Wilt u de top 3 cryptocurrencies verkennen? Analisten kijken naar KangaMoon (KANG), Ripple (XRP) en Solana (SOL)

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt evolueert snel. Projecten als Solana en Ripple (XRP) beginnen de DeFi-ruimte te domineren, waarbij Solana het afgelopen jaar een top 5 van cryptocurrency is geworden.

Nu wil KangaMoon, een innovatieve nieuwe altcoin, dit succes repliceren. Het project heeft tijdens de voorverkoop al sterke rendementen behaald en heeft onlangs een mijlpaal bereikt door meer dan $860.000 op te halen.

Is het te laat om Solana te kopen?

Na een reeks aanzienlijke prijsverhogingen stuit Solana nu op weerstand. De afgelopen 24 uur is de prijs van Solana met 5% gedaald en is Solana onder de weerstand van $130 gedaald. Volgens CoinMarketCap wordt Solana nu verhandeld tegen $128, en is de dagelijkse groei van het handelsvolume gedaald van 104% naar slechts 30%.

Deze daling suggereert dat de recente bullish activiteit van Solana tekort zou kunnen schieten in haar doelstelling om SOL te helpen de $140 te overschrijden. Nu het project op weerstand stuit, denken experts dat Solana in maart zou kunnen dalen tot $120. Beleggers blijven echter ongefaseerd.

Gezien het groeipercentage van meer dan 500% in het afgelopen jaar, zijn experts van mening dat Solana het komende kwartaal zal blijven stijgen. Als gevolg hiervan kiezen veel beleggers ervoor om Solana aan te houden met als doel rendement op de lange termijn te behalen.

Ripple (XRP) slaagt er niet in te profiteren van de groei van de bullmarkt

Hoewel de cryptomarkt de afgelopen maand enorm is gestegen, zijn de prestaties van Ripple onder het gemiddelde gebleven. Ripple (XRP) is de afgelopen maand met slechts 19,47% in waarde gestegen, terwijl veel altcoins een rendement van meer dan 50% behaalden.

Deze slechte prestaties hebben geleid tot een afname van het dagelijkse handelsvolume van Ripple (XRP), en Ripple is op de crypto-ranglijst gedaald en is de 10e meest verhandelde cryptocurrency ter wereld geworden.

Mocht Ripple (XRP) slecht blijven presteren, dan denken bearish analisten dat XRP in 2024 mogelijk niet de $1 zal bereiken. Momenteel handelt Ripple (XRP) op $0,6023 en is de afgelopen 24 uur met 2,86% gedaald.

Beleggers kopen KangaMoon (KANG) via XRP en SOL

Nu Solana en Ripple (XRP) momentum verliezen, wint KangaMoon aanzienlijke grip. Het project heeft de afgelopen week de krantenkoppen gehaald na de mijlpaal van het ophalen van meer dan $860.000. Dit is een enorme overwinning, aangezien KangaMoon nog maar drie fasen in de voorverkoop zit.

Een van de belangrijkste drijvende factoren achter het succes is het nut van KangaMoon. Het project biedt een nieuwe P2E-game en een ecosysteem dat rond de gemeenschap is ontworpen. Het project zal verschillende sociale-fi-functies demonstreren, waaronder beloningen voor sociale interacties en wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse uitdagingen.

Beleggers die mee willen doen, kunnen momenteel KangaMoon-tokens (KANG) kopen voor $0,01125 tijdens fase 3 van de KangaMoon-voorverkoop. Beleggers die in fase 3 kopen, komen in aanmerking voor een koopbonus van 10%, wat, gezien het feit dat $KANG naar verwachting tijdens de voorverkoop met 220% zal stijgen, aanzienlijke winsten aan de portefeuilles van beleggers zou kunnen toevoegen.

Kan KangaMoon klassieke altcoins inhalen?

Binnen een jaar zou KangaMoon een van de beste altcoin-gemeenschappen ter wereld kunnen worden. Het lijkt erop dat het investeerders over de hele wereld op één platform wil verenigen, en de sociale functies ervan blijken al populair te zijn onder vroege investeerders. Naarmate het ecosysteem groeit, wordt verwacht dat $KANG-tokens aanzienlijke rendementen zullen opleveren. Als gevolg hiervan is $KANG enorm populair geworden in de voorverkoop.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://kangamoon.com/
Sluit u aan bij onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/kangamoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!