Op Solana en Ethereum gebaseerde meme-munten in beeld: Pepe, dogwifhat en KangaMoon (KANG) pompt 50%

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Sinds Bitcoin de $60.000 passeerde, zijn meme-munten zoals Pepe, dogwifhat en KangaMoon enorm gestegen. Pepe en dogwifhat zijn de afgelopen week met ruim 100% in waarde gestegen, terwijl KangaMoon bijna 50% van het aanbod in de tweede voorverkoopronde heeft verkocht.

Nu de Bitcoin-halvering in april op komst is, zijn experts van mening dat dogwifhat, Pepe en KangaMoon extra groei kunnen ervaren.

Pepe stijgt 184%

De afgelopen week was Pepe een van de best presterende mememunten op de markt. De waarde ervan is met 184,92% gestegen, waardoor Pepe op $0,00000301 komt. Terwijl beleggers zich afvragen of deze bullish activiteit wel of niet zal aanhouden, stijgt het handelsvolume van Pepe enorm.

Volgens de gegevens van CoinMarketCap is het dagelijkse handelsvolume van Pepe de afgelopen 24 uur met 43,41% gestegen, waardoor het dagelijkse handelsvolume van Pepe op $2,05 miljard kwam. Pepe is tijdens deze stijging de 11e meest verhandelde cryptocurrency ter wereld geworden.

Dit is een belangrijke mijlpaal voor het project, aangezien Pepe momenteel op de 73e plaats staat qua marktkapitalisatie. Het laat zien dat beleggers extreem optimistisch zijn over de meme-munt. Gezien de recente groei denken sommige experts echter dat Pepe in maart met een correctie te maken kan krijgen.

dogwifhat bereikt een nieuw record

Hoewel dogwifhat ook sterk is gestegen, zijn de rendementen lager dan die van Pepe. In de afgelopen zeven dagen is dogwifhat met 140% gestegen en de meme-munt bereikte op 28 februari een recordhoogte van $0,8902.

Op het moment van schrijven was dogwifhat 9,88% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit, en het rendement over 24 uur was gedaald tot 17,5%. Niettemin blijven dogwifhat-beleggers optimistisch. Het dagelijkse handelsvolume van het project is de afgelopen 24 uur met 105% gestegen tot $227 miljoen.

Dit is aanzienlijk lager dan Pepe, en suggereert dat dogwifhat misschien niet zo populair is als sommige van de grotere mememunten op de markt.

KangaMoon (KANG) voorverkoop stijgt tijdens Bitcoin-rally

KangaMoon (KANG) profiteert ook van de recente Bitcoin-rally. De nieuwe meme-munt bereikte een recordhoogte na een stijging van 50%, en nu is fase twee van de voorverkoop snel uitverkocht.

In tegenstelling tot andere meme-munten biedt KangaMoon echter een groot nut en een unieke sociale-fi-toepassing. Het project zal een nieuwe P2E-game presenteren, gericht op gevechten. Hier krijgen spelers de kans om beloningen te winnen door middel van competitie.

De sociale-fi-functies van KangaMoon zorgen ervoor dat het opvalt. Actieve spelers binnen het KangaMoon-ecosysteem worden beloond met $KANG-tokens. Spelers kunnen ook extra tokens verdienen door wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse uitdagingen te voltooien.

Tijdens de voorverkoop zal KangaMoon ook investeerders belonen die helpen de KangaMoon-voorverkoop op sociale media te delen. Ze krijgen extra $KANG-tokens, die, naast koopbonussen, een geweldige kans zijn voor beleggers om hun portefeuilles en algehele rendementen te maximaliseren.

$KANG is momenteel beschikbaar voor slechts $ 0,0075 per token, en investeerders kunnen een koopbonus van 10% verdienen bij aankoop tijdens ronde 2 van de voorverkoop van meme-munten.

Kan KangaMoon beter presteren dan dogwifhat?

Gezien de aanzienlijke uitbreiding zijn experts van mening dat KangaMoon dogwifhat in 2024 zou kunnen omdraaien. Verwacht wordt dat het project een rendement van 220% zal opleveren tijdens de voorverkoop, en experts denken dat het nog eens 100x kan stijgen zodra de meme-munt wordt gelanceerd.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de Kangamoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/
Word lid van onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/KangaMoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!