogelijk kan leiden tot een toename van de vraag naar Hashflow (HFT)-tokens.

De toekomst ziet er veelbelovend uit voor Hashflow (HFT), omdat het tot doel heeft enkele van de meest urgente problemen in de DeFi-handel op te lossen, zoals slippage en cross-chain swaps. Het platform staat echter voor uitdagingen, waaronder de noodzaak om voortdurend te innoveren om de concurrentie voor te blijven en het potentieel voor toezichthoudend toezicht naarmate de DeFi-ruimte evolueert.

Port3-netwerk (PORT3): Een brug tussen web 2.0 en sociale web3-gegevens

Port3 Network (PORT3) is gepositioneerd als een op blockchain gebaseerd data-orakel dat tot doel heeft een revolutie teweeg te brengen in de sociale media-industrie door sociale gegevens over te zetten van Web 2.0 naar Web3. Met meer dan 4,5 miljoen gebruikers en meer dan 5.000 partnerschappen boekt Port3 Network (PORT3) aanzienlijke vooruitgang op het gebied van communityprofilering en data-aggregatie.

Vanaf januari bedroeg de prijs van PORT3 $0,118, een daling van 19,66% ten opzichte van het hoogste punt ooit (ATH) van $0,1475, en een stijging van 43,38% ten opzichte van het laagste punt ooit (ATL) van $0,1043.

De vooruitzichten voor Port3 Network (PORT3) zijn voorzichtig optimistisch, waarbij voorspellingen wijzen op een geleidelijke waardestijging. De innovatieve benadering van het platform op het gebied van gegevensprivacy en -eigendom op het gebied van sociale media biedt een unieke waardepropositie. Uitdagingen zoals adoptiebarrières en concurrentie van gevestigde Web 2.0-platforms kunnen echter van invloed zijn op het groeitraject.

Izumi Finance (IZI): Baanbrekende liquiditeit-as-a-service in het zkSync-tijdperk

Izumi Finance (IZI) heeft met succes een financieringsronde van $22 miljoen afgerond ter ondersteuning van de lancering van zijn on-chain Order Book DEX, iZiSwap Pro, op het zkSync Era-netwerk. Dit markeert een belangrijke mijlpaal voor Izumi Finance (IZI), omdat het tot doel heeft de liquiditeitsvoorziening in de DeFi-ruimte te verbeteren.

De recente financieringsronde is een sterke indicator van het vertrouwen van investeerders in de visie en technologie van Izumi Finance (IZI). Deze instroom van kapitaal zal naar verwachting de ontwikkeling en adoptie van iZiSwap Pro versnellen, wat mogelijk een positieve invloed zal hebben op de marktwaarde van Izumi Finance (IZI).

Izumi Finance (IZI) is goed gepositioneerd om een leider te worden in de Liquidity-as-a-Service (LaaS) sector binnen DeFi. De innovatieve benadering van het platform op het gebied van liquiditeitsverschaffing zou aanzienlijke aandacht kunnen trekken van handelaars en liquiditeitsverschaffers. Het succes van Izumi Finance (IZI) hangt echter af van haar vermogen om de ingezamelde fondsen effectief in te zetten en om te gaan met de technische en regelgevende uitdagingen die inherent zijn aan het snel evoluerende DeFi-landschap.

Conclusie

Het cryptocurrency-landschap ondergaat momenteel een aanzienlijke verschuiving. Opkomende munten zoals Hashflow (HFT), Port3 Network (PORT3), Izumi Finance (IZI) en ScapesMania vormen de weg voor een nieuw tijdperk, schijnbaar klaar om gevestigde spelers als Ripple (XRP) te overtreffen. Deze verborgen juweeltjes overleven niet alleen, maar bloeien zelfs, allemaal dankzij hun innovatieve benaderingen en oplossingen die zijn afgestemd op de huidige marktvraag. ScapesMania spreekt bijvoorbeeld tot de verbeelding van de casual gaming-gemeenschap met zijn unieke mix van entertainment en hoog groeipotentieel.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!