Weg met Cardano: Altcoins op weg naar outperformance in 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De huidige cryptomarkt vertoont tekenen van bullish sentiment, wat vooral wordt benadrukt door de recente prestaties van Cardano (ADA). Na bijna drie maanden van anticipatie heeft Cardano (ADA) eindelijk het weerstandsniveau van $0,7 doorbroken, wat een range high in 80 dagen markeert. Deze uitbraak wordt ondersteund door een gezond koopvolume, verder versterkt door de stabiele positie van Bitcoin boven de $60.000, wat een positieve achtergrond schept voor altcoins. De on-chain-statistieken voor Cardano (ADA) duiden op een gebrek aan verkoopdruk, wat erop wijst dat de markt mogelijk neigt naar een sterkere altcoin-rally, waarvan Cardano (ADA) naar verwachting aanzienlijk zal profiteren. Het verwachte doel na deze uitbraak ligt rond de $0,9172, wat 33% boven de hoogste niveaus in de range ligt, waarbij verdere weerstand wordt verwacht op $1 en $1,246.

Met het oog op dit alles willen Cardano (ADA)-houders, hoewel optimistisch, meer zekerheid. Dat is de reden waarom ze zich wenden tot altcoins die hun bedrijfsresultaten kunnen verbeteren. Deze projecten lijken allemaal meer potentieel te hebben. Ze zijn allemaal uniek en goed gepositioneerd om te profiteren van de komende verschuivingen in de markt. Lees verder om erachter te komen welke elke munt de meest veelbelovende optie voor het eerste kwartaal maakt.

Doe mee met Buzz: ScapesMania’s vermelding aan de horizon!

Terwijl ScapesMania zijn voorverkoop afsloot met een indrukwekkende $6,125 miljoen die razendsnel werd ingezameld, bruist de gemeenschap van verwachting voor de komende vermelding. Het staat gepland op PancakeSwap en de datum werd al aangekondigd tijdens de laatste AMA van de CEO

Plannen voor extra vermeldingen op CEX-platforms zijn al in de maak.

Visionaire routekaart

Nadat de voorverkoop was afgelopen en alle tokens uitverkocht waren, maakt het team zich nu op voor volledige ontwikkeling. De intrede van het project in de veelbelovende casual gaming-markt, die volgens Statista in 2027 de $19 miljard zal overschrijden, was goed gepland.

Er is een solide tokenbeheerplan voor stabiliteit en een groter groeipotentieel op de lange termijn, inclusief een gestructureerd verwervingsschema om tokendumping te voorkomen. Deze gestructureerde aanpak zorgt voor een stabiel evenwicht tussen vraag en aanbod, waardoor een gezond ecosysteem voor het $MANIA-token wordt bevorderd. Daarnaast is er een post-listing marketingstrategie bedacht om een grotere vraag en betrokkenheid te garanderen.

Om talent aan te trekken werkt ScapesMania samen met ervaren game-ontwikkelingsstudio’s en bouwt het een intern productteam op. Om nog meer houders aan te trekken, nodigt ScapesMania hen uit om de groei van de casual gaming-sector te benutten, aangezien deze volgens Statista naar verwachting jaarlijks met bijna 9% zal stijgen.

Tijdens een recente AMA-sessie besprak de CEO van ScapesMania de ontwikkelingsstrategie, die inhoudt dat er hypothesen worden gecreëerd, deze in echte marktsituaties worden getest en dat alleen haalbare ideeën worden behouden voor verdere implementatie.

Het vermelden is dus nog maar het begin; sluit je aan bij de gemeenschap en wees getuige van de dynamische opkomst van ScapesMania terwijl het blijft innoveren en groeien.

Gemeenschapsbuzz

Met een community van meer dan 60.000 volgers die zich steeds verder uitbreidt, wint ScapesMania aan momentum. Het heeft de aandacht getrokken van crypto-whales, met stortingen van meer dan $20.000, die het zien als hun volgende grote kans op winst.

Ze weten heel goed dat, omdat het aantal tokens in omloop beperkt is, de waarde gestaag kan stijgen als gevolg van vraag en aanbod. Bovendien wordt het vertrouwen in de veiligheid van het project versterkt door een succesvolle audit uitgevoerd door BlockSafu.

Crypto-beïnvloeders die ScapesMania ondersteunen, onderstrepen ook de geloofwaardigheid ervan. Uit de positieve recensies van bloggers over de hele wereld blijkt dat de gemeenschap echt enthousiast is over de mogelijkheden van het project.

Waarom een $MANIA-postvermelding aanschaffen?

