Ongekende interesse in Pushd (PUSHD) fase 5 voorverkoop te midden van Ethereum (ETH) rally en Litecoin (LTC) marktoptimisme

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Te midden van de aanhoudende rally van Ethereum (ETH) en het stijgende optimisme op de Litecoin (LTC)-markt, wordt een ongekende belangstelling waargenomen voor de fase 5-voorverkoop van Pushd (PUSHD). Terwijl Ethereum (ETH) zich voorbereidt op zijn Dencun-mainnet-upgrade en Litecoin (LTC) getuige is van een bullish momentum, worden investeerders steeds meer aangetrokken tot Pushd (PUSHD), een gedecentraliseerde online marktplaats gebouwd op blockchain-technologie.

Nu traditionele e-commerceplatforms worden geconfronteerd met uitdagingen zoals hoge vergoedingen en langdurige processen, biedt Pushd (PUSHD) een aantrekkelijk alternatief, dat enthousiasme wekt bij investeerders die op zoek zijn naar kansen in de zich ontwikkelende cryptocurrency-markt.

Ethereum (ETH) bereidt zich voor op Dencun mainnet-upgrade

Terwijl Ethereum (ETH) zijn bullish momentum voortzet met een maandelijkse prijsstijging variërend van $2.303 tot $3.430, anticiperen beleggers reikhalzend op de komende Dencun mainnet-upgrade die gepland staat voor 13 maart. De langverwachte upgrade volgt op succesvolle activering op alle testnetten en heeft tot doel significante veranderingen te introduceren. op het Ethereum (ETH)-netwerk.

Een van de belangrijkste kenmerken van de upgrade is de implementatie van kortstondige datablobs met EIP-4844, ook wel bekend als ‘protodanksharding’. Verwacht wordt dat deze innovatie de efficiëntie van het Ethereum (ETH)-netwerk zal verbeteren en de Layer 2-transactiekosten zal verlagen, wat een belangrijke mijlpaal voor het platform zal betekenen. De activering van proto-danksharding op het Ethereum (ETH)-mainnet markeert een historisch moment voor het netwerk.

Bulls domineren terwijl de prijs van Litecoin (LTC) stijgt

Litecoin (LTC) heeft een aanzienlijke stijging van de wekelijkse prijs ervaren, variërend tussen $68,2 en $84,2, wat een indrukwekkende stijging van 23,43% betekent. Het bullish momentum was duidelijk zichtbaar tijdens de laatste paar sessies, na het uitbreken van een symmetrisch driehoekspatroon dat zich boven de daily chart vormde. Deze stijging heeft Litecoin (LTC) ertoe aangezet om de afgelopen vijf opeenvolgende sessies in het groen te handelen, wat wijst op een sterke dominantie van de bulls op de kortetermijngrafiek.

Terwijl de prijs van Litecoin (LTC) blijft stijgen, zien traders het $100-niveau als de volgende cruciale hindernis voor kortetermijnbeleggers. Het opwaartse traject wordt ondersteund door momentum, wat erop wijst dat de stijging kan aanhouden, wat kan leiden tot de vorming van hogere dieptepunten. Nu de daily chart een bullish trend weergeeft, hebben verkopers zich teruggetrokken, wat de weg vrijmaakt voor een verdere opwaartse beweging van de Litecoin (LTC)-prijs na de intraday-piek.

Interesse in Pushd (PUSHD) fase 5 voorverkoop groeit

In de huidige sector van e-commerce giganten als eBay en Amazon worstelen verkopers vaak met hogere vergoedingen, langdurige KYC-processen en vertraagde vrijgave van fondsen. Pushd (PUSHD), een revolutionaire gedecentraliseerde online marktplaats gebouwd op de blockchain, heeft tot doel dit verhaal te transformeren. In tegenstelling tot traditionele platforms elimineert Pushd (PUSHD) de noodzaak van gebruikersidentificatie, waardoor een snelle vrijgave van geld wordt gegarandeerd onmiddellijk nadat een transactie is voltooid.

Omdat de voorverkoop zich in fase 5 bevindt met een tokenprijs van $0,11 en een beperkt aanbod van Pushd (PUSHD)-tokens, krijgen investeerders de kans om betrokken te raken bij een project dat een aanzienlijk groeipotentieel in zich draagt en zichzelf positioneert als een potentiële blue- chipcrypto in de evoluerende cryptomarkt.

Conclusie

Terwijl Ethereum (ETH) zich opmaakt voor de langverwachte upgrade van het Dencun-mainnet en Litecoin (LTC) blijft stijgen met een bullish momentum, onderstreept de groeiende belangstelling voor Pushd (PUSHD) Stage 5-voorverkoop de verschuivende sector van de e-commerce naar gedecentraliseerde oplossingen. Nu Pushd (PUSHD) een naadloze en transparante marktervaring biedt, erkennen beleggers het potentieel ervan te midden van het bredere optimisme op de cryptocurrency-markt.

Naarmate de voorverkoop vordert en de cryptomarkt zich ontwikkelt, staat Pushd (PUSHD) klaar om uit te groeien tot een belangrijke speler, die een gedecentraliseerd alternatief biedt voor traditionele e-commerceplatforms.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!