Nvidia GTC: Belangrijke stap zorgt voor stijging bij AI-munten

Tijdens de Nvidia GPU Technology Conference (GTC) van 18 tot 21 maart zal Nvidia, ’s werelds toonaangevende technologiebedrijf, een grote stap zetten op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI). Met de aanwezigheid van blockchain- en cryptobedrijven op de conferentie, zal Nvidia de kracht van AI demonstreren met zijn AI-supercomputer, generatieve AI, Nvidia Picasso, biologische vooruitgang en Nvidia Omniverse voor industriële productie.

Dit jaar is de aandelenkoers van Nvidia (NVDA) met meer dan 88% gestegen, aangezien het bedrijf zichzelf profileert als een “Wereldleider in Kunstmatige Intelligentie Computing.” Parallel aan de stijging van Nvidia en het nieuws over AI zijn ook de AI-munten gestegen.

De Nvidia-conferentie zal een stijging van AI-tokens zien

AI-altcoins hebben in een maand tijd een stijging van minstens 150% doorgemaakt, te midden van belangrijke ontwikkelingen en financiering in de AI-sector. Deze stijging benadrukt het groeiende interesse in projecten en technologieën die worden aangedreven door AI, zelfs die projecten die investeren in AI-bedrijven.

Andreessen Horowitz, een venture capital-gigant in Silicon Valley, heeft aangekondigd plannen te hebben om $6,9 miljard op te halen voor nieuwe fondsen, waarvan twee gericht zijn op AI. Het bedrijf gelooft dat AI een drijvende kracht is achter belangrijke ontwikkelingen in technologie, creativiteit en de menselijke ervaring, zoals besproken tijdens de American Dynamism Summit.

Met de voortgang van het regelgevingskader voor AI in veel rechtsgebieden, vinden kunstmatige intelligentie unieke toepassingen in diverse vakgebieden.

Voorafgaand aan een belangrijke gebeurtenis tonen AI-tokens indrukwekkende prestaties

Near Protocol (NEAR) heeft binnen een week meer dan 40% winst geboekt, waardoor de prijs momenteel $1 hoger ligt op $7,94. De deelname van Near Protocol’s mede-oprichter en CEO Illia Polosukhin als spreker op het panel ‘Transforming AI’, samen met Nvidia’s oprichter en CEO Jensen Huang tijdens de Nvidia-conferentie, heeft de rally aangewakkerd.

Render en Ankr zijn ook vertegenwoordigd op de Nvidia AI-conferentie. RNDR en ANKR zijn elk met 1% gestegen in de afgelopen 24 uur.

Tegelijkertijd zijn er ook andere AI-gerelateerde munten zoals Fetch AI (FET), SingularityNET (AGIX), Worldcoin (WLD), The Graph (GRT), Conflux (CFX), Theta Network (THETA), Akash Network (AKT), die de komende dagen een opmerkelijke rally zullen doormaken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!