Vraagt u zich af waarom u zich na uw aanmelding bij ScapesMania zou moeten aansluiten? Bekijk deze overtuigende redenen:

  • Koop tokens tegen een aantrekkelijke prijs en zonder voorverkoopbeperkingen.
  • De TGE van het project wordt uitgevoerd onder de best mogelijke marktomstandigheden om het potentiële rendement te maximaliseren.
  • Er is een kans om betrokken te raken bij nieuwe projecten, zodat uw portefeuille gediversifieerd is.
  • Profiteer van het terugkopen, branden en staken van tokens, waardoor houders gemotiveerd en betrokken blijven.
  • Geniet van uitzonderlijk nut voor tokens, waardoor het zich onderscheidt van meme-munten die voornamelijk afhankelijk zijn van trends en hypes.

Ontvang meldingen over vermeldingen – Meld u aan voor waarschuwingen

Mis de kans niet om voorop te blijven lopen nu de aanbiedingsdatum dichterbij komt. Meld u aan voor updates en profiteer als eerste van alle mogelijkheden voor post-listing. Ze kunnen erg lucratief zijn.

Optimism (OP): Een baken van herstel en groei

Optimism (OP) is onlangs getuige geweest van een aanzienlijk herstel, gesteund door de innovatieve laag 2-schaaloplossing en de succesvolle hosting van het Worldcoin (WLD)-privacytoken. Dit heeft geleid tot een toename van het netwerkgebruik, waarbij de dagelijkse transacties eind juli die van zijn rivaal Arbitrum overtroffen. De focus van het platform op decentralisatie en lagere transactiekosten is goed ontvangen, wat heeft bijgedragen aan een positief marktsentiment.

Ondanks een lichte dip begin januari blijft bijna 90% van de Optimism (OP)-houders winst maken, wat de veerkracht en het groeipotentieel van het token aantoont. Optimism (OP) wordt verhandeld tegen ongeveer $3,9, wat een stabiele marktpositie weerspiegelt te midden van fluctuerende marktomstandigheden.

Vooruitkijkend is Optimism (OP) klaar voor groei, waarbij voorspellingen volgend jaar een potentieel bereik van $10,62 suggereren. De acceptatie door het platform van de upgrades van Ethereum en het groeiende ecosysteem, inclusief bestuursverbeteringen en ontwikkelaarstools, voorspellen veel goeds voor de toekomst. Er blijven echter uitdagingen bestaan, zoals het evoluerende landschap van Layer-2-oplossingen en de bredere marktvolatiliteit.

Sei (SEI): Baanbrekende snelheid en efficiëntie bij het handelen

Sei (SEI) heeft snel grip gekregen op de cryptomarkt, dankzij de focus op snelheid en lage transactiekosten. De recente integratie met USDC en de uitrol van de V2-upgrade hebben tot opwinding geleid, waardoor de aanwezigheid op de markt verder is versterkt.

Na begin februari een recordhoogte te hebben bereikt, heeft Sei (SEI) een lichte correctie ondergaan, waarbij de prijs zich stabiliseerde rond de $0,8. Dit weerspiegelt de optimistische kijk van de markt op de toekomst van de munt, ondanks de inherente volatiliteit van de crypto-ruimte.

De toekomst van Sei (SEI) ziet er veelbelovend uit, met prijsvoorspellingen die wijzen op een potentiële stijging tot 2,32 dollar in 2025. De innovatieve benadering van het platform ten aanzien van gedecentraliseerde handel en zijn inzet om koolstofneutraal te worden zijn de belangrijkste factoren voor het verwachte succes. De concurrentie binnen de blockchain-ruimte en de behoefte aan bredere acceptatie vormen echter uitdagingen.

Arbitrum (ARB): Verbetering van het ecosysteem van Ethereum

Arbitrum (ARB) is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de laag 2-schaaloplossingsruimte, ontworpen om de transactie-efficiëntie van Ethereum te verbeteren. Ondanks dat het platform in september een dieptepunt kende, heeft het een heropleving gekend, deels dankzij de integratie met The Graph en het bredere herstel van de cryptomarkt.

De Arbitrum (ARB)-prijs heeft veerkracht getoond, met een huidige waardering van ongeveer $2. Dit herstel is een bewijs van de robuuste fundamenten van het platform en de groeiende belangstelling voor laag-2-oplossingen.

De toekomst van Arbitrum (ARB) ziet er rooskleurig uit, met voorspellingen die op de lange termijn een prijsbereik van $5 tot $11+ suggereren. Het potentieel van het platform om een toonaangevende schaalbaarheidsoplossing voor Ethereum te worden, positioneert het goed voor toekomstige groei. De concurrentie van andere laag 2-oplossingen en onzekerheden op het gebied van de regelgeving kunnen echter van invloed zijn op het traject ervan.

Conclusie

Als we dit afronden, moeten we duidelijk zijn. Het kopen van munten om driecijferige rendementen te behalen lijkt een zeer volatiele onderneming, maar sommigen vinden dat de huidige periode een perfecte omgeving is voor slimme handelaren om uitstekende winsten te boeken. Zelfs de bullish Cardano (ADA) zal de recordgroei uit het verleden misschien niet repliceren, maar een project als ScapesMania zou morgen naar een nieuw hoogtepunt kunnen stijgen.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!